Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@1234lubka a este ak vidim ze vsetky kamosky dookola otehu len ja nie?????????????? nechapem???????????
@1234lubka az rozmyslam ci nemam kupit dalsiu dovolenku mm som uz prehovorila..len chcem kupil last minute...naco preplacat...no mozno sa zadari vtedy 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
baby este otazocka kedy sa robi keksik ak mas pozitivny ovu test.????? 😕 je to 2dni pred alebo v den ked je ovu pozitivny?????????
inak ako poznam zivot....teraz ideme na svk a pl...od 15maja...takze tehu urcite nbudem najblizsie 2mesiace...vela stresu...lietanie...svadba..prijimanie....a proste cestovania Tolko az sa mi nechce o tom ani len mysliet... 😒 a ak cestujeme to znamena ze mrcha sa moze predlzit aj do 35dc..... 😔 😔 😔 😔 😔 😔 baby takze neviem ci sa mi oplati tu chodit a pisat o snazilkovani ak viem ze tieto mesiace do nevyjde tak ci tak.. 😔 😔 😔 😔 😔 😔
@majuska7979 ešte len idem do mesta,neviem či spraviť dnes alebo počkať.
@majuska7979 no jasne last minute je najlepsi ja som bola len raz na dovolenke a bolo to na last minute 🙂 no mozno prave teraz ked na to nebudes mat casu mysliet 🙂
@majuska7979 ja som jelen s toho jak funguju tie ovulacne testy,,,,nemam ziadny len s toho co tu citam...mam riadny misung
@majuska7979 no kamosky...zase tak vela tehotnych nemam :D ale poznam tu naokolo vsetky co sa nedavno vydaval uz su tehotne...suseda tehotna...kmotra tehotna....kazdu chvilu rodi....o prveho sa snazili pol roka a druhe na supu hned po vysadeni HA.....no strasne :D ale to vravela ze vobec neriesila ci uz bude ci nie lebo planovala z na decemer....cize teraz ze pocne :D a pozri uz ide rodit 🙂
čau baby, opäť som netestovala 😀 včera večer som blúdila po nete a vyskúšala skoro všetky tehu kalkulačky a na pár mi vypočítalo, že tehu test ma zmysel robiť až vo štvrtok 😨 tak počkám 🙂 možno ešte príde ms a ušetrím si test a moje slzičky 😅 tiež by som rada vedela ako fungujú tie ovu testy... ak má niekto skúsenosti šup sem s radami 🙂
@bosorkabb daj vediet ok ;) som zvedava
@1234lubka to je asi to ze my plánujeme ...
@1234lubka joj moja ver že nevyjde...ja to viem...proste u mas to bude trvat a trvať....takže sa nejdem ani vytesovat a pravdu mám chuť ani nerobiť tento mesiac testy....lebo viem odpoveď už teraz......asi sa na yo vyprdnem...najlepšie urobím
@viwy počkaj do štvrtku moja...;) ja tento mesiac anilen nekupim žiadny test....su to zbytočne vyhodene peniaze...
Asi by som tu nemala teraz prispievať lebo som dosť negatívne naladená ..
@majuska7979 🙂 nevadi kazdy ma pravo sa obcas hnevat a mat zlu naladu...ja som sa tiez rozhodla ze si zaidny test robit nebudem....uz som tolko povyhadzovala penazi ze az....ked mi proste do pondelka nepride mrcha tak idem v utorok ku doktorovy a hotovo...mas pravdu..."s*reme" na to...bude bude, nebude nebude a hotovo no co jedno decko uz mame...mozeme byt happy :Dniektore co by vsetko dali hoc len za to jedno
@viwy ja by som si asi skusila merat tu bazalnu teplotu....aj som si uz stiahla graf do pocitaca...ale no...niesom velmi dosledna v takychto veciach ale usetris aspon kopu penazi na testy....aj tak im vobce nerozumiem som sa snazila si neico nastudovat tu na konovy ale mam z nich taky chaos ze az....
@1234lubka hahaha...no ja mam z nich chaoz tiez hlavne ked nemam poriadne cas ich robit v tom istom case
@1234lubka mas pravdu..vsak ak bude bude..ak nie nebude 🙂🙂🙂🙂
@majuska7979 test už mám doma, ale spravím až z ranného moču.Zajtra dám vedieť.Bojím sa ho ešte dnes robiť.
Tak test negatívny ☹ snažilkujeme ďalej.
@majuska7979 inak moj ma 2 aj 3 mesiace....tiez si myslim ze teraz je ten spravny cas.....teraz trochu lutujem ze som nechcela skor....ja som vlastne povodne chcela az neskor ked maly bude mat tak 5..ale som sa rozmyslela toho roku 🙂sna dto vyjde....dnes som 39DC....joj..to moje telo neposlusne zase si zo mna robi dobry den....tak ako cely tento rok :(mam doma test ale....nechcem si ho robit....nevies ako by mal vyzerat krcok pred ms, teda pocat tehotnosi? asi by mal byt predlzeny ze? mne sa zda ze som ho mala cely cas skrateny az teraz asi dva dni co sa predlzil...ci je uzavrety ci nie to ja zistit neviem lebo az tak si prsty pchat nebudem :D

@1234lubka no len ako na to nemysliet...este ak viem ze moj drobec ma uz 3 roky a uz by bol spravny cas mat druhe...