icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

1234lubka
6. máj 2014

@gizel ako dlho sa snazis? tie cykli to skoro ako moje tohtorocne si mala 🙂 tento posledny ma "zabil" ....dufam ze uz take dlhe nebudu....:(

gizel
6. máj 2014

@1234lubka zacali sme uz skôr,cca rok ale dlho som to nechavala len tak a sledovala som sa, teraz som zacala s cajikami zase ak to nepojde musim zajst k doktorovi 😒

1234lubka
6. máj 2014

@gizel hmmm drzim ti placeky...som zvedava ze ako dlho to bude trvat nam.....stale dookola si opakujem ze kasli na to kasli na to aj tu @majuska7979 hovotim ze kasli na to ale..niej to take jednoduche.....uvidime co osud prinesie 🙂bola si u dr vobec? ja som chodila v marci som bola ked som bola cez 40Dc....hormonalny profil v poriadku, ultrazvuk v poriadku,,,aj teraz som bola 45DC...a zase vsetko OK....nechapem....

1234lubka
6. máj 2014

@gizel...ale kramy naonic dosli aj ked nekor....dnes konec ne skoncili...som zvedava na dalsi cyklus...ci sa trosku upravi ci nie......🙂

gizel
6. máj 2014

@1234lubka dakujem tiez drzim palce 😉

majuska7979
6. máj 2014

@gizel moja 10 dni pred mrchou viac nemozes..akurat rozmyslam ze na svk kypim praslicku a alchemilku

1234lubka
6. máj 2014

@gizel inak sory za preklepy niekedy ani sama po sebe neviem rozlustit...mam maly notebook a ryclo chcem napisat...tak to aj tak vyzera 🙂

majuska7979
6. máj 2014

@1234lubka tiez som v poriadku....Nic mi nieje vraj...ale Este mi nerobili stitnu zlazu...tak tovsi myslím že môže byť u mna že nepriberam..a este chudokrnost

majuska7979
6. máj 2014

@1234lubka čo sa týka drobca to doma sme s ním rozprávali iba po svk a pl... Preto myslím že neskor zacal rozprávať..a teraz od decembra chodivdo škôlky to tam Ho učia po ang...ide mu to super..vsetky farby vie a narátať do 5...čo sa týka plynuleho rozprávania po ang to este nie iba pár slov....ak sám si niečo rozpráva pre seba qk sa hrá to ako by si mu dala do úst horúci zemiak ..nic nerozumies...rozpráva a myšli ze p ang 🙂🙂🙂🙂🙂 dakedy sam proste prepiba jazyky akvsom doma to som mama ak sme niekde kde rozprávame po amg napr vonku to som mummy...fakt je to haluz ako to tie deti beru rychlo..ale divit są po cesly sme sa naucili ako deti s tv mám pravdu??

1234lubka
6. máj 2014

@majuska7979 no to hej sa ja kd som bla mala som pozerala RTL CARTOON NRTWORK a rozumela som...v skole som z anglictinov nemala najmensi problem..na zakladnej som sa ju vlastne ani vobec neucila...a teraz? no rozumiem ale dohovorit sa....teda neviem nemam skusenosti....ani prax...spoluziacke som v skole stale radila na pisomkach a teraz robi v UK a take statusy dava ze...:D

1234lubka
6. máj 2014

@majuska7979 ja som tiet bola chudokrvna ale myslim ze uz to je ok...som trochu nabrala farbu....pila som zihlavovy caj....sviklove koktaily...ja zboznujemcviklu...joj uz dlho som ju nejedla 🙂 musim si urobit 🙂 nic idem ja spinkat rozpravka stahnuta....zajtra idem na samoopalovaci nastrek...sesterka ide sa na mne ucit :D budem to mas zadara....dufam ze mm sa to bude pacit :D

majuska7979
6. máj 2014

@1234lubka drzim palce aby si nevysla zlta

1234lubka
6. máj 2014

@majuska7979 no vraj maximalne mi to moze urobit tmave :D ale ze sa to vymije tak po dvoch tyzdnoch :D snad nebudem cinanka ani cernoska 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

majuska7979
6. máj 2014

@1234lubka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 cakam zajtra na tvoje zvesti 😀 😀 😀 😀 😀 ku ktorej narodnosti sa priklanas lebo svk to uz asi nebudes 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

viwy
6. máj 2014

@majuska7979 ešte dobre, že je ten modrý kôň 😀 tu sa človek dozvie hocičo... dík za info 😉 ak nezaberie alchemilka, tak to vyskúšam 😉

viwy
6. máj 2014

Baby, čítam už pol hoďky vašu debatu a úplne som sa v nej stratila 😀 😀 😀 neviem ktorá kde žije, čo robí, koľko ma deti... a ešte jeden dotaz: ako pijete ten Inofolic, až po mrche či aj cez? Ja som ju začala piť až po a neviem či správne 😕

1234lubka
7. máj 2014

@viwy :D no ja sa stahujem do Velkeho Sarisa mam jedenho chlapceka dvojrocneho 🙂 inofolic pijem odkedy mi dorazil....najorv som pila dva denne teraz len jeden...neviem podla mna je to normalny vitaminovy doplnok:P nepise sa nikde ze ako specilane by sa mal brat....len ze jeden denne 🙂

1234lubka
7. máj 2014

@majuska7979 sak som zvedava a trosku sa aj bojim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

majuska7979
7. máj 2014

@viwy moja ja momentalne zijem v uk,,, mam v plane zit v pl coskoro ale to je vo hviezdach ale som slovenka...mam synceka 3rocneho...a kapsicku pijem 10 pred mrchou pre velmi silnu mrchu..taku ze sa nemozem pohnut zo zachodu a to je jediny zatial liek po porode ktory funguje od zaciatku brania..cize 2 mesiac 😵 😵 😵 😵 😵 tabletky co mi v uk predpisali alebo co mi gynda na svk predpisala nikdy nezabrali...na 3 hodky a potom sa spustilo co malo......takze som mementalne najstasnejsi clovek na svete 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ako nahle buem na svk to budem pit alchemilku do ovu 😉 😉 😉 😉 😉 a asi si kupim aj praslicku vraj je velmi dobra..ja som ju pila ked som tehu s damiankom

viwy
7. máj 2014

Baby, dík za stručne info 🙂 konečne som v obraze 😉

@1234lubka no práve, že sa nikde nepíše a ani prib. leták tam nebol, tak som bola trošku zaskočená... asi sú to len vitamíny a je fakt jedno ako a kedy to začneš brať... je super, že už máš aspoň jedného prcka 🙂 prajem suprové sťahovanie a hlavne bez stresov...

@majuska7979 tiež momentálne žijeme v zahraničí (DE) zatiaľ to je super, takže chceme ešte pár rokov ostať... Ja zatiaľ pijem len ten Inofolic a sem tam alchemilku. Dúfam, že niečo pomôže a budem mať tiež drobca ako ty a 1234lubka 🙂

majuska7979
7. máj 2014

@viwy budes mat neboj. ;) skus mm kupit vitamin E400 plus zinok...moj bral 3 mesiace a otehu som 😉

viwy
7. máj 2014

@majuska7979 E400 už berie asi druhý mesiac, ale keď mu to nenaservírujem, tak si nespomenie, ach jo 😅 a zinok dokúpim 😉

majuska7979
7. máj 2014

@viwy to super dokup zinok je na rozvoj buniek a tak celkovo ..takze to mu pomoze 😉

majuska7979
7. máj 2014

@viwy a ako sa tam paci??? nechyba ti svk???

viwy
7. máj 2014

@majuska7979 po pravde, nie 😨 iba rodina! Kedy všetci ktorých mám rada boli v DE je to dokonalé...! Jasne, že sa teším na každú dovolenku domov, ale fakt len na dovolenku už si to neviem predstaviť tam žiť... možno je to divne, ale už som si asi zvykla na "lepší" život 😒
Dúfam, že sa nikoho nedotknem 😕

majuska7979
7. máj 2014

@viwy nie to je tvoj nazor 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 nikto sa nenahneva..proste tak to je u teba 😉 😉 😉 😉 😉 😉

majuska7979
7. máj 2014

@viwy obzerala som tie mm vitamin a neni tam e400 takze mu to asi dokupim 😀 😀

majuska7979
7. máj 2014

@viwy Vitamín E sa považuje za účinný antioxidant. Ovplyvňuje tvorbu červených krvinek, zúčastňuje sa obnovy a rastu svalovej hmoty a ďalších tkanív. Je dôležitý pre prevenciu samovoľných potratov, má účinok na plodnosť a potenciu. Podporuje činnosť pohlavných žliaz. Spomaľuje proces starnutia buniek a tkanív preto sa pridáva do kozmetických prípravkov, ďalej má močopudné účinky čím znižuje krvný tlak.

Zdroj vitamínu: obilné klíčky, rastlinné, oleje, orechy, sójové bôby, zelená listová zelenina, celozrnná múka, vajíčka, obilniny, ryby

majuska7979
7. máj 2014

asi ho tiez zacnem brat 😀 😀 😀 😀 😀 😀

viwy
7. máj 2014

@majuska7979 vitamín E a C mi predpísala moja gyndárka a vraj to mám dávať aj manželovi, ale na krabičke je, že E-čko je nevhodné pre tehotné, takže to beriem iba cez mrchu do ovu. Napísala mi ešte jeden vitamín alebo také niečo, ale neviem to po nej prečítať 😀