icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

majuska7979
11. apr 2014

@yanni a vies co sa tyka ovu..tak bola ukazkova....ale troska neskor nez som si vzdy myslela ze mavam,..17,18dc a ja som si myslela ze mavam 12,13dc....ale vidis ovu testy boli robene a nic z toho... 😔 😔 😔 😔 😔 teraz ide mm do dr v pondelok to mu poviem nech povie dr ze sa snazime o babo a ze sa nedari nech ho posle na kontrolu rybiciek 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ked som otehu s damiankom bol u dr a doniesol papier ze ma ich ist overit ale nikdy nesiel lebo som otehu s damiankom,...asi teraz budem musiet tak isto urobit 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎

yanni
11. apr 2014

@majuska7979 no ja som amla tiez ukazkovu. Robila som prvy krat ale som vycitala, ze test moze byt pozitivny a ovu aj tak nemusi prebehnut. Ja ak teraz nic nebude, tak pockam este dva mesiace a potom zase nabehnem k dr. Ja som sa uz dala vysetric, aj hormonalny profil, aj stitna zlaza, aj organovo vsetko ok. Muz bol tento rok uuz dva krat na spmg, prvy krat to bola hroza ale isli sme k inemu dr a ten povedal, ze sa z toho prveho testu a vysledkov nevie vysomarit, ze test je chybny. Tak urobil on (inak tu je to znama kapacita) novy test a ten bol ok. Inak ja nic neberiem len kys. listovu, ale to su len vitaminy, to k otehu nedopomoze.

bianca11
11. apr 2014

@majuska7979 🙂 ked som si pred niekolkymi dnami robila test, pytala som sa manzela, ze co si on mysli, a on ze urcite sa zadarilo a ja ze nemam ten pocit... Zena to proste vyciti. Tak dufam, ze v maji si tam uz najdeme tie vytuzene //

majuska7979
11. apr 2014

@yanni
@bianca11 no baby u nas by bolo vše ok..ale proste asi rok a pol sa nebránime nemať babatko..proste ak bude to bude ..a viete ako to je práca na plný úväzok...dom,škôlka,maly a proste keksik bolmalo kedy..teraz uz dva mesiace ideme naplno a nic...takže viem čo to je čakať na babo....a vypada ze nebudem osobou ektora otehu ani nevie kedy...a vraj po prvom to potom už ide rychlejsie ale asi nie u nas ..

majuska7979
11. apr 2014

@bianca11
@yanni
Akurát my vyšlo tento mesiac tiez party.to na ovu čas a som si troska popila..uvolnila sa...vtedy sa vraj otehu najskôr..človek je uvolneni a nic z toho...môžem dávať nohy hote...rit na vankus nech tie malé potvorky dôjdu do cieľu a nič...

yanni
11. apr 2014

@majuska7979 ono je to hlupost s tym "nohy hore, vankus pod rit" a podobne babske rady. Ved kolko zien otehotnelo aj pri keksiku po stojacky. Rybicky si vedia najst cestu.
A uvolnenie, dovca pri mori, party a podobne dristy, to nech si ludia radsej zahryznu do jazyka.

majuska7979
11. apr 2014

@yanni ver či never ale Damian sa nam podaril hore nohy 10min 🙂🙂🙂🙂🙂

yanni
11. apr 2014

@majuska7979 si si ista? Mozno sa jednoducho podaril. Mozno by sa prave vtedy podaril a bez "stojky". To nikdy nemozes vediet 😉

majuska7979
11. apr 2014

@yanni moja boli ovu testy a v jeden den sme mali 2 x a vždy stihla hore nohy...takže ver mi. Sice.;)

kamylka
11. apr 2014

@salsalady ahoj verim ze sa mas dobre.u nas je zas stres rano pri curani som nemala biely papier ako bezne.neviem ci to mam nazvat krvacanie. Skor to je tak ze ten bezne biely hlien nie je biely ale trosicka sfarbeny.nieco ako sucha stara krv. Bola som u lekara ale kedze nue je nic vydiwy tak mi nepomohol mam cakat.ale pozit je ze sa to od rana neopakovalo.tak cakam a snazim sa btt v pohode.drzte sa

jellinga
11. apr 2014

Mne mala dorazit mrcha v stredu a nic. Sem tam zvykne meskat 1-2 dni, ale ani dnes nic, akurat 4 dni špinim, co nikdy nezvyknem, vzdy na dalsi den po spineni mrcha pride... Robila som si aj test a negativny. Ale nemam ani pocit, ze by som mala byt tehotna... 😒 Asi si tentokrat mrcha dava nacas...

majuska7979
11. apr 2014

@kamylka držíme palce

majuska7979
11. apr 2014

@jellinga jojj to čakanie a neevedomost je tak strašna ...a este ak mám 30 dňový cyklus..normálne nekonecnecny pribeh

jellinga
11. apr 2014

@majuska7979 presne ta nevedomost je najhorsia. Ja mam teda 26 dňovy cyklus ale teraz sa to akosi zabrzdilo tak uvidim, kedy sa mi to spusti... Lebo uz od utorka mam pocit, ze na dalsi den urcite pride a stale nic... Drzim paste, nech sa vam cim skor zadari a najdete co najskor // 😉

majuska7979
11. apr 2014

@jellinga mozno si tehu...

salsalady
11. apr 2014

@kamylka Ahoj, nic si z toho nerob, to sa obcas stava. Hlavne sa snaz trosku oddychovat. Uvidis, bude to v poriadku. Ja som si zobrala 2 dni dovolenku lebo mi je 24 hod denne zle od zaludka:( Drzim ti palce a hlavu hore, urcite je to ok🙂

jellinga
11. apr 2014

@majuska7979 bolo by to uuuuzasne, ak by si mala pravdu 😵 ale popravde tomu velmi neverim... resp. aspon nemam ten pocit, ze by som mala byt tehu. Snazime sa sice o prve dieta, takze som ten pocit nezazila ale vacsinou hovoria, ze ked to pride tak to spoznas - tak neviem 🙂 Neostava nic ine len cakat 🙂 Ty si to pri prvom hned spoznala?

majuska7979
11. apr 2014

@jellinga no nechcela. Som si nahovárať..ale vstala som pár krát a zatocilo sa mi v hlave...a urobila som 5 testov čo som nechcela veriť 25 dc už ukázal Kraas
ne //

majuska7979
11. apr 2014

@jellinga hneď boli viditeľné väčšie prsia a žili tále navrete na nuch...to bol prvý viditeľný znak

jellinga
11. apr 2014

Mna akurat dost bolia prsia a mam tlaky v podbrusku, ale to mavam pred kazdou mrchou... Akurat to spinenie ma zmiatlo... Uvidim, este vydrzim ci dorazi cez vikend ak nie skusim si kupit dalsi test pre istotu... 😎

majuska7979
11. apr 2014

@jellinga často sa tí stáva ze sa tí predĺži cyklus??

majuska7979
11. apr 2014

@jellinga často sa tí stáva ze sa tí predĺži cyklus??

jellinga
11. apr 2014

@majuska7979 praveze ani nie... ako mala som narocnejsi tyzden v praci, som aj dost unavena, ale inak sa mi nezvykne predlzit cyklus. Boli aj rusnejsie tyzdne a momenty predtym a nezvykla mi meskat... Ale nechcem si nic nahovarat, necham tomu volny priebeh a uvidim... 🙂 Lebo ked citam rozne prispevky a clanky, o chvilu si zacnem vsugerovavat aj vsetky tehotenske priznaky 😀

majuska7979
11. apr 2014

@jellinga problém je že trhu pruznaky su take iste ako mrchove

majuska7979
11. apr 2014

@jellinga tak som moc moc zvedavá ci si 🙂🙂🙂

jellinga
11. apr 2014

@majuska7979 To veru aj ja 🙂 Dam vediet ako sme dopadli. 😉

majuska7979
11. apr 2014

@jellinga kedy robis test??

jellinga
11. apr 2014

Pokial cez vikend nedorazi, tak v pondelok...

kamylka
12. apr 2014

@salsalady dakujem za podporu. Odychovat sa snazim vela som na pn. Od vcera je zas vsetko ciste verim ze to bude ok.uz len v klude vyckat do kontroly.pekny den

kamylka
12. apr 2014

@majuska7979 dakujeme