Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@skorvankova jaj moja zlata, drzim naam oboom palceky. 🙂
@cathuska ja asi nebudem tehulka, už mám hnedý výtok, presne ako vždy 4 dni pred MS a čím ďalej tým viac presne ako vždy, aj prsia ma tak bolia ako vždy, takže zas nič...ale pevne verím že vám sa to podarilo
😉
ahoj 😉 .....
u nas nic nove zatial ...len to ze asi mm odide pracovat do zahranicia ,dostal prac. ponuku a asi na stvrt roka ( ak to tam vydrzi) tak ak nestihneme teraz tak potom az na rok - zacinam sa s tym zmierovat ze este dost dlho nebudeme styria 😒
@skorvankova zlatik ale nebude to hniezdenie?🙂 uvidime. No ja mam vsetky priznaky taaka soom zvedavaa...🙂
@cathuska tak trvalo to cele 2 dni, no ak nepocitam ze vecer som zacala spinit, 2 dni normalna mrcha_ vlastne nebola normalna, bola to taka cudna cervena krv - ale cervena uplne ako svetlo cervena, proste take som este nemala, a potom som este den spinila a tak to uplne preslo, ale 2 dni som normalne potrebovala tampon. Napadlo mi ci to nebolo uhniezdovanie, tak neviem ci to moze mat taky priebeh, a prilis skoro sa mi to vidi.
@skorvankova dakujem snad sa budes tesit aj ty 🙂
@vera3000 kiežby si mala pravdu, ale tento mesiac nemám ten pocit že by som bola...
@skorvankova mam silny vytok, unavu, bolest hlavy, nafuknuta som...prsia pomaly zacinam citit. Este nie su az take bolave. Tak aj pocit zvysenej teploty mam ...ale inac sa citim krasne a ziarim tak uvidime som zvedava lebo ved to pozname ze az dve ciarky su istota..🙂
@cathuska božinku, veľmi ti prajem // Si moja srdcovka 😉
@skorvankova andelku dakujem🙂)) uvidime🙂
@svetlanka101 hmmmm panecky. To je zvlastne...... co to toto?
@cathuska tak skusit si mozes urobit aj skor, ako ja- mne to ukazalo uz 6 dni pred mrchou, akurat sa ma dnes mm pytal, ze dokedy budem tie testy ocikavat, ze ci celych 9 mesiacov 😀 ked mne sa to tak paci, ked vidim ako ta ciarka silnie🙂 neboj sa, v najblizsom case to pride...len tomu treba verit. ved raz sa to uz podarilo, musi sa aj druhy 🙂
@cathuska je to ine ako pri prvej dcerke, sak uz je to 5 rokov co som bola tehotna...teraz som hrozne unavena, len by som spala a pri malej som bola plna energie. a do nedele ma hrozne bolelo brucho ako pred mrchou, teraz uz ostala len ta unava a naliate prsia. ked som bola prvykrat tehotna, tak som mala take motyliky v bruchu kedykolvek som si na to spomenula, teraz to uz asi beriem realnejsie-jasne, ze sa tesim, ale mam aj obrovsky strach- z genet. testov, z predc. porodu- tym, cim som si presla pri prvej.,..vysiel nam v 17.tt ze mame mrtvy plod, potom razstepy a syndromy, vsetko sme mali vysoke a aby toho nebolo malo, v 30. tt mi hrozil porod, otvorena na 2 cm...tak som si polezala hore nohami...dufam, ze teraz to prebehne vsetko ok...verim tomu 🙂
@skorvankova ani ja som nemala 😀
@mischelin drzim palce nech je cele tehulkovanie OK.
a verim, ze sa pridam k Tebe a budeme si hovorit dojmy z druheho tehulkovania. 😵 aj ja ocakavam, ze to bude trosku ine, lebo predsa uz mame jedno dietatko, o ktore sa starame a do toho aj brusko bude, ale najdeme si v tom to krasne caro 😵
tak a ano? sisi robila 6 dni pred MS? to by u mna bolo 12.09 to je zajtra, tak zeby som skusila? alebo este pockam neviem, mam vsetky priznaky ale prsia nemam este velmi citlive, bradavky su take trosku vacsie atd, ale este nemam naliate prsia, tak neviem to jedno ma trosku znepokojuje, ze ci som ked toto nemam, ale to este moze prist som zvedava ako zvedavec na entu 😵
@mischelin inac ja ta chapem, ze tie testy ocikavas, sledujes ciarocky. 😵 muzickovia nasi to az tak nevedia prezivat predsalen to nie je v ich bruskach, i ked jasne, ze sa tesia atd, ale to prezivanie je silnejsie u nas zien, 😵 😵 a uz mas kolajnicky krasne?
ja som si pri Nelke robila test az ked mi meskala mrcha tak tyzden a pol, test rapig clear a kolajnicky boli, ale to uz hcg bolo vysoke...
len to nebolo take sledovane ako teraz proste to prislo.
meskalo mi a som ochorela, tak reku idem si urobit testik, aby som dr povedala, ked mi bude chciet dat lieciky, ze som tehu a bola som..
teraz je to take echt planovane, tak som zvedava o to viac.🙂

@svetlanka101 fiha moja tak toto teda neviem, hmmmmmm ze na 15 den ci to ok..ale nie je ti nejak zle dufam, ze krvacanie sa stabilizuje a ozaj je to mrcha..