icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

mischelin
18. sep 2013

@cathuska nedojde, pojdeme spolu rodit 😀

11miska07
18. sep 2013

@mischelin dakujem, bo ja mam prave ten 25 dnovy cyklus, ja som za vami (ty a cathus) ja viem, ze 9.9 som uz mala po ovu a teraz 20.9 cakam (necakam) MS, ta verim, uz nepride a Tebe blahozelam a drzim paste, nech je tehu v poriadku

mischelin
18. sep 2013

@11miska07 dakujem, drzim palce, nech nepride 🙂

mischelin
18. sep 2013

@11miska07 ak mas test navyse, urob si ho uz teraz 🙂mne ukazal uz 5 dni pred MS...

cathuska
18. sep 2013

@mischelin aj ja mam ten pocit🙂)) tak nech to tak je🙂

cathuska
18. sep 2013

@11miska07 miska si zlata🙂 xixi verim ze mas pravdu ..na MS to nevyzera.....a priznaky mam vsetky. Co by som vyzdvihlatento cyklus ako ine je vytok ktory pokracoval aj po ovulacii .. no a do toho nadcha a pocit zvysenej teploty.

Drzim prsty aj ja tebe a silno;)

cathuska
18. sep 2013

Dievcata ak nedojde MS zajtra. Testujem v piatok. Uvidime no🙂.ci som a ak som ci uz hcg bude dostatocne vysoke ale tak aspon duch by mohol byt🙂.

11miska07
18. sep 2013

@cathuska
@mischelin
test este nechcem , vydrzim do piatku uz , inak cathy, presne aj ja mam nadchu (nie taku naplno), pocit zvysenej teploty a vytok, ktory bezne nemavam a nastastie nesvrbi, nepali, nic, len je 🙂 fuuu, cakam, ach jo

skorvankova
18. sep 2013

@mischelin gratulujem tehulka 😉 to je krasny pocit ked to tu čítam 🙂

skorvankova
18. sep 2013

@11miska07 @cathuska kočky silno vám držím obom palce....dufam že to vyšlo aspon vám...

Pijete niektorá aj alchemilkový čaj?

11miska07
18. sep 2013

@skorvankova dakujem (malinkato dufam) a ja nepijem caj, ja len kyselinu listovu uzivam

skorvankova
18. sep 2013

@11miska07 ja pevne verím že ma tu necháte samú a vy budete v téme máj 2014....a ja za vami pobežím. dúfam 😉

11miska07
18. sep 2013

@skorvankova to by bolo super 😉 a mozeme si spravit temu jar 2014 🙂

luckalucka83
18. sep 2013

@skorvankova
pockaj pockaj, aj ja som tu 🙂 este bojujeme dalej v tejto teme ... 🙂

mischelin
18. sep 2013

@11miska07
@cathuska noja vas obdivujem, ze test nerobite🙂 mozno by som aj ja dlhsie vydrzala, keby som nemala hrozne bolesti ako pred mrchou, chcela som si dat ibalgin, tak som pre istotu testla 🙂 dnes mi ich doki vysvetlil ako natacanie sa maternice na spravnu stranu, bo ja ju mam obratenu...tak ma upokojil. pri prvej dcere to boli jednorazove bolesti, som myslela ze porodim, teraz to mam rozdelene na dni 😀 po troske

11miska07
18. sep 2013

@mischelin fiha, to si ani neviem predstavit, ja zase viem, ze mam srdieckovu maternicu, tak uvidime, co bude a drzim Ti paste, ja viem, ze sa uz opakujem, ale myslim to uprimne

skorvankova
18. sep 2013

@11miska07 super nápad s tou témou :D
@luckalucka83 ty, nehnevaj sa na teba som pozabudla a som rada že tu zostaneš so mnou 😉 kedy máš plodné dni?
@mischelin aj ja ich obdivujem, ja by som už asi testovala :D

mischelin
18. sep 2013

@11miska07 ja som sa to dozvedela az pri prvom tehotenstve, ale vraj to ma kazda druha zena a ani o tom nevie 🙂 normalne je maternica vytocena dopredu a ja ju mam dozadu. a rastom babatka sa vyklana do spravnej strany a po porode pojde zase naspat🙂 ale problem to nie 🙂 prva dcerka na prvy sup, druhe na druhy 🙂

mischelin
18. sep 2013

@11miska07 a dakujem 🙂 ja mam stale taky zvlastny pocit, obavy a strach...uplne je to ine ako pri dcerke...ale budu to asi robit aj hormony 😀

luckalucka83
18. sep 2013

@skorvankova
tak budeme bociana navigovat spolu 🙂
no teraz som 13 dc, a podla ovu test pozitivny aj vcera aj dnes, tak niekedy teraz mam plodne dni, ja tu ovu inak vobec necitim, preto som kupila testy.
Inak uz dlho som Ti chcela napisat, aku mas krasnu foto, kocka riadna, idem sa inspirovat a aj ja si dam nejaku, kde yzeram k svetu 😉

skorvankova
18. sep 2013

@luckalucka83 ok tak ideme spolu do mesiaca jun 2014 😉 ale isto, nemôžme sklamať...Tak ty, teraz priľahni muža a pusti ho až po ovulke :D mne dnes skončila MS. Kedy si mám začať robiť OVU testy?
Dakujem, to je stará fotka, teda má asi 2 roky 🙂

cathuska
18. sep 2013

@skorvankova zlatik ja papam kyselinu listovu uz asi tri mesiace.

Tak mrcha dnes nedosla ...juchuu a mne chodi nacas...zajtra si kupim testik. Jasne ze som nedockava len som cakala nech meska mrcha lebo uz veeela krat som testovala minule cykly🙂

Tak dufam ze uz ukaze testik neviem ci uz hcg bude dost vysoke. V kazdom pripade dam vediet🙂

Som zvedavko. ....🙂

cathuska
18. sep 2013

@mischelin juuj aj ja som zvedava ake bude druhe tehu ale nelly sa uz tesi na brusko.

Tak len nech sme zdrave a oki...

A teeda som zvedava na testik zajtra ci uz ukaze...

Mrcha by nemala dojst lebo citim sa ako pri minulom tehu v prvych tyzdnoch....uvidiiiime🙂

skorvankova
18. sep 2013

@cathuska aj ja mam kys. listovu uz 3 mesiace, prave dnes mi dosla, tak zajtra ked pojdem so Šimonkom na nefrologiu, kupim dalsie balenie na 3 mesiace. a chcem este aj ten caj pit...

Tak je super ze nedosla a drzkám palce az ani nedojde....aj ja som testovala vzdy pred mrchov, ale tento mesiac uz nie...to by bolo na nervy 😠
Podla mna ti to uz testik ukaze, aspon ducha, budem sa s tebou velmi tesit 😵

cathuska
18. sep 2013

@11miska07 moja mas presne to co ja...ten vytok co bezne v tejto faze cyklu nemam🙂 drzim prstyyyyyyyyyy

cathuska
18. sep 2013

@skorvankova dakujem anjelik...si zlatucka

Zajtra uspesny den so Simonkom Ti zelam.

A ja skusim test....snad ukaze ak nie budem skusat dalsie dni🙂

Mrcha by nemala dojst..nemam ten pocit ale ktovie no...nevadi bude ako ma byt

cathuska
19. sep 2013

Dievcata

Dosla Mrcha teraz rano:(((((((((((

Ja to nechapem uz....
Uz sa priznakom neda verit.....

Som smutna:(((

Kupujem ovu testy.

cathuska
19. sep 2013

Viete co babulky? Nie som smutna.
Sme si to s manzelikom vykecali.

Pokracujeme dalej🙂.
Ale priznaky si uz nebudem vsimat lebo vidite ako to je. Aj tak MS prisla.

Taakze hor sa dalej. Kupujem ovu testy. Ktore su najlepsie?:D

Aaaaa nellka ma zatial babatko babiku. Este chvilu vydrzi🙂)))))

cathuska
19. sep 2013

@skorvankova
@luckalucka83

Dievcatka ake ovu testiky ste si kupili? Od koho? 🙂

11miska07
19. sep 2013

@cathuska Katiiii ☹ škoda. No ved ja tiez zatial neviem. Ale super pozitivne myslenie Ta neopusta, ved ine nam neostava, ako sa snazit dalej 😉