Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@zaira1407
No musia byt obe palicky minimalne rovnako silne sfarbene, pripadne ta testovacia tmavsia ako kontrolna a niekedy v tom case (v navode pisali ze o 12 az 36 hodin by mala byt ovu) vtedy je to vlastne pozitivny vysledok testu 🙂
tak drzim palce nech sa zadariiiii 🙂
@adhinka23
ano, presne od nej, ja som kupovala v DM, ale ved tolko penazi do toho slo, tak som objednala teraz od nej, ale este dalsi mesiac budem pouzivat ovu testy a potom koncim, len mam z toho nervy 😠
@zaira1407 no musia byt obe rovnako silne, prípadne testovacia silnejšia 😉 robia sa až od 10,00...a nepiť cca 2 hodky 🙂
Ja testujem okolo 14,00
@skorvankova Aj tak ďakujem 🙂 už som si ich objednala 😉 . Už aby mrcha skončila 😀
@luckalucka83 ja idem na ovu testy teraz prvý krát a aj posledný, keď sa nepodarí už kašlem na to. Nechám to všetko na prírodu, pretože tie nervy a očakávania sú na nevydržanie, presne ako píšeš 😀 .
Aj si poviem, že musím byť trpezlivá a tak na to nemyslieť, ale to jednoducho akosi nejde 😖 .
@adhinka23
presne ako pises,
ja som prve vobec ale vobec neriesila, ale to bolo tym, ze sa nam Matko podaril fakt na prvy krat, tak som nemala co riesit
ale tieto natahovacky a sledovacky a hej a nie a teraz a potom ... no tak toto nie, teraz mame nastastie ine starosti, vyzera to tak, ze sa ideme stahovat, tak aspon na to nebudem tak mysliet 🙂
@luckalucka83 Tak držím palčeky, aby sa tvoje myšlienky uberali inou cestou. A ešte keď sa to týka bývania, tak určite aj šťastnou 😉 Ja to tiež budem musieť nejako prešpekulovať aby som to tak neriešila, lenže ako 🙂 bývame sami, prídem z práce, porobím čo mám a potom už len dumám 😀
@adhinka23
Dakujem 🙂 no dufam, ze nam to s tym novym byvanim vyjde, musi nam to odklepnut rakuske druzstvo a ked odsuhlasia, v decembri sa stahujeme 🙂 🙂 🙂
myslienky odohnat je tazke, stale sa uberaju jednym smerom, j som povedala, ze ked to tento mesiac nevyde, zacnem chodit vecer behavat, vezmem psa, maleho necham s mm a aspon si prevetram hlavu 🙂
Ovu testy si uz zacala robit?
@skorvankova
No ako ovu testy? Palicky palickuju? 🙂
Ja robim stale, som dnes 20 dc a na testoch mam stale dve ciarky, tak som si povedala, ze budem robit, az kym uplne nezmiznu 😝
@luckalucka83 no robím, včera som mala dve skoro rovnako silné paličky, tak som zvedava co dnes, som v praci a ešte som netestovala, ale už mám aj hlien, ako pri ovu, tak skusím a dám vedieť...som 12 DC 😉
A ja tiež chodím 4x do týždna cviciť, tak vetrám hlavu 😀
@skorvankova
Vav , ze 4 krat do tyzdna, klobuk dole 🙂
ja by som sla, len tuto v tejto dedine, kde byvame nic nie je a mm chodi neskoro z prace a nemam maleho kde nechat, kedze sme tu uplne sami, no mam aspon vyhovorku, nech by som akokolvek chcela, nejde to 😀
@luckalucka83 no moja uz 3 roky 4x do týždňa...Precičovala som tu u nás v dedine zumbu, potom som išla pracovať do fitka, tak som to zrušila a teraz pracujem doma tak to chcem obnoviť a znovu začať aj s kočkami...Čakala som že ak budem tehulka, tak nie, ale ked to nejde tak ľahko začnem znova a ked budem tehulka mám náhradu, lebo teraz idem do toho este s jednou kočkou... 😉
Ty si 20 DC a este si nemala ovulku?
@luckalucka83 Tak správne rozmýšľaš, nejako musíme tú našu hlavičku a myseľ vyventilovať 😀 .
Ešte netestujem, MS ešte stále prebieha, tuším nemá konca 😒 . mrcha jedna...
@skorvankova
Pocuj uplne super, mas moj obdiv 🙂 teraz robis z domu? Precvicujes ci mas inu profesiu?
Ako sa vlastne volas menom? Z nicku to neviem vycitat 😀
Ovu som mala asi na 14 dc, ale aj 15 som mala pozitivny test, a od 9 dc az do dnes mam stale dve ciarky, druhu sice svetlejsiu ale aj tak dost silne, minuly cyklus som mala tri dni pred ovu a jeden den po ciarky a finito. Tak neviem co to teraz toto 😨
Ide na mna nejaky bacil, pytala som mm nech zajtra ostane doma, kedze babky a dedkovia 400 km daleko, tak nech ostanem v posteli, lebo ma cely clovek boli a nechcem si davat lieky /pre istotu, co keby nahodou motyka vystrelila/.
Tak sportu zdar , budes mojou inspiraciou, ked sa mi nebude chciet zadkom pohnut 🙂
@luckalucka83 Teraz pracujem pre jeden velkosklad so striebrom...robím im web stránku, fotím šperky a aktualizujem novinky 😉 A to robím z domu, samozrejme niekedy musím byť aj na firme ako dnes 🙂 a to cvičenie , len tak bokom, nie ako práca či privyrobenie, ale ako koníček 😉
Ty budeš asi tehulka 😵
ahoj ja som dnes spravila ovu test a mam tam maleho dušíka som 12DC
od tych silnych kolajnic je potom ovulka do 24 hodin ?
@zaira1407
Citala som teraz navod mam napisane ze od pozitivneho testu od 12 do 36 hodin
@cathuska
Ako sa mas marod? Uz si zdrava?
Ahojte dievčence,
no čo ako sa máte ? Čo máte nové ?
Mne konečne ( dúfam ) končí mrcha, tento mesiac nemá konca, dnes je to 8 deň 😕 . Neviem čo to, možno tým, že som bola a ešte aj som trošku prechladnutá ?
A začínam nabiehať na ovu testíky, som zvedavá, ako dopadneme, ale nesilím to. 😉
Pekný večer.
Ahojky, tak čo pracujete? 🙂 Ja mám teraz ovuláciu, včera mi test ukazal, tak sa snažíme trošku viac ako inokedy 🙂
@adhinka23 kedy si začneš robiť?
@luckalucka83 ty si ako na tom moja?
@cathuska čo je s tebou?
@skorvankova no dnes som už bez mrchy, som 9 DC, tak čochvíľa už aj začnem. Dnes som si začala merať BT, tak uvidíme. Cez ovuláciu snažilkujete každý deň ?
@adhinka23 tak držím palce nech je tento cyklus už úspešný 😉 Áno moja každý deň 😀
@skorvankova Ďakujem moja 😉 . Snáď sa to maličké k nám už pridá a bude nám dopriate.
A tebe držím palčeky nech si čoskoro nájdeš dve kolajničky, budem na Teba myslieť, daj vedieť 😵
@skorvankova
Drzim silno palce, nech to vyjde,
ja som teraz 23 dc tak poctivo cakam, kedy ms dorazi, mam silny pocit, ze tento mesiac zase nic a uz ma nebavi si planovat program podla plodnych dni 😝 😝
Ale teraz mame obhliadky bytov a spisujeme zmluv, tak mam aspon na chvilu myslienky inde 🙂
Krasny vikend plny slniecka a nech bocian zapne GPS a doraziiiiiiiiii 🙂
ahojte..... 😉
tak ja som z toho uz paf... 😝 v utorok som bola u dokiho a ten povedal ze mam folikul zodpovedajuci "veku" no teda ze na 10DC normalny vo stvrtok som si robila prvy test na 12DC slaba palicka 13DC slaba palicka a dnes 14DC uplne totalne slaba palicka -to ako nema tmavnut alebo ak je ovulka len vtedy to zostane tmave ? zajtra 15DC ...tak kde je ta ovulka .... tento mesiac baby testujem asi prvy poslednykrat asi mi to nerobi dobre 😖
ale dnes bolo krásne pocasie .juj este aspon tyzden by som brala 🙂
ahoj dnes som robila znovu tie testy a na oboch mi vysla iba jedna palica (teda spravila som dva kusy) dnes 15DC - neviem ale nejako im neverim ,vy ako s nimi pokracujete?
ahojte kocky, dlhšie som tu nebola, aj my stále snažilkujeme. začala som merat BT, ale som z toho na nervy. podla hlienu bola tento týžden ovulka, ale teplota to moc neukazuje. čo myslíte ?http://www.mojkalendarik.sk/includes/menu_graph...
@skorvankova ahoojte bambulky. 😵 😵 😵 😵
som tu nechodila, lebo zas nechcem sa tak myslou len na snazilkovanie cielit 😵 😵
vsetko je oki.
zacali sme snazilkovat, zacali mi plodne dni.
ovu testiky som si zatial nekupila, tak uvidim, ci tento cyklus neskusime este bez nich 😵 😵 😵 😵
dnes sme dvaja s muzickom doma, dcerku sme odniesli do skolky.
pekny den vam zelam , nech sa snazilkovanie dari 😵 😵 😵

ahoj
ja som bola dnes u dokiho co s tym mojim bolenim tak mi zobral krv ci nie je zapal v krvi .inak ze mame folikul tak ze asi cochvila pride ovulka tak idme aj my snazilkovat .....inak ako funguju ovu testy ked je duch palicka tak uz je ovulka alebo az ked je maga silna palicka je ovulka ??? 😀 dik za vysvetlenie