Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
@zaira1407 a presne, uz aj moj mm mi povedal, ze priznaky tu uz boli, aj pocit, ze to vyslo, ze uvidime, az ked bude meskat MS.. takze pozname to aj my, toto..
ale jednoznacne vela ludi potvrdilo, nesledovat to az tak, lebo asi to potom nefunguje, kopec zien, sa snazilo sledovalo, a potom ked si povedali, ok, nebudeme to tlacit, zrazu ho, otehotneli, tak mozno to tak je, uvidime. 😵 😵
ale zase kopec zien snazilkovalo presne a sledovalo a aj tak otehotnelo, takzeeee uvidimeee...
Kočky musím klop-klop nám to asi vyšlo 😵 😵 😵 ovu test pozitívny silno a na tehu žiadny duch ale ružová čiarka pekne viditeľná....odpadnem
@skorvankova blahozelam!!! 🙂
@beruska2327 dakujem ale moc sa tesit este nejdem
@skorvankova
Supeeeeeeer,
blahozelaaaaaaam, to je uzasna sprava 🙂
@skorvankova foto ! 🙂 ale srdečná gratulácia ! 🙂
@skorvankova supeer
@skorvankova 😉 🙂 tesim sa 🙂 gratulujem vám !
@skorvankova velmi, velmi gratulujem 😀 😀 😀 😀 nech ste v poriadku a davaj na seba pozor 😀 😀 😀 😀 daj nám fotečku
Kocky dakujem vecer pridam
@skorvankova božinku to vážne ? :,). veľmi moc gratulujem a teším sa s Tebou. moc Ti to prajem, krááásne joj :-* držkajte sa !
@skorvankova
Jeeeej,krása,tak nech všetko dobré dopadne 😉 a my ostatné,no čo už,rodime o mesiac neskôr po tebe 😀
baby som chorá ako pes, tak neviem čo z toho bude ☹
Babule ja sa akosi bojim...neviem co to 😒
@skorvankova radsej sa tes. ak nemas ziadny objektivny dovod mysliet negativne, tak zazen strach a uzivaj si krasny pocit, ze si tehu ;)
@skorvankova to je asi novy pocit ze uz nezodpovedas len za seba ale aj za drobčiatko 🙂 ...jupí
už to muselo prepuknut aspon si spustila kolajnickove obdobie...dufam ze tu bude kolajnic pribudat viac..... 😉
@skorvankova blahozelam🙂 stale vas tu chodim sledovat, kedze som k vam chvilu patrila, komu sa zadari a strasne vam vsetkym drzim palce 🙂
Dnešný ovu test a tehu 😉
@matazo
@skorvankova jasné, že to vyšlo moja. Veď ty máš krásne poriadne kolajnice 😀 veľmi sa teším a hlavne prajem veľa zdravíčka do ďalších nádherných mesiacov. Nemáš sa čoho báť, hlavu hore a všetko je aj bude OK. Prajem Ti to a tak veľmi by som už aj ja chcela, jaj 🙂
@adhinka23 No moja neviem, mám ružový výtok 😒
@skorvankova ale toho sa neboj moja. Ja si myslím, že na samom začiatku je to bežné. Veľa žien píše, že špinia. Bude to OK uvidíš 🙂 ver tomu ! Aj máš nejaké badateľné príznaky ?
príznaky tehotenstva? Nie, len prsia ma neskutočne bolia, teda tak mi v nich drnííí, alebo ako by som to opísala 🙂a bradavky mám tmavé a celkovo mám prsia úplne iné, jediný príznak 🙂
@skorvankova krásne, tak sa držkaj a budem Ťa sledovať ako pokračuješ, určite píš každý jeden detail 🙂. Mňa dnes akosi pobolievajú vaječníky, také občasné pichnutie, ale 18.10. mám dostať mrchu, tak to pripisujem tomu.
@adhinka23 to som mala aj ja zhruba pred týždňom... 😉 a dakujem veľmi pekne
@skorvankova waaaw, blahozelaaaam 🙂 drz sa 🙂 a posli tehu virusiky aj nam ostatnym ;)
@fidela86 Dakujem...a budem vám všetkým držať prsty a stále tu pri vás budem....Ste moje kááámošký 😵 A dúfam že som to tu naštartovala 🙂
@skorvankova v to verime aj my 🙂 A vy sa hlavne drzte 🙂

@zaira1407 jaj moja, chapem ta, ze si sklamana.
a hlavne, ked vsetky priznaky.. to na porazenie...!:(
tak to tak blbo dakedy vyjde, snazilky to pozname.
a nam dcera vysla tak, ze sme neplanovali plodne nedplodne dni atd, sme to robili naplno i prerusovane a po roku som otehotnela, ale hovorim, nebolo to vobec planovane, sledovane, ani nic, a nie vzdy sme isli "naplno" takze to neviem posudit, ci by bolo vyslo skor ci neskor.
teraz je to 4ty cyklus co skusame, 19 mam dostat. tak uvidime......... 😵