icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

kamylka
8. apr 2014

@salsalady tak vlastne o tyzden viac , je skoro ale je to najlepsi znak ze srdiecko bije. 😉
urcite sa ozvem . pa

viera84
8. apr 2014

@salsalady gratulujem prajem aby bolo vsetko ako ma a bezproblemove tehulkovanie 🙂 . Ja pojdem k dr. az po velkej noci to by som mala byt v 8 tt tak bude jasne ako na tom budeme. Nechcem sa stresovat kym bude srdiecko tak preto nejdem skor.

bianca11
8. apr 2014

@viwy Tak to by bolo super. Drzim palce 🙂

Mna vsak dnes hrozne bolia krize, oblast ladvin... uff a bolest v podbrusku. Dufam, ze MS nedorazi... ☹

majuska7979
8. apr 2014

ahojte baby ...tak tento mesiac som robila ovu testy a som tak 5dni pred mrchou,...dnes rano som urobila ovu testy vraj dakedy funguju jak tehu a je tam velmi velmi slabulilinka ciarka posielam foto ..co si o tom myslite??

majuska7979
8. apr 2014
majuska7979
8. apr 2014

ten vrchny ovu test je zrobeny 15 min dozadu...su strasne slabulilinke

salsalady
9. apr 2014

@viera84 Tak ti velmi drzim palce. Ja idem tiez teraz az po Velkej noci, tak verim ze drobec bude dovtedy pekne rast =)

emilia25
9. apr 2014

Ahojte tak aj nam sa podarilo zatial potvrdene len testami ale doktorovi pojdem az v maji bola som tam 24 aprila kedy bola ovulacia a kontroly po cisteni kazdu chvilu tak od doktora chcem mat trosicku pokoj aby mi nenadaval.no uz mam aj prvé malinke vecicky kupene a uz len a len pozitivne myslenie a žiadne negatívne zmyslanie ako to bolo pri dvojickach a tak to aj dopadlo.

viwy
9. apr 2014

@majuska7979 no neviem, ja by som ovu testom veľmi neverila... ale nikdy nevieš, pre istotu si správ radšej normálny tehu a budeš vedieť na čom si 😉

satanka1
9. apr 2014

@majuska7979 ovu test mne ukazuje aj v deň mrchy slabunkú čiarku...až vtedy môžeš brať ovu test ako ukazovateľ tehu,ked je veľmi silná,ako priamo cez ovu a si úúúplne mimo dátumu ovulky..treba tehu testík...skôr to baby robili tak,že mali pozitívny tehu test,tak skúsili aj ovu a boli tam rovnako silné čiarky.

pitufinka
9. apr 2014

Baby tak dnes 6 DPO a 19 DC a len dufam že tento mesiac sa už konečne podarilo 🙂niekto kto testuje budúci tYZDEN so mnou?;)

majuska7979
9. apr 2014

@satanka1 diky moja 😉

satanka1
9. apr 2014

@majuska7979 hm..asi som ťa moc nepotešila 😒

satanka1
9. apr 2014

@pitufinka ja asi vyskúšam,ale asi až v nedeľu 20-teho...dnes som 14 DC a 4 DPO

pitufinka
9. apr 2014

@satanka1 ja tiez vtedy to by mala prísť ms (len neviem prečo mi ff ukazuje že ms ma prísť dvanasteho - cykly mám 29 dňové ale minulý mesiac som mala tu lutealku osem dni a podľa toho by to bolo toho dvanásteho tak neviem teraz že čo ako

viera84
9. apr 2014

@majuska7979 pri tehu je ovu test maximalne pozitivny aspon ja som tak minule tehotenstvo mala. takze by som skusila u teba tehu testiky a este napr par dni pockala

bosorkabb
9. apr 2014

Ahojte pridávam sa k Vám začali sme sa snažiť začiatkom marca a zatiaľ nič.

majuska7979
10. apr 2014

@viera84 moja nic z toho pride mrcha 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 uz to viem..

yanni
10. apr 2014

@majuska7979 ovu test si nerob ak chce zistit tehu. Ovu test ti moze druhu ciarku ukazovat aj pocas celeho cyklu. Samozrejme bledsiu ako v case ovu.

majuska7979
10. apr 2014

@yanni joj moja uz viem o tom 😀 😀 😀 😀 urobila som tehu a niesom... 😒 😒 😒 😒 😒 😒 vidim ze teraz nam to asi tiez bude troska trvat kym budeme mat druhe...az mi je smutno ze inny ludia dookola otehotneju len tak a nam to trva a trva damianko nam trval 11 mesiacov

yanni
10. apr 2014

@majuska7979 my uz rok a pol a tiez mi nie je vsetko jedno. Tiez som si tento mesiac urobila prvy krat ovu test a super ako v ucebnice. Vlastne vsetko je super, aspon podla doktorov a BT som merala a po pol roku ma to prestalo bavit a tiez boli tie grafy ukazkove, tak naco furt nastavovat budik este aj cez vikend aj dovcu.

bianca11
10. apr 2014

Tak my sa presuvame do aprilovych snaziliek. Nevyslo nam to, MS dorazila... :((

majuska7979
10. apr 2014

@yanni joj moja takze ideme do toho dalej neboj otehotneme... 😉

majuska7979
10. apr 2014

@bianca11 joj moja pridavam sa k tebe ..sice mrcha este len dojde ale dojde..robila som test a citim sa ako pred kramami 😔

bianca11
10. apr 2014

@majuska7979 U teba este je aka-taka nadej... ja som este dnes rano stravila na wcku od nevolnosti a vecer to uz bolo jasne... drzim este prsteky.

majuska7979
11. apr 2014

@bianca11 moja u mna je to jasne tiez...citim sa ako pred mrchou...vsetky priznaky mrchy,,,nocne navaly tepla....unava...bolia prsia....praveze ked som bola tehu s damiankom to ziadne tieto priznaky neboli 😠

majuska7979
11. apr 2014

@bianca11 takze sa stebou uz Rovno pridavam... 😉 vies uz viem ako to je byt tehu...clovek to vie...a ja to viem urcite ze niesom

majuska7979
11. apr 2014

@yanni no moja proste aspon nejdem do druheho kola sama 😔 😔 😔 I ked baby prajem vam babatko z celeho srdiecka.. 😉 😉 😉 😉 nech sme tehulky coskoro 😀 😀 😀

yanni
11. apr 2014

@majuska7979 ja mam po ovulke. Kramy by mali prist po Velkej noci, tak uvidime. Ale velmi optimisticka nie som.

majuska7979
11. apr 2014

@yanni drzkam palceky 😉 😉 😉 😉 😉 😉