Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@luckalucka83 anjelik, drzim palce.. cmukyy
@luckalucka83
@zaira1407
@skorvankova
aj ostatne babenky, ktore sa pytali a som ich nenapisala..
inac ano som zdrava uz, a beriem vitaminky poctivo a vsetko, aby zdravie bolo pevne.
dcerke davam zenix x kids vraj velmi ucinne to je, to su omega, a rybie tuky....
tak juj tak vam aj sebe samozrejme drzim palce k tehu.
tak sa tesim, ktora dalsia bude mat kolajnicky. 😵 😵 😵 😵
juj keby to s tym snazilkovanim nebolo take tazke .... skusali sme aj na to nemysliet, kupovali sme byt, pak ho zariadovali, pak sme riesili svadbu na nic nemysleli a nic ..... az nakoniec v CAR, ze to prirodzene nepojde a po neuspesnou IUI nam odporucili len IVF .... tak sme sa rozhodli, rok posetrit, hlavne si dat pauzu od kazdomesacnych stresov, ratania plodnych dni a testovania kazdy mesiac a pozorovania sa. Uvidime no neprestavame dufam, ze i normalne by sa to mohlo podarit. Uvidime mame rok k dobru a konecne sme si to zacali uzivat lebo poviem vam sex na prikaz nas prestal bavit a to dost davno.
Vsetkym snazilkam drzim palce a ak mozem dat radu, neprehanajte to .... ja sama som si co to odrevala.
A dalsia rada, nevyhadzujte ecka za ovulacne testy, sama gynekologicka mi tvrdila, ze nie su presne ( aj ked som mala ovulku vzdy som mala len jednu / )
Este raz vsetkym drzim palceky.....nech Vam to vyde.
Ahojkky kočky...Tak ja som si pomocou ovu testov zistila pekne plodne dni, v piatok som mala čiarku rovnakú ako kontrolnu a bolo aj tutu mutu 😉 v sobotu som mala testovaciu silnejsiu ako kontrolnu, pekny testik to bol tak tiež sme sa posnažili, ale ako som čítala ovulacia zacina az po pozitívnom teste do 48 hodín a už sme vtedy nemohli snazilkovat, lebo manzel mal nejaký problem, tak asi z toho nebude nic....ale beriem to športovo, uz tak neriesim ked bude bude 😎 samozrejme stale citam vsetko ohladom otehotnenia ako chorá 😀
@cathuska ty si si robila ovu testy ?
@skorvankova no ja ako som pisala, som bola z tych testov poriadne zmätena lebo dva dni po sebe som mala take viditelne palicky ale ani jedna nebola silnejsia ako ta prva na dalsi den duchova palicka ...potom dalsi den bez palicky a to dva testy! a na dalsi den som mala uz silnu palicku ale to som uz bola aj 18DC takze neviem a uz ich nekupim pravdepodobne ...ale nelutujem aspon som skusila a nebude ma to tahat uz
............a inak ovulacny hlien som mala 13DC najviac a este asi den dva po ked tie palicky neboli.
@skorvankova a niekde som citala ze aktivne spermie ziju aj 72 hodin ...takze nic nie je stratene..... 🙂
tak by som to vsetkym snazilkam dopriala .....
Ani mne ovu testy akosi neukazujú to čo majú 🙂 proste nikdy nemám ovu test 100% pozitívny (mám vždy len slabú druhú čiarku) .... a napriek tomu podľa merania BT + hlienu + bolestí viem, že ovulka bola ... tiež neviem čo si mám myslieť a zbytočne ma to mätie ...
Ahojte, my sme zacali v juni snazilkovanie, no stale nic. Meriam si bazalnu teplotu, pouzivam aj ovulacne testy vsetko presne nacasovane a ajtak stale nic, som strazne smutna. Viem, ze mam otocenu maternicu, preto aj poloha, ktoru mi odporucil gynekolog, ale ajtak som verila ze to pojde sup sup a stale nic. Ste niektora na tom aspon podobne ako ja? Ci som sama tak "choro" zufala?
@skorvankova ahoj moja 🙂
no čo ako sa máš ? ako ste na tom ?
Dúfam, že napíšeš len pozitívnu správu 😉
@katia231 neboj, hlavu hore, ešte malinko snažilkujeme....aj my len od jula... 😉 musíme byť trpezlive a nie sklamane a nahnevane lebo potom to nepojde 😵 Ešte nemáš dieťa?
@adhinka23 ahojky 😉 mám sa fajn, rýchlo pracovne...No žiadne náznaky možného tehotenstva nemám, len som tak 6 dní po ovu mala 2 dni ružový hlien a to nemávam a strašne ma bolelo brucho tak to neviem čo mohlo byť...Teda nie brucho ale vaječníky 😒 uvidíme... a ty ako?
@katia231 Hlavu hore 🙂 aj my snažilkujeme presne od 28.6. 🙂)) ale jún veľmi nerátam, lebo to bolo na konci ... čiže skôr od júla 🙂 a vidíš, stále nič .... a ešte k tomu aj ovu testy nič neukazujú ... sústredila som sa radšej na meranie BT + hlien a ostatné príznaky ... no a od mája (hneď po preventívnej prehliadke) som na odporúčanie doktora vybrala 3 balenia Femibion 800 a potom som si nasadila Inofolic (aj kvôli cyklom, aj kvôli tomu, že som vlastne nevedela či vôbec mám ovulku, keďže testíky mi nikdy neukázali 100% pozitívny výsledok). A je to také zvláštne ... pred braním Inofolicu som mala také všelijaké cykly (aj keď predtým som ich mávala cca 30 až 35 dní) ... keď som brala Femibion, tak jeden bol 43 dní, potom 34 dní ... a keď som si nasadila Inofolic, odkazu mi FF ukázal aj ovulku, no skrátil cyklus na 27 dní (čo je podľa mňa super) ... a teraz ? Ovulka pekne na 13 deň ... teraz som 5DPO a čakám čo bude ďalej. Avšak ... predtým som mala dosť malé rozdiely medzi predovu a poovu teplotami ... teraz je to lepšie, čomu sa tiež teším ... tak držte palce Vy mne a ja Vám 🙂
ahojte bambulky.
takze mne bezia plodne dni, MS som mala 19.teho, takze makame s manzelikom🙂
Aj kazdy den a aj obden niekedy, lebo podla mna to nemoze vadit.. ked sa ma ujat, sa ujme..
@skorvankova , zlatko, este som si ovu testiky nekupila, som si povedala, ze skusim este tento cyklus bez, tak uvidime, .... 😵 ale mala by som si ich kupit, lebo ozaj neviem kedy presne mam ovulaciu, i ked poznam ten hlien, a aj to pobolievanie v podbrusku, ale mam dojem, ze to mam skoro cele plodne dni 😀 😀
taaak drzim palce vsetkyyym 😵 😵 😵 😵 😵
kiez by to nam vsetkym snazilkam vyslo cim skor.... aby sme v inej teme klebetili 😀 😀 😀
@skorvankova moja, tak pekne ukazuju ovu testy ciarocky, jejda, no uz na dalsi cyklus si kupim, slubujem sebe aj tebe 😵
a mozno sa vam ujalo, ktovie, ved spermie par dni su aktivne v tele, takzee.. drzim palceky...
Babule, raz to musí klapnúť a budeme šťastne tehulky 😎
@cathuska áno robila som si od 10DC, 11,12,13 negat. a 14DC 15 DC úplne pozitívny. ukážkový, ale ovu vraj nastáva až do 48 hod po pozit. teste a mm nemohol ťuťu muťu ☹ Takže asi nič. No vidíš aj som testovala, aj bol test pozitívny a okolnosti nedovolili 😠
ahojte kocky, tak ja stále meriam BT a pekne sa mi potvrdila ovulka podla hlienu a BT, na 16DC, to bolo minulý štvrtok, tak čakám, či sa podarilo, včera večer ma hrozne pichlo pri lavom vaječníku, ale trvalo to iba chvílu. som zvedavá....juj nedočkavá. teplota sa správne zvyšovala a dnes o niečo klesla (dúfam, že zahniezdovanie) a že zajtra pôjde zas hore 🙂 😀 ako čítam, všetci testujete, tak vám držím palce 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@skorvankova neboj sa, určite sa to podarí, to maličké si nájde svoj čas 🙂 budem ti držať palčeky aj na nohách a sebe tiež !
ja som bola dnes u gynekológa na preventívke, aj som mu vravela, že chceme bábenko a povedal, že mám všetko v poriadku a vidí tam 18mm folikul, tak nech sa snažíme dnes, zajtra, pozajtra 🙂. Ovu test mi ukazuje už silnejšiu čiarku, tak zajtra by mohla nastať ovulácia. Uvidíme, akosi to nechcem moc riešiť, dnes na sex chuť nemáme, tak to necháme na zajtra 😉 nechcem to siliť. Tak ti držím palčeky a myslím na Teba 🙂 daj vedeiť
@skorvankova
ALe mozno to vyslo , my sme mali tutu muti aj iba v den pozitivneho ovu testu, druhy mesiac aj po pozitivnom ovu teste a nic, ms dorazil s hodinouvou presnostou, aj som ho skoro oplakala, ale tak co uz narobim, teraz som tyzden u nasich na SK a potom sa s mm znova pustame do boja 🙂
@adhinka23 Super, budem drzat palce, nech sa podari, ked to uz aj doktor odobril 🙂
@luckalucka83 Ďakujem Ti veľmi pekne, no uvidíme či sa tento cyklus podarí 😉 .
S priateľom by sme sa nenahnevali 🙂 aj Tebe držím palčeky do ďalšieho cyklu, najmä hlavu hore, ide sa ďalej, určite sa nám to podarí.
@adhinka23
Dakujem 🙂
Ved to, pekne si napisala, netreba to silit za kazdu cenu 🙂
@skorvankova ahoj, nie este nemam dietatko. stale pevne verim a pred kazdym mz i poviem, ze a teraz to uz bude, aale ta stale nic. Neviem sa dockat kedy uz to zazijem.
@tuli_tuli @cathuska No musime sa nejako podporovat, nic ine nam asi neostava a cakat. Hoci sa mne osobne zda kvazi chore sa v tejto dobe tak zaoberat tymi vecami mali by vymysliet nieco co nam da stopercentnu istotu, ze teraz je ten spravny cas na pocatie, ale mozno som len neskromna voci vymozenostiam ake mame. Lebo kedysi nemali ani ovulacne testy a zvladli to.
Ahojte snažilky ako sa mate a citite ?
@zaira1407 ahojky. Ja mam dostat MS 12.10. a pocitovo to nevyslo. Citim sa ako kazdy mesiac pred ms. Prsia boli tyzden pred, nic ine necitim. Jediny priznak ten ruzovy hlien 5 dni po ovu.
@zaira1407 A ty ako?
@zaira1407
A ty si ako na tom ? 🙂
Ms u mna dorazila na den presne, dnes som 4 dc a po ms ani stopy, neviem,c i to ma na svedomi ten inositol, co beriem, ci co to takto kratko.
Som na tyzden na SK u nasich, tak si to uzivam, v nedelu si nas pride vyzdvihnut mm a pustame sa do boja 🙂
Ahojte. Ja tiež čakám menzes 11.10. síce včera ma prekvapila hnačka, tak sa zoznamujem s wc misou každých 30 min :(.
@smejlicka
Ojha, nech sa Ti skoro polepsi a si zase fit 🙂
@luckalucka83 dakujem 🙂

@zaira1407 andelku, citam co pises o testoch.
tak ja som presne na to myslela, ze ked je velmi orientovana mysel a snaha a na tehu, asi to potom nefunguje, tak to citim.. hovorim za seba.
som sa rozhodla si uzivat zivot, dni, krasne pocasie, co bolo cez vikend, boli sme v prirode, u nasich, vonku atd..
a ano mam plodne dni, snazilkujeme, ale nemienim sa uz stresovat. ze co kedy a jak, ci vyjde..
vela zien tak povedalo, ze ked sa cielilo prilis, tak to neslo, a potom to prestali riesit a boom, tehulka. 😵 😵 😵
tak drzim nam vsetkym palce. 😵 😵