Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
Dievcata ak nedojde MS zajtra. Testujem v piatok. Uvidime no🙂.ci som a ak som ci uz hcg bude dostatocne vysoke ale tak aspon duch by mohol byt🙂.
@mischelin gratulujem tehulka 😉 to je krasny pocit ked to tu čítam 🙂
@skorvankova dakujem (malinkato dufam) a ja nepijem caj, ja len kyselinu listovu uzivam
@11miska07 ja pevne verím že ma tu necháte samú a vy budete v téme máj 2014....a ja za vami pobežím. dúfam 😉
@skorvankova to by bolo super 😉 a mozeme si spravit temu jar 2014 🙂
@skorvankova
pockaj pockaj, aj ja som tu 🙂 este bojujeme dalej v tejto teme ... 🙂
@11miska07
@cathuska noja vas obdivujem, ze test nerobite🙂 mozno by som aj ja dlhsie vydrzala, keby som nemala hrozne bolesti ako pred mrchou, chcela som si dat ibalgin, tak som pre istotu testla 🙂 dnes mi ich doki vysvetlil ako natacanie sa maternice na spravnu stranu, bo ja ju mam obratenu...tak ma upokojil. pri prvej dcere to boli jednorazove bolesti, som myslela ze porodim, teraz to mam rozdelene na dni 😀 po troske
@11miska07 super nápad s tou témou :D
@luckalucka83 ty, nehnevaj sa na teba som pozabudla a som rada že tu zostaneš so mnou 😉 kedy máš plodné dni?
@mischelin aj ja ich obdivujem, ja by som už asi testovala :D
@11miska07 ja som sa to dozvedela az pri prvom tehotenstve, ale vraj to ma kazda druha zena a ani o tom nevie 🙂 normalne je maternica vytocena dopredu a ja ju mam dozadu. a rastom babatka sa vyklana do spravnej strany a po porode pojde zase naspat🙂 ale problem to nie 🙂 prva dcerka na prvy sup, druhe na druhy 🙂
@skorvankova
tak budeme bociana navigovat spolu 🙂
no teraz som 13 dc, a podla ovu test pozitivny aj vcera aj dnes, tak niekedy teraz mam plodne dni, ja tu ovu inak vobec necitim, preto som kupila testy.
Inak uz dlho som Ti chcela napisat, aku mas krasnu foto, kocka riadna, idem sa inspirovat a aj ja si dam nejaku, kde yzeram k svetu 😉
@luckalucka83 ok tak ideme spolu do mesiaca jun 2014 😉 ale isto, nemôžme sklamať...Tak ty, teraz priľahni muža a pusti ho až po ovulke :D mne dnes skončila MS. Kedy si mám začať robiť OVU testy?
Dakujem, to je stará fotka, teda má asi 2 roky 🙂
@skorvankova zlatik ja papam kyselinu listovu uz asi tri mesiace.
Tak mrcha dnes nedosla ...juchuu a mne chodi nacas...zajtra si kupim testik. Jasne ze som nedockava len som cakala nech meska mrcha lebo uz veeela krat som testovala minule cykly🙂
Tak dufam ze uz ukaze testik neviem ci uz hcg bude dost vysoke. V kazdom pripade dam vediet🙂
Som zvedavko. ....🙂
@cathuska aj ja mam kys. listovu uz 3 mesiace, prave dnes mi dosla, tak zajtra ked pojdem so Šimonkom na nefrologiu, kupim dalsie balenie na 3 mesiace. a chcem este aj ten caj pit...
Tak je super ze nedosla a drzkám palce az ani nedojde....aj ja som testovala vzdy pred mrchov, ale tento mesiac uz nie...to by bolo na nervy 😠
Podla mna ti to uz testik ukaze, aspon ducha, budem sa s tebou velmi tesit 😵
@skorvankova dakujem anjelik...si zlatucka
Zajtra uspesny den so Simonkom Ti zelam.
A ja skusim test....snad ukaze ak nie budem skusat dalsie dni🙂
Mrcha by nemala dojst..nemam ten pocit ale ktovie no...nevadi bude ako ma byt
Dievcata
Dosla Mrcha teraz rano:(((((((((((
Ja to nechapem uz....
Uz sa priznakom neda verit.....
Som smutna:(((
Kupujem ovu testy.
Viete co babulky? Nie som smutna.
Sme si to s manzelikom vykecali.
Pokracujeme dalej🙂.
Ale priznaky si uz nebudem vsimat lebo vidite ako to je. Aj tak MS prisla.
Taakze hor sa dalej. Kupujem ovu testy. Ktore su najlepsie?:D
Aaaaa nellka ma zatial babatko babiku. Este chvilu vydrzi🙂)))))
Dievcatka ake ovu testiky ste si kupili? Od koho? 🙂

@cathuska nedojde, pojdeme spolu rodit 😀