Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
A Naco je ten infolik?? a tehu?? Baby mm nasiel v paprike fazulku..presne takú ako som ja nasla ked som otehu s damiankom.....prišiel mi ju ukázať..🙂🙂 lebo pamätá že ja som mu takú ukázala ked som otehu@1234lubka
@majuska7979 nemyslím, že už bola ovu... som len 11DC, takže by to bolo dosť skoro, ale nikdy nevieš... mám taký zvláštny pocit odkedy pijem Inofolic
Aký pocit???
@viwy aký pocit??
@majuska7979 Inofolic je produkt s obsahom kyseliny listovej a myo-inozitolu, upravuje a reguluje cyklus a zrenie vajíčok a môže tak pomôcť ženám otehotnieť... tak uvidím či mi pomôže, ale je dosť drahý a v balení je len 20 vrecúšok. Ja pijem 1 vrecúško 1x denne, ale už som čítala, že niektoré baby pijú aj 2 vrecúška. Mne to "predpísala" moja gyndárka, inak by som o tom ani nevedela....
@majuska7979 neviem ten pocit popísať 😀 ale bolo to hneď na začiatku užívania... ako keby mierne tlaky v podbrušku... 😕
@viwy tak to je dobry znak ;) nieco sa deje ;)
@majuska7979 bola by som najšťastnejšia na svete 🙂 😵
Čau baby, kúpila som si "obyčajnú" kyselinu listovú z lekárne Dr. Max, ale omylom som vyhodila pr. leták a nejako neviem ako sa užívajú 😅 Nevie mi niektorá poradiť? Je to moja 3 listovka a tie predtým sa každá užívala inak, tak teraz neviem čo s doktorom maxom 😀
Dievcata zajtra idem zase ku dokimu....bude to tyzden co som ho naposley navstivila, povedal ze ms pride kazdu chvilu ze sliznica je vysoko, a uz preslo 6 dni a furt nic....od piatka pijem inofolic...joj na porazku....aaaaaaaale zajtra ideme prebrat byt :DD talk sa vytesujem 🙂 rano dufam ze u dokiho nebude vela ludi....uz mu poviem nech mi pychne vyvolavacku lebo uz nemam nervy cakat......sak uz som 51DC ☹ 😢
@viwy
@majuska7979 ja som inofolic kupila na nete z moja lekaren za 11,88 balenie co je brutal cena sak v lekarni som pod 15 eur nanasla....objednala som si dve balenia a poslali mi este dve veruska gratis 🙂 aj mne doki kazal 2 balenia denne...jedno pijem rano a druhe poobede....ale asi len prvy balicek doberiem tak ze po 2 a druhy budem po balicku denne...sak ide to do penazi jak....
@majuska7979 inak tie testy si mozem aj na sk objednat? boze ja somm vskole z anglictinov nemala najmensie problemy ale teraz som normalne jelen....sa bojim ze tam nieco zle vyplnim :D
@majuska7979 oooj nemam tu kartu som dala mm do roboty :D sak potom ked tak si objednam zacalo mi to prekladat :DD sice hala bala ale da sa stoho vyjst :D 4,49 stoja..libier..ale kolko by bolo postovne.....fu...ja som si nejake objednla atu z konika tak uvidim...🙂
Dobre ranko zenule, otazocka, ked tu spominate ten inofolic. Na co je dobry? Ako to zabera? Tu v DE to nemaju? Moze byt, ze sa to v zahranici vola inak?
@yanni je to novy vit. doplnok z kys.listovou a inozitolom,
obnovuje funkciu vajecnikov a dozrievanie vajicok,
upravuje prejavy androgenizmu (akne, nedmerne ochlpenie),
zvysuje kvalitu oocytov-vajicok a podporuje otehptnenie prirodzenou cestou
ma pozitivny vplyv pri nadmernej produkcii inzulinu
normalizuje hladiny tukov v krvy
..to som opisala z pribaloveho letaku..ja mam teraz 51DC a kramy nikde bola som u dokiho min utorok....vraj ma vsetko v poriadku aj vajecniky aj hormony.....tak neviemm..odporucil mi inofolic....tak skusam 🙂 je dost drahy....ale tak co uz 🙂 radsej toto jak nekonecne cakat na mrchu...boze minuly mesiac 49 dni, v januari 41...terz 51..joj :(
@1234lubka aha dikes za info. No ja som si uz dala uribit hormonalny rozbor vsetko v poriadku aj stihna aj organy, vajecniky atd. Chlop tiez Ok. Ale ja mam cyklus ako svajciarske hodinky, aj teraz co som si ovu testovala tak mala som pozitivne. Tak ja neviem. Ale uz mame termin k mojmu gyn tak uvidim, co on povie zase.
baby takze vcera sme uz nesnazilkovali...nic z toho ale dnes to este poistim...
@1234lubka takze ides 51dc..ty kokso....povedz dr nech nieco s tym robi..vsak to niejje normalne 😨 😨 😨
@1234lubka tak kukla som blizsie ten lin. Ono je tam len kys. listova a ten myo-inozitol. Kys. listovu beriem uz dlho, ten myo-inozitol musim pogugli, pod cim sa to tu predava. Mozno povie nieco aj gyn buduci tyzden. Inofolic tu nedostat, aspon som to nenasla pod tymto nazvom.
Ale aj tak velmi pekne dakujem. Ja zacnem zase od zajtra ovu testovat, som zvedava,ci aj tento mesiac to bude take ukazkove ako minuly.
@1234lubka moja ak sa mi podari otehu tento mesiac to zvysne ti poslem na svk 😉 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 dakujem budes zlata, 10 som si teraz objednala 🙂 do konca tyzdna myslim ze by mali dost 🙂 sak mi nieco vrav...51..nechci si predstavit sak to je jak nekonecny pribeh...ale nerozumiem co to skoposilo...sak ja si myslim ze sa celkom dobre stravujem ved ked nemam ku obedu cerstvu zeleninu tak ani nechcem....a salatiky a take z cibulkou paradajka paprika cinska kapusta mrkva..vsetko mi z mm mame radi....joj minuleho roku som mala ine stresy bo mm nebol doma a vsetko okolo sme sa nemohli dockat toho bytu a v pohodicke kramy tych 38 dni co som mala maximum to je PRD oproti tomu co teraz....ale je pravda ze dakedy sa viem tak vytocit tu koli babci ze....ale no kto vie...ked v noci nedostanem idem rano nech mi da vyvovat bo uz mam dost....inak drzim ti palceky silno 🙂 ked by nevyslo tak nesmut 🙂 aspon nemusis tak dlho cakat ako ja kym zacne novy cyklus :D
@majuska7979 ja sa v tyc tetoch vobec nevyznam..kedy ze to ma byt pozitivny?? ked su rovnako silno alebo jak? bo ze to aj tak aj ze ked jedna je silnejsia? je tam ku tym testom nejaky navod? ale podla to vyzera dobre lebo ta ciarocka ti silneje 🙂
@1234lubka moja nebudem smutit ak nevyjde...ver mi ...ja sa riadim heslom vsetko zle je na nieco dobre....a pravdu dobre ze som s prvym tak rychlo neotehu a trvalo nam to 11mes...vtedy som tomu nerozumela ale teraz ano...ten hore nam dal viac casu si oddychnut...uzit dovolenky...a teraz ked pozeram spat to som rada 😵 😵 😵 😵 😵 😵 mozno este niesom pripravena...clovek nikdy nevie...nocne vstavanie...vsak to poznas...nieje to lahke..a ak este nemam pomoc ...sme v uk sami...mm tu ma brata ale oni maju svoje deti a teraz cakaju dalsie...takze ziadna pomoc od zaciatku...je to tazke...a este aj je to prve babo..co bol troska sok... 😕 😕 😕 😕 ale teraz uz je clovek starsi..rozumnejsi..a vela ho zivot naucil 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ak nebudem to si uzijem svadbu...uzijem si prijimanie...ideme okolo domceka urobit plot a brany a konecne si idem objednat vysnivanu kuchynku... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 takze sa neviem dockat...takze ak nebudem tehu to mam plany..a uz som mm nahovorila na dovolenku zaciatkom septembra 😵 😵 😵 😵 😵 takze ak nebude to si drobec s nami uzije...pamata si minuly rok menorku...lebo ked som kukala ze kde to hned vedel ze pojdeme k moru...
@yanni a ty uz ako dlho snazilkujes?? mas drobca? ci este nie?? ktory dc??
@yanni
@1234lubka baby ja som brala centrum pre snazilky ale vcera mi dosli...a no gynda na svk mi predpisala zelezo s kyselinou listovou brat 2 x denne..kedze ja mam zly krvny obraz..slaby hemoglobin...ale to mam cely zivot od svojich 15rokov.. 😕 😕 😕 😕 a no beriem to iba od casu do casu...a teraz ak uz mrcha od 2 mesiacov normalna..myslim ze nemusim az tak vela tabletie..tak davam iba od casu do casu ked si spomeniem 😎 😎 😎 😎 😎
@1234lubka ovu test je pozitivny ked je ta testovacia ciarocka rovnako silna alebo silnejsia ako ta kontrolna. A od tohto testu by mala ovu nastat do 24-36 hodin (pisu v mojom nemeckom pribalovom letaku) ale baby tu vravia 24-48 hodin. No ja sa drzim toho mojho letaku. Cize musite si pockat pokym bude ciarocka velmi silna a potom dva-tri dni keksikovat 😉 Lebo slaba ciarka moze byt aj pocas celeho cyklu. To nezmamena, ze ked prebehne ovu aj ciarka sa strati. Ona moze ostat slaba stale. Ja mam cyklus ca. 26 dni, minuly mesiac som testovala prvy krat a podla pokynov v letaku som zacala na 10 den. To bola ciarka slaba, na 11. uz silnejsia a na 12. uz totalne silna, cize pozitivna. Cize od tohto testu do 24-36 hod by mala prebehnut ovu. A asi prebehla, lebo na druhy den v rovnaky cas uz bola ciarocka slabsia. Ja som testovala rano, po prvom cikani (pise sa, ze z uplne prveho ranne mocu sa nema), cize rano vstala, sup-sup pisat a potom pri dalsom cikani som testovala.

Vcera vecer a predvcerom vecer sme to poistili
@viwy a to co iż si po ovu???