icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

katia231
7. okt 2013

@smejlicka ou, to je blbe, nech si skoro fit. Ja som riadne nachladena, zasoplena podrazdnea :D a mz by som mala dostat 10.10 taak uvidime. Verim, ze dovtedy vyzdraviem a ze mz nepride aby som mala akoze bolestne za chorobu :D uvidi saa. Drzte sa a davjte pozor na zdravie, musime byt zdravucke a fit aby sme mali skoro deticky :D

skorvankova
7. okt 2013

@luckalucka83 a neskusala si tehu test? Bodaj by ti to vyslo. 😉 Strasne drzim palce...ja citim ze nic...
@smejlicka skore uzdravenie prajem... a dufam ze uz ms nepride 😉

zaira1407
7. okt 2013

@skorvankova
@luckalucka83

ahoj a tak vselijak ...ako ked mate dostat a nechcete 😀 ...bolia ma prsia velmi, mam am same zilky ,nemozem mat ani podprdu , a vsetky tehotenske priznaky co moze mat tehulka 😀 ....jasne ze sa pozorujem aj ked nechcem . menzes mam mat 12.10 tak uvidime
@smejlicka inak aj ja som mala hancku tri dni asi ale nie taku virozovu ale taku cudnu spravadzali ju strasne silne krce 😝 - iny v rodine nikto nic 😕

zaira1407
7. okt 2013

@smejlicka precitaj si toto : Hnačka po možnom oplodnení a citlivé bradavky.....je to u vo fore

smejlicka
7. okt 2013

@zaira1407 tiez mam krce, zatial nikto nema prehanky v rodine..dakujem za info..precitam ak najdem

janasa82
7. okt 2013

ahojte baby..chcela by som sa vas opytat, kedy ma mat vlastne zena ovulaciu....ked ma nizku BT, ale praveze vysoku BT?citala som uz o tom viacero clankov na nete, ale akosi sa v tom neviem orientovat.ja som si zacala merat BT teraz-2.10., cize od 9 DC, islo to takto: 2.10-36,7° 3.10-36,6° 4.10.-36,9° 5.10- 36,7° 6.10- 36,7° 7.10.-36,9°
dnes-7.10. som v 14DC. Co z toho vyplyva?
Vdaka za akukolvek radu.

janasa82
7. okt 2013

BT si meriam kazde rano v tu istu hodinu tym istym teplomerom.

janasa82
8. okt 2013

takze dnes 8.10. som mala - 36,8°.

luckalucka83
8. okt 2013

@skorvankova
testy nechcem ani vidiet, po posledom polimitovom pozitivnom spravim test, az ked bude ms meskat aspon par dni.
Ja som teraz prvy mesiac brala ten inofolic, len je hrozne drahy, tak som kupila od jednej kocky tuto na mk inositol vitaminy, tu hlavnu zlozku inofolicu, tak mozno toto mi skratilo ms 😨 😨
Pevne verim, ze Tvoj pocit, ze to nevyslo je nespravny, drzim palce silno presilno 😉

jelsi
8. okt 2013

Ahojte. Ja patrím už medzi aprílčatká a ak vám môžem poradiť, my sme sa dohodli že nebudeme stresovať, kúpime ovulačný test a skúsime. Podarilo sa to hneď na prvý šup 😀 Držím všetkým palce a dúfam že čoskoro niektorá založíte novú skupinu tehuliek 🙂

skorvankova
8. okt 2013

@luckalucka83 jasné chápem, ja som zabudla na ten tvoj test... A načo je dobrý ten inofolic? o tom som ešte nič nepočula

cathuska
8. okt 2013

Ahojte dievcata.🙂
Tak ja som po plodnych dnoch. MS cakam 19teho ale prsia ma bolia uz dva dni a to je este skoro, tak zeby tentokrat to vyslo?🙂))

Uvidime.

Pisem z mobilu. Zajtra napisem viac. Idem vas preciitat🙂.

Drzim prsty vsetkyyyym🙂.

skorvankova
9. okt 2013

@cathuska ja mám MS dostať zajtra a zatiaľ nemám žiaden moj kazdomesačný predmenštruačný hnedý výtok 😉 Prsia bolia velmi, tak tiež som zvedavá či sa podarilo 😉 inak nič iné na sebe nepozorujem
Velmi ti držím palce aby vám to vyšlo teda aj nám 🙂

zaira1407
9. okt 2013

ahoj .... dnes mi je na prd ☹ len by som revala 😝 ...pravdepodobne to zase nevyslo ... 12teho mam dostat ale uz som zbadala ze asi zacinam spinit takze zase to nevide ....je mi na grc ,prsia ma bolia jak kona to uz asi dva tyzdne .....

nerozumiem tomu ..stale si poviem ze sa nebudem pozorovat ,ale to nejde, lebo tie prsia napr. som nikdy necitila a teraz velke tvrde a hlavne tazke s modrymi zilkami..... no co uz ..... ako vzdy ideme dalej .... 😔
a najviac mi je smutno ze sa mi sprotivil sex ...lebo je nuteny ...no a teraz musis aby si zostala 🙄

prepacte nemam to komu povedat ,muz to nechape a mame taketo veci hovorit nebudem aj ked mame kamaratsky vztah a este nepatri do stareho zeleza ...

no smutno mi je ...hlavne ked vidim ako tlacia kociky ☹

fidela86
9. okt 2013

@zaira1407 to poznam...ja osobne neznasam ten pocit, ako mam napr. teraz, na 20dc, ked uz vselijako pocitam a kalkujem a dufam, ze to zazrakom vyslo...a samozrejme, ze to nevyjde...teda nie samozrejme, kiezby tento mesiac to bolo inak, ale od marca clovek dufa...och...a pritom kazdu chvilu do toho niekto "spadne"...a my len analyzujeme...no ale skusme neriesit, ked by sme si to tak velmi priali... 😒

tuli_tuli
10. okt 2013

@zaira1407 Nebud smutnááá ... všetky sme tu v rovnakej situácii, budeme si pomáhať 🙂

zaira1407
10. okt 2013

už som dostala....... o dva dni skor 😝

cathuska
10. okt 2013

@skorvankova moja zlata, drzim Ti palce 😵 😵 😵
mozno to vyslo....

cathuska
10. okt 2013

@zaira1407 joj moja zlata to presne pozname my snazilky tieto stavy ze vyzera vsetko, ze hej, a nakoniec MS dojde..

hlavne, ze dosla, aspon skor skonci..

preto menej prispievama menej sa sledujem, lebo to na nervy uz 3 krat to vyzeralo, ze som , mala som vsetky pocity a nakoniec MS dosla.

Takze ja uz teda ziadny priznak nepovazujem za TEHU.. ja si pockam, kym bude meskat MS a potom budem uvazovat..

Drzim prsty, veru podporujeme sa.🙂

cathuska
10. okt 2013

@tuli_tuli kedy mas dostat MS moja?
ja 19teho

tuli_tuli
10. okt 2013

@cathuska Ja ani neviem, pretože ja mrchu nikdy nemám presnú ako hodinky ... obyčajne cca 30 dní, no napr. minulý mesiac to bolo 27 ... takže kto vie 🙂 obdivujem Vás, že niektoré si proste viete povedať, že tým dňom je práve ten ktorý deň :D

tuli_tuli
10. okt 2013

Dnes som 24DC (10DPO) a môj graf je takýto ako vidíš dolu. Celkom pekný priebeh, tak uvidíme .... ale ako píšeš, zatiaľ si "nehľadám" žiadne príznaky, ani netestujem ... 🙂

matazo
10. okt 2013

ahojte kočky, dnes 13DPO, BT stále vysoko, mrcha by mala prísť 12.10., tak sa nechám prekvapiť, ale zatial sa vobec necítim na MS.ale pobolieva ma stále na lavej strane, niekedy viac niekedy menej. Tak čakám s vami či dorazí .... 😀

skorvankova
10. okt 2013

@zaira1407 moja, sme tu preto aby sme sa chápali a navzájom si pomáhali 😉 Kolko už snažilkujete?
@cathuska no uvidíme moja, zatial nič...tak som zvedava, ale skor som nastavena na to že nie, až som potom zas neni sklamana, aj ked viem že budem 😀
@matazo dúfajme že nedorazí...ani ja necítim že by som mala dostať, len tie prsia príšerne bolia. Ja mám dostať zajtra 😉

tuli_tuli
10. okt 2013

@matazo Daj aj Ty grafík 🙂

matazo
10. okt 2013

@tuli_tuli http://www.mojkalendarik.sk/graphs_output/cc37e...
tak čo myslíte ??? je to nádejné? 😀 😀 😀
@skorvankova jasné že dúfame, všetky spolu 🙂

tuli_tuli
10. okt 2013

@matazo no, jednoznačne si krásne stúpla 🙂 kedy máš v pláne vyskúšať TT ?

zaira1407
10. okt 2013

@skorvankova toto je zatial len treti cyklus ...ale kedze od maja viem ze chceme druhe resp. sa na to uz citim tak je to cela vecnost 😖
jaj aj ja som mala priznaky ..... 😀 prsia ako lusk nie len take lentilky pod kobercom
sem tam pobolievanie podbruska ako zahniezdovanie
smädna ako tava
cikat kazdu chvilu
a najma podopora od dokiho ze vsetko je ok a folikul je krasny ..... kazde dva dni "akcia" a vysledok ......dnes dorazil ..... a ja ze svokor dostane darcek k narodkam .... tak nic ....uz ani pred mm nemozem hovorit ze asi to vyslo lebo stale mi povie ....hovoris to kazdy mesiac 😝
lucka vysla hned 😉 ...
a tak ziadna katastrofa sa nekona ale asi sa prestaneme snazit a necheme to tak ....ked budeme mat obaja chut . 😕 😀
silno vam drzim palce !

matazo
10. okt 2013

@tuli_tuli myslela som, že počkám ešte víkend a ked mrcha nepríde, tak vyskúšam test... no som svedavá, toto je 1.mesiac čo meriam BT 😀

cathuska
11. okt 2013

@skorvankova jujjj, drzim prstekyyyyy 😵 😵 😵 😵 chapem ta, ze radsej neriesis, ako potom byt sklamana, ja verim, ze to vyslo. 😵 😵

ja som vcera zjedla slane rybky som mala neskutocnu chut aj na tresku, co ja nezvyknem nejako casto 😵
a prsia mam naliate, modre zilky, nafuknuta som, unava ma prepadne taka cez den a celkovo mam tie priznaky.

No ale ako uz som sa poucila od jula, toto nic neznamena, az ked bude meskat MS, takzee UVIDIME 😵

@matazo silno drzim prstyyyyy 😉 😉

@tuli_tuli moja tak ja mam take, ze 30 dnovy cyklus.. posledny vyse pol rok, inac som mala medzi 28-35 dnovy cyklus, tak rozne, predtym, takze to mam posledne mesiace takto presne.
no tak drzim prsty, ach jo, zasluzime si to!!! 🙂