Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
Tak snazilkujeme dalej spolu🙂.
Ale uz ziadne priznaky uz nebudem brat ako signal tehu. Uverim az ked budem mat //.
A pozitivum je ze mrcha dosla dnes rano a ze som necakala na nu tyzdem a testy pokupila a boli by negativne a ja by som si myslela ze som tehu len HCG je nizke...
Takze dobre tak🙂
Ale ovu testy si kupim..🙂))
@cathuska
Kati tak to ma mrzi, ale asi to tak ma byt, babatko si k vam najde cestu 🙂
Paci sa mi, ako s usmevom to beries, si super zena! 🙂
Ja som kupovala obycajne Pepino v DM, ked som na SK tak pokukim do zasoby, lebo niekedy sa na SK nedostanem aj 2 tyzdne, tak nech mam zasoby 😝
Akurat som si jeden robila a zase pozitivny, uz treti den, ale dnes je ta ciarka nenormalne tmava a okamzite, objavila sa este skor ako ta kontrolna, tak schytim dnes muza a pustim ho v nedelu 😀 😀
Tak aj ja uz mam po "ocakavani" dosla mrcha, mrchata, este aj o den skor. No neva, idem sa teraz naplno liecit, bo mi tiez choroba naplno prepukla, do rana zacalo boliet hrdlo a citim sa dost naprd.
@luckalucka83 Hehe, taak zelam Tebe/Vam nech Vam to vyjde 😵 😵 😵 tutu mutu plodne nech je 😵
@lenkaaknel24 Lenka, dakujem za tip, obratim sa na nu a kupim si bud od nej, alebo ako pise Lucka, z DMka,, rozhodnem sa, mam cas, kedze mrcha estelen zacala...
@11miska07 Miska, tak dobre, ze si dostala, dostali sme spoli, mozme aj otehotniet spolu naraz xixixi 😵 😵
dievcata, tak ja som nazad od doktorky, no a mam zapal priedusiek a povedala mi rovno, ze je dobre, ze nie som tehotna teraz, lebo na toho bacila antibiotika treba, takze dobre tak..
idem si dat cajicek.. a tesim sa na dalsie snazilkovanie, citim v kostiach ze tentokrat sa to uz blizi 😵 😵 😵 😵
@cathuska coooo? no do prčic 😠 Ja som ťa už brala ako tehulku ☹ ale pekne si sa k tomu postavila , s chladnou hlavou, ako aj ja :D Raz nám to víde, uvidíš 😉 Ja mám ovu test od @lauritka a dobrá cena, a vraj aj spoľahlivé....dala som si ich 20 :D
@11miska07 držím palce pre dalsi cyklus...hlavu hore, sme v tom spolu 😉
@luckalucka83 muž bude šťastný, však?
@cathuska .....:( ...ale nic sa neboj raz nam to vsetkym vide, ja som min. mesiac fnukala tento som sa pristihla , ze som z toho bola nervozna aj na lucku tak uz to necham tak a nebudem to riesit ..ked pride tak pride ....
@skorvankova @cathuska @11miska07 @luckalucka83 - baby nebojme sa
.... KED PAN BOZKO DA ...TAK AJ MOTYKA VYSTRELI ! 🙂
aspon sme tu vsetko strare zname 🙂
@skorvankova ja mam alchemilku - pije sa od Ms po ovu a potom ze vraj uz nie .tak 14 dni si ratam ,kyselinu , macu sme uz dojedli a teraz som mm kupila selezin Ace
no a som sa chcela k dokimu objednat na len tak vysetrenie ci fungujem tam dole ako mam a volne ma az na 1,10 .skoro som odpadla 😠 😝 ...a tak tento mesiac to necham tak
musim si najst nejaku cinnost aby som ak na to nemyslela ..... idem na hackovany nakrcnik 😀
inak normalne ste sa rozpisali .... fu 🙂
@cathuska @11miska07 babeny, skore uzdravenie. ste sa riadne zosuladili, takze verim, ze buduci mesiac budu spravy pozitivnejsie. aj pre: @luckalucka83 @zaira1407 @skorvankova
dufam, ze som na ziadnu aktivnu cakatelku nezabudla 🙂
@skorvankova tak vidis no...aj ja som to brala ako hotovu vec....vsetko tomu nasvedcovalo a rano...boom..prekvapko....nechapala som....ale som to rychlo spracovala v hlave ze sa predsa neosalim teraz...ved je to len treti cyklus.....takze pokracujeme spolu dalej🙂
Prave idem pre dcerku do skolky. Dobre ze mam antibiotika lebo nem dobre mi je. Hlava ma boli fest spala som tri hodky...ale muz nestiha z robotky ju vybrat tak idem ja...nastastie mame skolku hned za blokom🙂
Co sa tyka testikov.dik za tip tak si kupim aj ja za hrst🙂.
@zaira1407 dobra partia sme sa tu zisli...a aj na nas 'dojde'🙂🙂
@beruska2327 dakujem berry za zelanie. Zlatucka si🙂
Tak kočky, sme na jednej lodi 😉 pozitivne myslime a snazime sa dalej. Inak Cat, my sme sa fakt zladili, ja sice nemam zapal priedusiek, ja mam anginu a mam atb. Tiez nic moc, uz od obeda lezim a liecim. Aj Tebe Kati skore uzdravenie
@zaira1407 ako hovorí moj šef, ked máme nejakú zle riešiteľnú situáciu...Ale baby hadam nam PAN BOZKO NEJAK POMOZE 🙂
ja som objednana k dr. 16.10., objednavala som sa pred dvoma mesiacmi a teraz ked mi ta mrcha meskava dva dni, tak neviem, mi to presne vychadza ze budem mat koniec MS... Jedine ak by sa zadarilo 😎
@cathuska rychlucko sa mi moja uzdrav, az snežilkujete v plnej parade :D Ja som dala za tych 20 ovu testoy 8,80 s postou 🙂 zacnem robit uz od 10 teho dna 🙂
@11miska07 skore uzdravenie aj tebe moja 🙂
@skorvankova
Ja som tiez zacala od toho 10 teho dna ale je stale pozitivny az doteraz, tak nechapem, ale pitny rezim pred tym ani nahodou nedodrziavam (ze obmedzit tekutiny aspon 2 hod pred tym, to u mna nehrozi, som zavislak na vode 🙂 ) tak mozno preto 😝
@luckalucka83 vsak aj ja rada pijem aj 4 litre denne...o kolkej si ich robis? A kolko dni ich mas pozitivne?
kočky dakujem, liečim sa a popritom aj mrchujem, tak aspon v tomto vyhoda 😉 a potom hura na to. Pekny dnicek zelam a nielen ten dnesny
Kocky dnes som si robila ovu test a znovu pozitivny tak som cikla aj na tehu test, ze 5 dni pozitivny ovu test sa mi to zdalo cudne, tehu test mi ukazal jednu ciarku, sla som von s malym a pridem naspat kukam a tam ciarky dve, to co ma byt toto???
Mam vyskusat este jeden test zajtra rano z ranneho mocu?
Mrchu poslednu som mala kratsiu ako obvykle, jaj to je na nervy toto s tymi testami 😠 😠
@luckalucka83 ty mám až zimomriavky...od rana na teba myslím že ti napíšem či nie si tehu ked máš stále ten test pozitivny....teraz som sa dostala k PC že ti to idem napísať a čítam toto 🙂 bodaj by to bolo miminko, strasne ti držím palce 😵
@skorvankova
No ja som z toho jelen teraz , pozeram tu na tie testy, od pondelka ovu testy pozitivne, najsilnejsia ciarka vcera, ale inak obe rovnako silne aj tie dni pred tym aj dnes zase, a ten tehu test to som robila okolo 10 doobeda po ranajsej kave a litri caju 😕 😨
skusim zajtra rano zase, ale velmi sa na to nespolieham, ked ta ciarka sa tam objavila po takej dlhej dobe,
a to som si dnes nakazala z BA doniest flasu becherovky, ze si vecer dam za poharik 😅
@luckalucka83 no skús zajtra a uvidíme, budem držať všetky palce... 😉 Inak, ja ked som bola tehotná so šimonkom urobila som si test a nič, po 5 minutách som ho odložila na práčku a išla vonku sadiť kvety a ked som prišla po dvoch hodkach a išla test vyhodiť bola tam druhá čiarka, ráno som zopakovala a už sa ukazala hned, aj ked boli len slabučké, ale boli ...
@luckalucka83 Luci, drzim paste, nech si tehu 😉
@11miska07 a ty ako? už lepšie?
@skorvankova
@11miska07
Kocky dakujem 🙂
ale nemyslim, ze by to bolo tehu, ked som normalne dostala mrchu, a dalsiu mam dostat az 3 oktobra.
Skusim zajtra ovu test, mozno tam ciarka nebude ziadna uz 😕
ale ved ako ma byt tak bude, ale jedneho frtana na nervy si dnes vecer veru dam 😅
@skorvankova dufam, že ano, nechcem to zakriknut, lezim, cajickujem
@luckalucka83 bude to tak, ako ma 😉
@luckalucka83 no ako?
@skorvankova
🙂 na ovu teste dve ciarky ale ta testovacia uz slabsia, takze nic, na ten tehu pozeram, dve ciarky tam su stale, ale citala som, ze to zvyknu niektore testy ukazovat po dlhsej dobe 😠
nevadiiii, pojdem sa poflakat a kupim ci nejake cizmy ako bolestne 😀

@11miska07 tak Miska. Ako pises ine nam snazilkam neostava..🙂 a navyse som chora...kaslem priedusky tepl. Takze cakam u dr a bude treba antibiotika tak aspon nebudem stresovat ze ci babatku neuskodim🙂
Tebe drzim prsty aby si bola tehu a nech mrcha nepride🙂)
A ja idem do dalsieho cyklu....🙂