Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@snehulienka82 Ahoj ja mám presne toto isté zapnem fb.a tam spolužiačky všetky deti majú a vonku tiež kamošky sa prechdzajú a ja si myslím že už všetky majú len ja nie hrozne mi to ubližuje a pripadám si neschopná otehotnieť moja psychika je úplne hotová dakedy mám pocit že to nezvládam a je mi s toho do plaču ☹ Hádam babulky príde aj na ☹ nás rada a budeme si t ☹ u spokojné písať ...Tiež som si myslela že už keď mi to meškalo toľko že som v tom a zasa nič ...je to hrozné.. Neostáva nám nič kočky len čakať zasa a zasa ....prajem Vám aby sa to podarilo aspoň jednej snažilke nech nás ubúda .
@cathuska no ja som sama zvedava, ale tento mesiac to tak intenzívne neprežívam, pretože minulý som sa cítila ako tehulka aj to meškanie MS a dokonca ten duch na teste a potom MS 😠 teraz necitim nič, len už ma bolia prsia, ale presne o takomto čase čiže 10 dní pred mrchou ma boleli aj minulý mesiac...strašne by som chcela, ale vôbec to neprežívam ako minulý mesiac a mam stále akoby plodný hlien, čiže ten elastický a to už mám aj po ovulke....ja mávam presne 28 dnový cyklus a teraz neviem že ako si mám rátať tie plodne dni ked som minulý mesiac dostala až po 32. dňoch 😒
Ale pevne verím že ty budeš 😉
Aj ked by som rada išla do toho s tebou 🙂
@kacatto verím ti že si netrpezlivá a omnoho viac ako všetky tu...ta túžba po bábatku sa tým že si o jedno prišla, zväčšuje, teda aspon ja som to tak vtedy cítila....
Držím ti palce 😉
@skorvankova bud rada, ze to tak intenzivne neprezivas a netlac sa k tomu. vzdy to skor pride, ked to velmi neriesis. bola som tehotna 3x, otehotnela som vcelku rychlo, ale vzdy vtedy, ked som si myslela, ze tento mesiac urcite nie. 1x sa mi zdalo nepravdepodobne, ze by to vyslo na 1x, tak som neriesila a bolo prekvapenie. 2x som zrejme mala ovulku skor ako som si myslela a 3x neskor (bola som vtedy chora, tak sa to asi poposuvalo kvoli tomu). A v mesiacoch, ked som si bola ista, ze sme sa trafili do plodnych dni, tak nic. 😕
@snehulienka82 A testovala si dnes rano? 🙂 🙂 🙂
@svetlanka101 Fufa, urcite zavolaj lekarovi.. snad nic vazne ☹ A co ti lekar predpisal na upravenie cyklu?
@motorolka Je to mozne, ja som minuly cyklus mala dve ovulky s odstupom asi 3 tyzdnov. Moj lekar sa ma opytal, ked som nanho ostala vyvalene kukat, ze ako si myslim ze vznikaju dvojvajecne dvojcata 😝
@skorvankova Presne.. ked sme sa snazilkovali predtym, brala som to tak ze mame cas a ked sa zadari, tak sa zadari. uzivala som len kys. listovu a gynex na upravenie cyklu. po tom potrate som uplne depri, ked niekto v mojom okoli otehotnie. ako ja sa s nimi tesim, ale je mi smutno a pride mi nefer, ze preco som ja o babatko prisla a ked som si minule uvedomila, ze jedna moja kamoska otehotnela vtedy kedy ja a vlastne by sme rodili spolu... tak som prerevala cely vecer, prislo mi to velmi luto. tu kolegynu vcera som predychala bez slz, som na seba hrda.
inac baby, moj chlap ma chce donutit spravit test zajtra, skor nez pojdeme na burciakove slavnosti, ale ja viem ze nie som tehotna. 😒 asi ho z trucu ocikam a potom mu ho este taky mokry hodim do ksichtu, ze 'ja som ti to hovorila' 😀 😀
@kacatto no ja teraz pockam asi tak 2 tyzdne, zacnem brat teraz duphaston, uz som si rano mala dat ale spomenula som si az v robote, ze som si to rano mala dat... no krava som... ale co uz, takze 1 tbl.uz vynecham. no a keby mi to teda meskalo, tak potom sa budem testovat... ale asi pockam tyzden po... ale to uz predbieham... 😀 takze 19.9. sa uvidi. 😉
@skorvankova no a ja uz druhy mesiac resp. odkedy sa snazim a viac sledujem ten plodny hlien akokeby ani nemam ☹ ...na preventivku mam ist az v novembri inak min. rok na preventivke som mu spominala ze by som v lete chcela otehotniet a tak povedal ze ked to bude sup k nemu ale teraz neviem co mam spravit ak dostanem mrchu .... moze to byt daky problem mam tam ist nech pozrie co alebo mam cakat ...nam vtedy hovoril - teda mne ze ak by sa nam nedarilo do 6 mesiacov tak to budeme riesit ....tak teda este treba asi cakat ....
inak mam pocit ze tento mesiac to nevide aj ked sme intenzivne pracovali .... 😲
Kocky vsetkym drzim velmi palce, aby to vyslo co najskor a nasli sme si dve ciarky na teste, je to neskutocne krasny pocit 🙂
Ja som mala dostat v stredu, dostavam na den ba az hodinu presne, ale ocikala som tolko testov ze des a hruza a vsetky negativne, ale dnes ma hrozne boli hlava a to stale den pred mrchou, tak ju ocakavam zajtra, inak to meskanie je uplne na psychiku, od stredy nic nerobim len chodim na zachod a pozeram, ze ci som uz dostala alebo nie 😝
Ahojte kocky 😉 rada by som sa k vam pridala....my sme zacali snazilkovat len minuly mesiac....dnes som 28 DC, 12 DPO. Rano som si robila testik ktory vsak bol uplne snehobiely 😒 Myslite, ze to bolo priskoro alebo uz by tam mal byt nejaky ten duch? Prajem vsetkym snazilkam, aby sme si cim skor nasli // a o par mesiacov sa tesili z mimi 😀
@nikushka12
No bolo by to super, keby sa vam podarilo hned na prvy mesiac 🙂
ja netusim, ako to je s tymi testami, keby nebol konik, tak by som si myslela, ze by mali ukazat hned dve ciarky, ale tuto z diskusii vyplyva nieco ine.
Ja som si pri prvom tehu robila jeden jediny test a to asi na 8 den meskania ms a to mi ani vo sne nenapadlo, ze mozem byt tehotna, test ukazal // a bolo 🙂
a teraz nic nerobim len kupujem testy a skusam, ale uz som to stopla, ved skrachujem 😨
@luckalucka83 nooo tak to by bolo najsamlepsie 🙂 ale predsa len sa snazim byt realista..... My to uz vlastne planujeme vyse roka no vzdy do toho nieco prislo a teraz sme si uz povedali, ze ide vsetko bokom a Mimi je na prvom mieste. Juuuj a tie testy ani nehovor, ja uz by som sa testovala 2 tyzdne 😀 teraz som si povedala, ze ked mrcha nepride pockam aspon do piatku, no sama sebe neverim 😕
zienky, rano som robila test, ciarka bola silnejsia, no v praci som mala na nohavickach krv a teraz ked sa utriem, tak mam trosku hnede, mam 25 DC...neviem, ci sa to udrzi...:-/
Ahojte kocky,
chcela by som Vas poprosit o jednu radu...
Uz vyse dvoch rokov sa s muzom snazime o mimi...no bezuspesne...najskor sa liecil on lebo mu vysli zle vysledky spermiogramu..ale v aprili tohto roka mu robili kontrolny sp. a uz ho ma v absolutnom poriadku... takze zostava otazka na mne...na beznej kontrole mi nic lekar nenasiel tak som sla na prve konzultacie do centra.
Tam mi vzali krv na testy a buduci tyzden mam volat o vysledky..lenze lekar povedal ze ak budem mat testy v poriadku tak sa laparoskopie nevyhnem.. a momentalne neviem na co sa mam pripravit...sice som uz nieco sa o tom docitala ale aj tak..a hlavne neviem ako to je teraz po financnej stranke...kolko to stoji..? vie mi niektora poradit..? budem vdacna.. Dakujem
@kacatto
Mozem sa opytat, robis si ovu testy alebo ako vies, kedy mas ovulaciu? ja to velmi na sebe necitim a neviem, ci tym ovu testom verit 😕
@luckalucka83 Tento mesiac som robila ovu testy prvy krat a aj som zacala merat BT, a vobec sa to nezhodovalo. test som mala pozitivny na 20DC a 21DC, cize do 48 hodin mala byt ovulka.. ale ta prebehla az na 26DC. a ja to viem aj podla bolesti vajecnika, z ktoreho ovulujem a napr. na ten 26DC ma tak nenormalne bolelo v podbrusku, ze som nevedela zaspat. len skoda, ze som tym sprostym testom verila a vobec sme sa netrafili do ovulky, lebo moj chlap bol od od mojho 24DC prec ☹
@kacattodakujem za odpoved, ved to, ze ako pises, neviem, ci sa na ne spoliehat a potom nieco prepasieme a skoda penazi, ja som ich minuly mesiac robila tiez prvy krat a teraz dumem, ci ich kupovat alebo nie, alebo to nechat na nahodu 🙂
mrcha dosla teraz pred chvilou 😠
Ahojte baby.Mám takú otázočku,teraz som mala plodné dni,predvčerom sme sa s drahým milovali a dneska cítim bolesti v podbrušku,Myslíte,že to môže byť uhniezďovanie?Vôbec si nepamätám ako som to mala pri prvom tehu...
A kočky všetkým vám držím palce pri snažilkovaní..
@kacatto ak si tyzden pred ms a mas hnedy hlien,alebo ruzovy,len den alebo dva dni,podla mna si tehu..ja som to mala prvy raz na siedmy den po ovu-cervene a dva dni a tentokrat na 9 ty den po ovu hnedaste..oboje bolo uhniezdovanie..a sexik sme s drahym mali iba styri dni pred ovu a tyzden po! absolutne som to necakala...na 13 sty den po ovu si urob rano test..verim,ze to vyslo🙂
@marcela1992 Nie, vajicko sa uhniezduje medzi 5DPO az 12DPO. Teraz spermie este len putuju za vajickom 😉
@kacatto dakujem 🙂
@luckalucka83 No ja uz asi nebudem testovat dalsi cyklus, spolahnem sa na hlien a bolesti a potom spatne si to s BT potvrdim. Pride mi to spolahlivejsie ako tie testy.

@kacatto a co myslis, ze ja nie?? 😀