Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
ahojte baby ...tak tento mesiac som robila ovu testy a som tak 5dni pred mrchou,...dnes rano som urobila ovu testy vraj dakedy funguju jak tehu a je tam velmi velmi slabulilinka ciarka posielam foto ..co si o tom myslite??
ten vrchny ovu test je zrobeny 15 min dozadu...su strasne slabulilinke
Ahojte tak aj nam sa podarilo zatial potvrdene len testami ale doktorovi pojdem az v maji bola som tam 24 aprila kedy bola ovulacia a kontroly po cisteni kazdu chvilu tak od doktora chcem mat trosicku pokoj aby mi nenadaval.no uz mam aj prvé malinke vecicky kupene a uz len a len pozitivne myslenie a žiadne negatívne zmyslanie ako to bolo pri dvojickach a tak to aj dopadlo.
@majuska7979 no neviem, ja by som ovu testom veľmi neverila... ale nikdy nevieš, pre istotu si správ radšej normálny tehu a budeš vedieť na čom si 😉
@majuska7979 ovu test mne ukazuje aj v deň mrchy slabunkú čiarku...až vtedy môžeš brať ovu test ako ukazovateľ tehu,ked je veľmi silná,ako priamo cez ovu a si úúúplne mimo dátumu ovulky..treba tehu testík...skôr to baby robili tak,že mali pozitívny tehu test,tak skúsili aj ovu a boli tam rovnako silné čiarky.
Baby tak dnes 6 DPO a 19 DC a len dufam že tento mesiac sa už konečne podarilo 🙂niekto kto testuje budúci tYZDEN so mnou?;)
@satanka1 diky moja 😉
@majuska7979 hm..asi som ťa moc nepotešila 😒
@majuska7979 pri tehu je ovu test maximalne pozitivny aspon ja som tak minule tehotenstvo mala. takze by som skusila u teba tehu testiky a este napr par dni pockala
Ahojte pridávam sa k Vám začali sme sa snažiť začiatkom marca a zatiaľ nič.
@viera84 moja nic z toho pride mrcha 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 uz to viem..
@majuska7979 ovu test si nerob ak chce zistit tehu. Ovu test ti moze druhu ciarku ukazovat aj pocas celeho cyklu. Samozrejme bledsiu ako v case ovu.
@yanni joj moja uz viem o tom 😀 😀 😀 😀 urobila som tehu a niesom... 😒 😒 😒 😒 😒 😒 vidim ze teraz nam to asi tiez bude troska trvat kym budeme mat druhe...az mi je smutno ze inny ludia dookola otehotneju len tak a nam to trva a trva damianko nam trval 11 mesiacov
@majuska7979 my uz rok a pol a tiez mi nie je vsetko jedno. Tiez som si tento mesiac urobila prvy krat ovu test a super ako v ucebnice. Vlastne vsetko je super, aspon podla doktorov a BT som merala a po pol roku ma to prestalo bavit a tiez boli tie grafy ukazkove, tak naco furt nastavovat budik este aj cez vikend aj dovcu.
Tak my sa presuvame do aprilovych snaziliek. Nevyslo nam to, MS dorazila... :((
@yanni joj moja takze ideme do toho dalej neboj otehotneme... 😉
@bianca11 joj moja pridavam sa k tebe ..sice mrcha este len dojde ale dojde..robila som test a citim sa ako pred kramami 😔
@majuska7979 U teba este je aka-taka nadej... ja som este dnes rano stravila na wcku od nevolnosti a vecer to uz bolo jasne... drzim este prsteky.
@bianca11 moja u mna je to jasne tiez...citim sa ako pred mrchou...vsetky priznaky mrchy,,,nocne navaly tepla....unava...bolia prsia....praveze ked som bola tehu s damiankom to ziadne tieto priznaky neboli 😠
@bianca11 takze sa stebou uz Rovno pridavam... 😉 vies uz viem ako to je byt tehu...clovek to vie...a ja to viem urcite ze niesom
@yanni no moja proste aspon nejdem do druheho kola sama 😔 😔 😔 I ked baby prajem vam babatko z celeho srdiecka.. 😉 😉 😉 😉 nech sme tehulky coskoro 😀 😀 😀
@majuska7979 ja mam po ovulke. Kramy by mali prist po Velkej noci, tak uvidime. Ale velmi optimisticka nie som.
@yanni drzkam palceky 😉 😉 😉 😉 😉 😉

@salsalady tak vlastne o tyzden viac , je skoro ale je to najlepsi znak ze srdiecko bije. 😉
urcite sa ozvem . pa