Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@viwy Ďakujem ;) Dúfam že to dobre dopadne, hlavne tento najbližší mesiac sa bojím, lebo v práci to ešte povedať nemôžem a nemôžem sa teda ani šetriť...
Ja som ho teda brala len to jedno balenie. A snažila som sa pravidelne, vždy večer, keď som mala čas, ráno by som zabúdala. 18 dní brala,a prestala, že až mi na ďalší cyklus ostanú kým si kúpim ďalšie balenie. a už netreba 🙂 rozrábala som v poldecáku vlažnej vody.
@majuska7979 myslis ake ma vysledky moj mm? ci jak? jho som zatial neriesila Pneviem si predstavit ze by isiel na nejaky spermiogram, to urcite nie :D
@majuska7979 toto som si prestudovala.....boze chvalabohu ze mam hormony v poriadku....napriek vsetkym svojim nedoslednostiam si tento cyklus ktory my dufam ze coskoro zacne, budem merat bazalku....ked mam hormony ok tak musim mat aj ovu aj vsetko.... http://www.babyweb.sk/syndrom-polycystickych-va...
@1234lubka joj moja ak by som otehu tento mesiac a zostanu mi nejake ovu testy to ti ich poslem...alebo ak mi ostanu nejake ak otehu kedze urcite budem kupovat len uz z principu ze sa mi to paci ako sa ukaze // .. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@1234lubka nie moj mm aky ma spermio...este sme nerobili...raz sme uz mali papiere a v ten mesiac som otehu takze ani nestihol ist ....vela robi psychika...ver mi...kupila som dovolenku a hned v ten mesiac tehu... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 takze ked to najmenej ocakavas to budes...a pravdu teraz ideme na tu svadbu...prijimanie...a ja som svedok...a no neviem si predstavit bt tehu a nevies ako to je grckat budem......ci nie.. a let tiez nieje asi najlepsi ked si prve tyzdne tehu???
@1234lubka ale davam nam cas do konca tohto roku...potom ak neotehu to to budem riesit... 😠 😠 😠 😠
@1234lubka ale ako poznam zivot...to vy vsetky otehu skor nez ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 šup do toho a hlavne nech sa zadarí 🙂 😉
@majuska7979 drzim palce :DD budem na teba mysliet 😀 neviem ako to je mne pri malemu vobec nebolo zle ani nic....len mi narastlo brucho a potom posledny tyzden som sa citila divne a potom som porodila....:D joj dnes 45dc a kramy nikde joj.....ako to je stymi ovu testami? normalne by som si robila hej a ked sa ukazu va // tak mam ovu? vsetko? neposles mi odkaz na ebay s tymi testami?
@majuska7979 myslis ze vsetky skor jak ty? to si myslim aj ja lae ze vsetky skor a ja nakonec...ked vobec...
@1234lubka pošlem tí odkaz zajtra ráno z pc lebo som v práci ;) a prídem domov az v noci ;)
@viwy ale sa tí hovorí sup do toho ak som v praci do noci 🙂🙂🙂🙂
@1234lubka jak maď traťový silnejšiu nez kontrolnú prebieha ovu behom 24hod...takže odporuza sa keksik deň.2 pred ovu ;) ale aj v deň ovu sa dá otehu ;)
@majuska7979 ..ja si myslim ze otehotniet ma zena najvacsiu sancu ked sa snazia tak dva tri dni pred ovu a este aj den po nej....o tom som t tiez prestudovla veeela clankov....mam kamosku co jej frajer chcel strasne sa do nej urobit...tak to robil len ked mala kramy, inak pouzivali gumu, a jej dcera je uz prvacka, kmotrinej segre praskla guma den po kramoch a otehotnela....vim ze sku to skor vynimky ale....sak i ja som itehotnela na supu 🙂a teraz kukam do kalendara tak to bolo presne 19DC, a na 44DC som si robila test 🙂 presne si to pametam 🙂presne pred tromi rokmi, 7.maja som bola oplodnena :D
@1234lubka takze vcera bol keksik...hore nohy 10min a este vankus pod ritkou... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ale vypada ze sa mi ovu presunula skor
@1234lubka
http://www.ebay.co.uk/itm/320723506817?ssPageNa...
no ale vypada ze ked mi ich posielali sa kopli ..lebo malo ich byt 50ks a teraz ratam kolko mi ostalo a mam 61 ks co mi ostalo?? asi sa kopli a poslali okolo 80ks ty kokso
Tak ako kočeny, čo nového? Bude niektorá testovať? Dnes som 10DC, takže musíme začať snažilkovať 😀 som fakt zvedavá či ten Inofolic zabral 😕
@majuska7979 ten test este nie je pozitivny,musi byt rovnaka ciarka alebo Silnejsia...takze este chyba den alebo dva testuj dalej
Tak ja idem v stredu k dokimu, lebo ma začali pobolievať vaječníky.
Lenže ako na potvoru mám skvelú pracovnú ponuku.......tak rozmýšľam čo ďalej.
@majuska7979 super drzim palce 🙂 podla amna je dobre snazit este pre d ovu...aby tam "vojaci" uz boli :DD
inak moja ms este stale nikde a to som dnes asi 49DC...boze ide ma J*BNUT-....uz som ymslela ze pride v piatok ma prsia boleli aj v podbrusku a furt nic jooooooooooj...od vcera beriem infosolic 🙂
@1234lubka tak dufam ze vojaci tam budu cakat ...
@majuska7979 aj ja dufam 🙂 drzim palec......🙂 dufam ze mne ten infosolic zaberie lebo tomu davma jedinu nadej....
Ahoj holky, ako víkendujete a čo nového? Ja mám pocit, že odkedy pijem Inofolic, že sa v mojom tele niečo deje 😀 neviem či mi začína pomaličky hrabať, ale prvé dni pri užívaní a dá sa povedať, že aj teraz, sem-tam boli v podbrušku 😕 tak som zvedavá čo z toho bude...

@ivka7411 jeee, gratulujem 😉 hlavne nech všetko dopadne dobre a prajem pohodove tehu 😉 tento mesiac pijem tiež Inofolic (5deň) ale neviem či správne 😕 môžeš mi prosím podať nejaké info? napr, ako si ho užívala ty? 😵