icon

Snažilky leto 2013

55alexandra55
24. jan 2013

Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????

cathuska
18. okt 2013

@adhinka23 ahoj moja, tak akoooo???? dosla MS, ci nieeee?🙂)

skorvankova
18. okt 2013

@adhinka23 ja fajn, bolia ma dnes kríže, ale včera som doma mala toho vela, mozno preto 😉 Tak čo prišla? 😎

cathuska
18. okt 2013

@skorvankova ok super Moja, toto som chcela.. presne sukromna tema, jun 2014.
oki super.🙂

cathuska
18. okt 2013

@skorvankova ked na to kliknem , tak mi neukazuje, ze sukromna skupina, ale rovno mi otvara prispevky, tak neviem je to sukromna skupina🙂))?
ok ale tak ci tak idem tam kuk.

cathuska
18. okt 2013

@skorvankova ok moja,, uz som poprosila, tak cakam, potom napisem i tam 😵

skorvankova
18. okt 2013

@cathuska to je otvorena skupina a tam napis ze prosis pridat do sukrnej a pridaju ta do sukromnek

matazo
18. okt 2013

@cathuska ahoj, tak mrcha sa rozbehla na 39DC, dnes je 3DC a už končí, tak hurá do nového cyklu, ktorý dúfam, už vyjde s // 😀 😀 😀 už by som hrozne chcela.

matazo
18. okt 2013

tehulkám gratulujem ešte raz a držte sa a dávajte si pozor na seba 😀 😀 😀 😀

adhinka23
18. okt 2013

@cathuska Ahoj moja, zatiaľ ee, ale cítim sa tak, že čoskoro je tu nevítaná 😀

adhinka23
18. okt 2013

@skorvankova drahá zatiaľ neprišla, ale cítim sa na to, ž nepríde. Ako som aj cathuske písala 😎 .
No čo už 🙂 hmm, tak pracuj doma menej, šetri sa tehuľka 🙂

adhinka23
18. okt 2013

Kočeny, hlásim 1 DC, správu predtým beriem späť 😀

cathuska
19. okt 2013

Ahojte babulky.

Tak dnes mam 30 DC. Dnes, 19.10 som mala dostat MS.

A od 15.10 mam pozitivny testik. Ciarka bola jemna a kazde dva dni HCG stupa🙂 a ciarka silnie.

Teraz som si robila testik a uz su silne obe ciarky🙂.

Takze v pondelok volam na gyndu, pre termin vysetrenia.

cathuska
19. okt 2013

@skorvankova oki. Uz som tam🙂))). V tej sukromke.

@adhinka23 drzim prsty do dalsieho cyklu moja. Vyjde to.🙂.

@matazo jaj tak mrcha dosla. Ale tak asponze dosla, rychle prejde a dalsie plodne dni pridu🙂).drzim silno prsty.🙂

silvapokorna
19. okt 2013

ahoj dievčatá. tak vám docela závidím. ja už mám iné starosti, sú 3 a 5 rokov staré, tie moje milé starosti 😀
ja som vždy nasadila vitamíny a extra kyselinu listovú a viac som sa hýbala, chodila peši, dopriala si viac spánku, hlavne žiadne ponocovanie a pozor na prechladnutia. proste čo najviac fit a toľko na to nemyslieť. ja som si v tej dobe našla záľubu v tvorení, začala som vyrábať bižutku a pliesť z pedigu. to krásne odreaguje a zostala som pri tom. keď dievčatá veľmi vyvádzajú vytiahnem pedig a majú po chlebe, mama ide pliesť a viac ju nezaujíma. 😀
ale keď vytiahnem korálky, tak sú najšťastnejšie, len ja ich potom zbieram a triedim ešte týždeň. 😀

těhulkám gratulujem a prajem radostné starosti s detičkami a snažilkám držím moc palčeky, aby to do Vianoc vyšlo. 🙂

silvapokorna
19. okt 2013

a ešte mám tip na osušku zadarmo. rozdáva ju Lovela za registráciu. je docela veľká, tak sa dá použiť aj pre staršie deti. stránku majú tu http://www.lovelababy.sk/lovela-web-klub. a cez Facebook som získala vzorku Lovela gelu nedávno. mohlo by sa vám hodiť. krásny víkend prajem 🙂

cathuska
19. okt 2013

@silvapokorna ahojky. Pekne si to popisala ako si fungovala ked si bola tehulka. Myslim ze velmi dobre tak to ma byt ano.
A vyrabanie bizutky wow super. Sikulka.

A to s tou osuskou. No aky paradny tip. Zide sa mi aj teraz pre dcerku moju svorrocnu po kupani..idem sa teda registrovat🙂

Pekny dnik...

cathuska
19. okt 2013

Ahojky.

Tu mam foto testikov.

15.10 ; 17.10 ; 19.10 ten treti je dnes. Dnes mam den kedy mala prist MS. Tak uz su ciarky silnejsiee🙂). V pondelok volam gyndu.🙂

zaira1407
19. okt 2013

@cathuska 😉 super ...tusim ako sa hovori do tretice vsetko dobre 🙂 .....

@skorvankova @cathuska to by inak bola sranda keby ste mali rovnaky termin porodu ...aj ked vam narovnako nevychadza 🙂

@adhinka23 @matazo a ostatne snazilky mi ideme plnou parou vpred, nech to tu nepokazime ....jasne baby 😀

adhinka23
19. okt 2013

@zaira1407 s radosťou súhlasíme 😵 . Nič sa nedeje, ideme ďalej a tento cyklus patrí nám 😀

skorvankova
19. okt 2013

@zaira1407 to by bola sranda, ale máme to blízko možno budeme naraz rodiť 🙂
@adhinka23 @zaira1407 kočky strašne vám držím palčeky, až máme miminka takmer rovnako staré.... 😉 Môžem tu chodiť stále, aj ked som tehu?

adhinka23
19. okt 2013

@skorvankova jasné, že áno to by si tu chýbala keby si sem nechodila a ja určite budem potrebovať rady 😉 . držkaj sa

matazo
19. okt 2013

@zaira1407 jasné že ano, ja som už nachystaná...... mm tiež, už mi hovoril, že sa to už musí podariť 😀

matazo
19. okt 2013

baby, a ja tu v práci pred sebou mám mamičku, s takým pár dnovým miminkom.....aké krásneeee 😀 😀 😀

cathuska
19. okt 2013

@zaira1407 ano moja do tretice vsetko dobre🙂).
A ja tak isto ako Martinka /skovrankova/ tiez pridem sem k vam pozriet a sledovat ktora bude dalsia tehulka nasa🙂)

A veru bolo by super keby nam s Martinkou vysiel terminik ako vravis narovnako🙂)

zaira1407
19. okt 2013

@skorvankova no to je teda otazka 😀 ..... jasne ze ano .... 😉

inak uz treti den som si robila ovu test aj ked som bola len 8DC 9DC a nic iba jedna palicka dnes 10DS otvorim ovu test a pokazeny 😝 ta ruzova strana bola vypadnuta ...no neva aspon znamenie ze to mam nechat tak .... no a dovod- asi druhy den po skonceni mrchy som mala taky cudny mokry pocit a dnes mam ako keby hlien 😖
min. mesiac som robila testy od 9 DC a akurat na 14 15 16 DC som bola negativna a tie dni predtym som mala // takze ako to moze byt ? neviem ako to ma byt silne .... takze ovu testy uz nemam a BT neviem ci si mozem merat ked v noci vstavam k malej 🙄 ..... inak sme sa s MM dohodli ze ak to nevide pojdeme na zapis do skolky a pojdem do prace ...no tak.................... aj tak dobre aj tak dobre tak to nechavame otvorene ....

skorvankova
20. okt 2013

Snažilky peknú nedeľu vám prajem 😉

luckalucka83
20. okt 2013

Kocky tu som, len sme boli s mm na par dni v Semmeringu si oddychnut, teraz sme dorazili 🙂
Vsetkym tehulkam este raz gratulujem, nam netehulkam drzim palce, nech sa to obrati konecne 🙂
Ja som dnes 17dc, asi 5 dpo, priznaky ziadne, ale to som nemala ani pri prvom tehu, ani naznak nicoho len dve ciarky na teste inak nikde nic 🙂 🙂
NO uvidime, snazim sa byt optimista, i ked nie stale mi to ide 😕

cathuska
21. okt 2013

Ahojte dievcata!🙂.

@skorvankova zlatik aj tebe krasnu nedelu aj ked uz je pondelok chichi.🙂.
Vidis som hore takto skoro. Vecer chodim skor spat🙂.

Som si robila aj dnes testik a to mam 32 DC a kolajnice silne nadherne🙂. Fakt hcg stupa kazde dva dni.

Dnes volam na gyndu po termin.

@luckalucka83 lucka. Drzim silno prstyy aby si bola dalsia v poradi🙂.

@zaira1407 aj tebe moja drzim prsty nech ti to vyjde ako si zelas🙂).

cathuska
21. okt 2013

Moka kolekcia testov🙂) posledny je z dneska. Kolajnicky 32DC.
Dalsi uz robit nebudem. 🙂