Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@luckalucka83 co co ? 🙂 mame kolajnice ?
objednavam ovu testy .... 10ks mi bude stacit na jeden cyklus?
myslite ze by som mohla mat ovulku 21 Dc? velmi ma boli pravy vajecnik a doki ma vsetko obsadene ....kramy vcera skoncilli
som z toho velmi smutna pamatam ze tak pol roka ako sme zacali snazilkovat o lucku som mala na pravom vajeciku 3 cm cystu ...ale to mi meskali kramy 19 dni a bolo to po vysadeni ANT .
som z toho smutna - najma ze do 1,10 sa k dokimu nedostanem ...zase mesiac v tahu ☹ 😔
a stale mi je na grc
ako sa nemam pozorovat a stale na to nemysliet ze kedy budem tehu
Tak tento mesiac nič :( mrcha prišla načas ...
@skorvankova
No na cizmy sa chystam, ideme poobede do Viedne tak pozor, obuv tras sa 🙂
tehu test kupim v BA, asi zajtra tam zbehnem 🙂
a Simonko spi teraz? Inak Simon meno je nas favorit pre dalsie 😉
@zaira1407
no kolajnic naookolo kopec 😀
vcera som robila tehu (lebo som mala dlhsie pozitivny ovu) a ked som prisla z vonku, tak tam boli dve ciarky, ale neratam to za platne, lebo to bolo po dlhej dobe a dnesny ovu uz nebol pozitivny tak ako sa hovori plany poplach 😅 😅
@zaira1407
urcite bude 10 stacit 🙂
no kopec bab pise, ze maju posunutu ovulku na neskor, tak 21 dc spokojne moze byt 🙂
ahojte babulky, tak vidím, že tu bol už aj planý poplach, nezúfajte, ideme do dalšieho cyklu 🙂
@zaira1407 myslím že ti stačí 10...Ja som si síce objednala 20, ale stačilo aj 10...Áno, môžeš mať ovulku aj na 21 DC 😉
@adhinka23 takže si nás nenechala v štichu a ideš s nami do ďalšieho cyklu 😔
@luckalucka83 Šimonko je krásne meno, veľmi sa mi páči...Ano o takom čase ako si písala spáva, ale dnes bola výnimka bol na návšteve s mojimi rodičmi u môjho brata, ktorý má 3 deti a ked sa vrátil, tak povedal že mu je smutno, že už aj on chce mať súrodenca 🙂
@skorvankova ej veru nenechala som Vás v štichu, budeme bojovať spolu ďalej, ono sa to snáď podarí v blízkej dobre 😉.
Aj keď ma to trošku vzalo, bola som smutná, ale beriem to. Nemôžem si to tak veľmi pripúšťať 🙂 .
@adhinka23 Verím ti moja, ja som nechcela druhé dieťa 4 roky, priam som sa tomu bránila. Šimonko bol velmi náročné dieťa...prvý krát mi prespal noc s tým že sa 2x zobudil ked mal 3,5 roka...doteraz sa budí 2x...predtým aj každých 20 minút od narodenia a to píšem len o nociach... A teraz ked chcem a ked som na to namotaná stále nič 😒
@skorvankova Hmm :( detičky sú nevyspytateľné, ale zároveň nádherné. Ani sa Ti nečudujem, že Ti 4 roky stačilo jedno, asi by som bola na tom tak isto 🙂.
Ale neboj sa ono k nám to maličké určite zavíta, len to čakanie je hrozné ☹ . My sa budeme teraz snažiť druhý mesiac a asi čakám zázraky, vy sa koľko snažilkujete ?
@adhinka23 Ja pevne verím že to raz príde 😉 Snažilkujeme 4 cyklus 🙂
@skorvankova Aj ja v to verím a veľmi túžim 🙂 tak držím palčeky a určite daj vedieť ako ste na tom 😉
@adhinka23 ty so ktorý den cyklu?
@skorvankova myslíš tým, že koľký deň mám mrchu ?
Dúfam, že chápem správne 😀 . Mrchu mám ešte len druhý deň pri 28 dňovom cykle.
Aha, tak si 2 DC 😉
@skorvankova no skoro už tretí 🙂 a ty si ako na tom ?
@adhinka23 :D ja som 9 DC, od zajtra si chcem robiť Ovu testy 😉
@skorvankova nemáš prosím Ťa nejakú dobrú stránku odkiaľ sa dajú objednať ovu testy + dobrá cena ?
Neviem síce s nimi ešte narábať ani neviem kedy si ich budem mať robiť, ale skúsim to 🙂
Aspoň podľa niečoho sa budem riadiť 😉 .
Vy sa koľko dní po skončení MS snažilkujete ?
babeny, ja sa tiez nacas odpajam z diskusie. nerobi mi dobre, ked stale rozmyslam iba o tehotenstve, tak sa idem snazit odputat myslienky inym smerom. este neviem ako, 😎 ale na nieco pridem. drzim palce v dalsom snazeni. papa
chce to nejaku fajn knihu a tak....
@beruska2327
ahojte dievcatka. 😵
tak ja len, ze uz mi je lepsie, ATB zabrali, takze sa dostavam do formy. 😵
tak sa budeme snazilkovat dalej... o par dni, tie ovu testy sa chystam kupit a som zvedavko...
pekny den vsetkym..
@luckalucka83 fiha na tehu teste mas dve ciarky??? 😵 😵 😵 😵
@adhinka23
@skorvankova
babenky tak sa pripajam aj ja, drzim palceky nech su kolajnicky po tomto cykle.🙂
my teraz 4 cyklus snazilkujeme.
@cathuska
Ahoj marod 🙂
mam, ale objavili sa ta, az po hodine, takze to neberiem vazne, teraz som 18 dc, uvidime, zase najhorsie toto cakanie na ms 😝
@adhinka23
ja som objednavala ovu testy tuto od jednej kocky z konika, ma super ceny 🙂
@luckalucka83 Ďakujem 🙂 už som si ich objednala. Zrejme máš na mysli lauritku, však ? čoskoro mi prídu 😉
Tak som zvedavá ako dopadneme.

@luckalucka83 a kup si ešte jeden tehu test 😉 A čižmy? Aj dvoje moja 😀