Snažilky leto 2013
Plánuje niekto snažilkovať v lete 2013??????
ahojky 🙂 ...kde ste vsetky ? snazite sa ? 😉
tehuľky ako sa vam dari ? dufam , ze je vsetko OK
@zaira1407 ahojky, aj ja som tu dnes bola kuknúť a pozerám že nikoho nikde 😉 Takže asi sa snažia 🙂
Ja sa mám fajne, len už mi aj trošku zle býva, ale som šťastná 😵 O týždeň idem na sono a dúfam že už bude blikať aj srdiečko 😵 A ty ako?
@skorvankova ahoooj, ako sme sa trafily rovnako odpovedať 😀 to je super, že si šťastná, ved sa aj máš čomu tešiť 😀
a ja po starom , vcera som bola 13DC asi zacina ovulka alebo co ma strasne bolel pravy vajecnik , ovu testy nemam BT nemeriam takze neviem no ale bolel dost lebo ja co tbl. nejem som si dala aspirin 😝 ....samozrejem ze MM sa nechcelo 😠 ,takze sa nic nedialo .....som bola vytocena do nepricetnosti 😀 ....inak nemam ani hlien , tak uz fakt neviem 😝 ,treba to asi vazne nechat tak a co bude to bude .....
@skorvankova tesim sa s tebou 😉
ahojte. tak včera som bola na gynde a doktorka mi pichla znovu agolutin, a uvidi sa ci pride menzes alebo nie..
Caute kocky, aj ja som tu 🙂
no my takto pomalsie, dnes som 9 dpo, toto cakanie ma raz pripravi o rozum 😠 😠 😠
ale dobra sprava, mame novy byt, v decembri sa stahujeme 🙂 🙂 🙂
@luckalucka83 super, super ...teraz budes planovat zariadovanie a ani si neuvedomis ako.... a budete v "tom" 😉
Kocky, je to tam !!!!
dnes 10 dpo- krasne dve ciarky na tehu teste 🙂
@luckalucka83 jupi .... gratulujem 🙂
baby, no ja ziram jak puk...... co to co to .... 😀 ..... same kolajnice
@matazo ja som zrejme mala ovulku 13DC alebo asi 14 DC teda vcera lebo ma neskutocne bolell vajecnik ....a to sa na 13DC samozrejme MM nechcelo a zaspal skor jak som uspala malu 😝 ,tak vcera si to trochu vyzehlil ale skor si myslim ze asi to tento mesiac stacit nebude .Ja BT nemeriam a ovu testy som mala len tri aj z toho jeden pokazeny 😝 .... tak to necham tak .....ved sa hadam podari raz.
@zaira1407
Dakujeeeeeeem 🙂
no nemozem omu uverit, po 6 mesiacoch sa podarilo, jupiiiii 🙂
ja som si tento mesiac prvy krat kupila ten clear blue ovu test a ten mi ukazal o den skor smajlika ako ovu testy dve ciarky a zadarilo sa,
clear blue odporuuucam 🙂
drzim Vam prsty snazilky nase. 😵
@luckalucka83 LUCKAAAAAAAAAAAAA HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 😵 😵 😵 😵
GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEM 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
TAK VIDIS, AJ TEBE TO VYSLO 😉 😉 😉 😉 😉
@luckalucka83 najviac je uzasne, ze ozaj tie testy skoro ukazu.
presne i ja som cca 10 DPO uz mala ciarocky, drzim prsty moja, tesim sa s TEBOU..
@luckalucka83 gratulujéééém 🙂 moc sa teším s Tebou 🙂 nech všetko dobre dopadne !!! drž sa 😵
ahojte.dnes poobede som si robila testy-hned 2 a oba vysli pozitivne.co myslite podla grafu-mozem byt teda tehu?na kolko verite dnesnym testom?prikladam link na moj graf.vdaka za pozretie.http://www.wunschkinder.net/forum/zanz...
@cathuska
Kati mas super foto 🙂
@janasa82
no ja testom verim, ak vyjdu v limite 🙂
podla grafu neviem, ja som tento mesiac merala prvy krat, a nna wunschkider mi vyznacilo aj ovulku aj termin ms aj vsetko, u Teba to nevidim, ale to je uplne jedno, ked mas pozitivne testy tak to bude tehu 🙂
Blahozelam !!!
@luckalucka83 tak teda dalšia tehulka, velmi velmi gratulujemmmm 😀 😀 😀 😀 😀
@luckalucka83 dakujem teda🙂a takisto aj ja blahozelam.neviem preco mi na tom wunschkinder nevyznacilo tie veci.kukala som vsemozne na to, ale neviem, ze kvoli comu.ale nevadi.este testnem zajtra rano a myslim, ze by to mohlo byt stopercentne potvrdene. 🙂
@luckalucka83 jej aj lucka ma novu foto 🙂 ...krasna 😉
@luckalucka83 jeeeejkoooo 😵 😵 😵 super, teším sa s tebou a gratulujem a silno držím palčeky až to dotiahneme až do úplneho konca a máme zdravučké detičky 😉 Strašne sa teším 🙂
@zaira1407 a krásne testíky na to že len 10 dpo, mne vtedy ešte nič neukazalo až 12 dpo
@luckalucka83 budeš mať júlovčatko?
@luckalucka83 dakujem moja. Tak som sa vcera fotila sama🙂)))) a ty mas krasnu fotku..
A gratulujem este raz..presne takto som mala ciarocky na zaciatku🙂)

ahojte dievcatka,
tak som po vysetreni, v brusku je bublinka ma 5 mm je v maternici...
este je to skore tehotenstvo, takze ani srdiecko este nebolo.
mam prist buduci stvrtok rano a verim, ze to pekne porastie, a srdiecko uvidime, ci uz bude, alebo az potom neskor...
drzim prsty snazilkam vsetkym. 😵 😵 😵
raz to vyjde.. my sme sa snazili od jula, a nie raz som mala priznaky, a vyzeralo to, ze hej toto uz je ono, a nebolo a MS prisla, ale nakoniec neprisla... stvrty cyklus, takze tfuj tfuj tfuj...