Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@cathuska ahoj cem sa opytat.. ja som mala len 2 dnovu ms.. pred ms vysoke teploty ale dva dni pred ms klesli a potom prisla ta 2 dnova ms.. vsetky priznaky az na tu ms.. mozte mi poradit? budem vdacna.
@tonjadabik2 tak v tomto pripade by som volila tehu testik, ten jasne ukaze ci sa jedna o tehu alebo nie....ako sa teraz citis? uz si po tej 2 dnovej MS?... priznaky pretrvavaju? a tie vysoke teploty myslis telesnu ci bazalnu?
@cathuska hej uz som po ms.. teraz tak vcera ma velmi pravy vajecnik bolel,aj chrbat. zatial len toto.. myslim bazalnu.. testik som neskusala zatial.. bojim sa sklamania.. preto
@tonjadabik2 hm tak je to zvlastne, 2 dnova mrcha, je kratka, ak zvyknes mat silnejsiu teda dlhsiu normalne.. povedz mi, a prisla ti nacas kedy mala, alebo ako? no aaa jasne, sak si pockaj este aj ked to na nervy to cakanie, poznam to , pockaj ale tyzden a uvidis ako sa bude to vsetko vyvijat .. drzim palce.
@cathuska hej zvyknme mat silnu 6 dnovu. akoze o den skor este..prisla.. som bola sklamana. chcem si v piatok teraz spravit alebo az na tyzden.. neviem co mam cakat ale nebudem si robit nadeje.. aby som nebola sklamana
@cathuska moja, neviem, nemám nič...ani výtok hnedý, absolutne nič a o dva dni by som mala dostať, prsia bolia, ale tiež ich nemám nejak naliate...sama som zvedava, ako to dopadne tento mesiac...ty máš dostať 18-teho, však?
Zlatíčka včera 13 dc sme boli v iscare Martin na prvé iui a mám prísť 24.9. o 7-8 h ms odber krvi či je hcg a urobia mi aj ultrazvuk no a od včera vkladám utrogestan 2-0-2 a pokračujem stále v inofolic 2 sáčky denne 😉
@cathuska ano, 6 dni pred MS, lebo ma strasne bolelo brucho a chcela som si dat ibalgin, tak reku- ocuram to 😀 pri dcere som si robila tyzden pred a to bolo biele ako sneh a az v den MS som si robila a tam bola slaba ciarka 🙂 a teraz druhe - robila som si aj vcera a tam uz su obe rovnako silne, to bolo den po MS.
@skorvankova to vyzera nadejne, ani mna prsia neboleli, bolia az teraz 🙂 sak uz skus testnut...
Ahojte kočky,
24.8.2013 som dostala menzes, 29.8.2013 mi skončil a odvtedy sa s mojou polovičkou snažilkujeme o bábenko - každý druhý deň 🙂
Plodné dni som si na nete vypočítala od 1.9-9.9 a ovulácia mi vychádzala na 7.9.,dnes ráno som si robila test a vyšiel mi negatívny, myslíte, že je to ešte skoro testovať sa ? Príznaky nemám žiadne. Som akási unavená, chrbát ma bolel, aj vaječníky, ale neviem či to je plodnými dňami. Myslím, si, že sú to bežne problémy, ktoré mávam pred menzesom alebo z práce - vyčerpanosť. Ďakujem a prajem krásny večer 😉
@adhinka23 ahoj. to si velmi zavcasu testovala. pockaj este aspon 5-6 dni, ale ani vtedy ti este nemusi ukazat.
@beruska2327 ďakujem 🙂 aj som si myslela, počkám asi do menštruácie, ktorá má prísť 21.9.2013, veľmi sa bojím sklamania, že nebudem v radostnom očakávaní
ahoj ..... dnes som ☹ ...
nevydrzala som
jeden testoš bol v zásuvke a biely je ako sneh aj ked sem tam moja fantazia videla slabulinky ruzovy pasik 😅
som 24DC - tento mesiac je to bez vysledku na 95%
ale vam vsetkym silno drzim palce aj na nohach !!! 😉
@skorvankova tak uvidime teda. Ja ako som ti vravela mam vsetko okrem naliatych prs ale to este moze prist. Ani pri nelke som nemala az potom neskor🙂 joooj zvedavko som....
@mischelin pockam do 18 09 a potom dam test...lebo presne toho sa bojim ze vyjde negativny a budem tehu len hcg este nebude take vysoke aby ukazalo🙂 takze musim vydrzat este 7 dni minimalne.....
@skorvankova ahoj moja.
takze ja priznaky stale mam, mam ten silnejsi vytok, ktory nemavam v tejto faze cyklu nikdy.,. pobolievanie v podbrusku, unavu, krize citim, prsia trosku su citlivejsie uz ale nebolia dajak extra, nafuknuta som.. jaj moja, ja som teda velmi zvedava
akurat ma zacalo pobolievat hrdlo, tak neviem no, asi mala daco zo skolky doniesla, dufam, ze to prejde samo rychlo....
mam dostat 18teho, takze to pred MS priznaky teda este nie su.
Zeby som bola v tom? uvidime, ale veci tomu nasvedcuju, len ako vieme , kym niesu // tak je to len priznaky a ocakavanie 😵 😵 pozname asi vsetky snazilky.
Takze zatial nic, hej? ja ti drzim tiez velmi prsty.
@cathuska tak super, nech len tie priznaky pretrvavaju...pri Nellke si tiež mala?
Ja vobec nič, len tie prsia ma bolia 😒
ahojte. ja mam dostat az o 6-8 dni (mavam posledne mesiace 30 dnovy cyklus) a tiez som velmi zvedava. 🙂 priznaky ziadne, ale o tomto case s nimi este nepocitam. U mna jedinym spolahlivym priznakom boli vzdy bolestive bradavky (nie cele prsia, tie ma bezne bolia pred ms). Ale toto sa prejavilo tak 3-4 dni pred ocakavanou ms. Takze musim byt trpezliva 😖
Ahojte babule, aj my snazilkujeme a cakame, teraz mam dostat 20.9. mrchu, tak uvidime.
Ine ako cakat a dufat nam neostava, drzime si paste
ahojteee, pochvalim sa vam ako prvym asi nam to na druhykrat vyslo 🙂
od dr. to potvrdene este nemam ale dva pasiky tam su 🙂
Ahojky ..... dnes bola moja slečinka prvykrat bezomna u babky a dedka (svokrovcov) a bolo mi dost smutno ....
....myslim si ze u nas to nevyslo ☹ ....mam az moc vela energie ,ziadne priznaky akurat vecer ked si lahnem ma vecne stale bolia vajecniky - skor asi bude problem tam .....
@skorvankova @cathuska - moc moc vam drzim palce aj keby sme neboli potom v rovnakej teme sem tam sa mozno na mk stretneme ....
no stale som si myslela ze ked pri dcerke to bolo na prvy sup bude aj teraz .... tak asi som sa mýlila
mam dostat 15 teho ....
@ica86 tfuj tfuj tfuj - gratulujem ...! 😉
ahojky..tak po dlheeeej meskajucej menstruacie sa konecne objavila mrcha po pichnuti agolutinu...tak hup sa do boja...:D..a asi si zvysim ten inofolic na 2x1
baby tak mi sme mali posledny sex minulu stredu a dnes mi uz krasne vysiel test jupi.
Caute kocky, tak vcera som konecne bola u doktora a chvalabohu, vsetko je tam kde ma byt 🙂 som v 7 tt a mam aj krasnu foto. Cervicek bol strasne krasny, este je malinky, ma len 8 mm ale bolo ho krasne vidno. Som rada, velmi mi odlahlo 🙂 drzim vam vsetkym palce mile snazilky ;)
caute baby, tak ja s ku snazilkam asi opat pridam zaciatkom roka 2014, teraz som sa prihlasila na jeden kurz, aby som sa dostala blizsie ku mojmu vysnivanemu povolaniu (ktore sa da potom robit aj popri detoch, lol 🙂
Zelam vam vela zdaru a same // na testoch! 🙂
@kacatto drzim palce, nech si spokojna 🙂
@skorvankova ahojky, drzim palce, tak ja som zvedava, ty mas v nedelu dostat vsak? uvidime no..
ja mam dostat teda 18 ako som hovorila, tak som tiez zvedava, lebo taketo napate ocakavania mam kazdy mesiac pred MS ako asi kazda snazilka..
@nikushka323 gratulko 😵 😵 😵 😵 tesim sa s tebou, nech je vsetko ako ma byt a zdravucke ste aj ty aj babatko 😵 😵

@skorvankova ako sa citis moja? ja som taka zvedava, ci si alebo nie si. 😵 😵