Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@1234lubka
@gizel
@viwy tak baby drobec je v skolke..stihla som kupit ten vitamin e400 ty kokso skoro som odpadla ked mi povedal 18libier za 100 tabletiek...ale co...pise ze je dobry na svaly co mm je tiez potrebne kedze chrbtove svaly drzia stavce a cel chrbticu... 😀 😀 😀 😀 😀 a ja si ju budem tiez davat 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 ejha si dobra, že si to tak rýchlo zmakla... 😉 musím si brať príklad 🙂 tiež si musím pozrieť čo mi chýba a dokúpiť 😉 nikdy by ma nenapadlo, že ma ten mrňus bude stáť toľko námahy a aj korún kým sa objaví aspoň na "papieriku" 😀
@viwy nebojaj sa budes mat, co by si nemala 🙂 pozri ja pri prvom ziadne vitaminy dopredu nic nic...sak sme normalne chodili po krcmach ako partia...fajcila so dost vela....dokonca som uz bola tehotna a kamos dorazil z irska a to si mala vidiet tie zurky....teraz sa s toho smejem ale ked som uvidela tie // skoro som odpadla, plakala...fakt sme vtedy stasne chlastali...do tretej rana ako....no az sa hambim 😀 a pozri aj tak som otehotnela bez zaidnej pripravy...vitaminy som si kupila az po // ciarkach....drobec zdravy ako ryba...klop klop...ale bala som sa velmi.....kazda mama sa boji 🙂 teraz nefajcim hned som s tym sekla...a vypit sem tam v miere preco nie....no teda par krast sme to trosku presvihli ale maly bol u svokry stale...by som si nedovolila sa pripit a maly na srarosti....ved hocico sa moze stat...moze mat zlu noc alebo hocico....otehotnenie je prirodny proces a myslim si ze to ide aj bez toho vsetkeho....ale je pravda ze vtedy asi 4 mesiace pred tym ako som otehu som mala cyklus ako hodniky 🙂 33dnovy ale presne 🙂 este v ten "osudny" den si myslim....aaaaaaaa sak idem hned do sprchy, pochybujem:D este som aj hore bola 😀 😀 😀 potom som na to uplne zabudla....az ked som urobila test mi doplo ze bozeeeeeee.....cisty zazrak....🙂 tak to malo byt.....som o tom na milion percent prevedcena....keby sa maly "nezadaril" kto vie kedy by som sa odhodlala mat prve dieta..teda chcela som stale deti len trebalo zacat niekedy 🙂 mozno by sme sa ani neboli zobrali mozno by sme uz ani spolu neboli....chodili sme spolu uz dlho hej 4 roky z prestavkou pol rocnou.....ale kto vie..tak to malo byt 🙂 dufam ze tento moj roman ma hlavu a patu :P
@majuska7979 no ti vitaminove doplnky su darhe jak svina.....si si mala kupit kilo vlaskych orechov a chrumkat 😀 no ten nastrek dopadol dobre 🙂 sice zozaciatku som vyzerala jak ciganka :DD po 4 hodinach som mala ist do sprchy ale nestihala som lebo som mala smenu :D kolegyne na mna kukali jak na PUK ze co som taka tmava :DD ale jak som dosla domov som dala sprchu...voda jak od hliny zo mna isla :DD ale ustalilo sa to 🙂 je to celkom pekne len....20 ci 30 ecka by som za to nedala.....🙂
@1234lubka hahah takkze stale si slovenka ale ked si bola v praci to si bola cinanka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no ja by som tiez nedala toolko penazi za to...vsak ja som v zivote nebola v solarku a ani nepojdem..podla mna je to skodlive 😕 😕 😕 😕 😕 😕 ja som z tej starsej vychovy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a vies co ti poviem..ze ked som otehu s damiankom tiez asi viem kedy to bolo boli sme na barbeque u swagrinky a kolegyna v praci mi podarila nejaky must ci co to..to som to urobila..rozne ovocie vodka ruzove vino ...a no som sa napraskala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a vtedy sa to asi stalo 😀 😀 😀 😀 preto aj moja kamoska v cechach sa opila a otehu.. 😀 😀 😀 😀 mozno nieco na tom je ze telo sa vtedy odrreaguje a proste je to tam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 neschvalujem pitie ale viem ze vtedy sa asi zadarilo 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@viwy moja proste ked uz mas drobca to si musis najst cas na vsetko...ja som bola strassssne leniva a na vsetko som mala cas kym som urobila...a spanok to som spala do 11rana...boze moj..a teraz co den ci volne ci nie 8rano uz je hore a stava sa ze aj skor 7rano... 😅 😅 😅 😅 😅 😅 a clovek musi stihnut rano navarit,,dat obedik drobcovi pred skolkou a rovno odtial do prace...ak mam volne to vies ako to vypada ak je clovek 6dni v praci..pranie zehlenie..proste vsetko 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 aa to nemam tak ze tu mam rodicov ci babku,,mam tu svagrinu ktora si za strazenie damianka berie peniaze...no tak to bolo ze ked somsla do prace ze bude brat 5,50 na hodinu a tak aj bolo..no a teraz prislo naopak ze ona musela dat prizerat svoju lebo musela ist do prace..to jej mm poveeal ze od rodiny peniaze neberie,,...vsak ja by som vzivote nevzala neviem co to je za pl kultura ale to je asi iba ina nejaka specificka...tak za tie peniaze co mala dat za strazenie damianka kupila mu veci...no dobre ...ale vies co je strasne blbe baby..ja ju nechapem...kamosky jej prizeraju zadarmo ona im a od rodiny peniaze???????????????? ale to je jedno proste som chcela napisat ze na vsetko som tu sama a uz som si nejako zvykla 😉 😉 😉 😉 😉 😉 samozrejme mam tu kamosky ktore by urcite prizreli damianka ale oni ako vsetky moje kamosky otehu skor z druhym nez ja .. 😀 😀 😀 😀 ja stale nic 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 cakam..no a viete ako to je 2 deti a este daj strazit 3??????????????
ty kokso ale som sa rozkvakala z rana 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@1234lubka no mala som si asi tie orechy kupit ale neviem ako by som ich do mm vopchala..prostim ta ovocie donho dostat je zazrak i ked sa polepsil co som s nim predtym nikdy ovocie nepapal a teraz aspon co denne banan ci jablko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
idempo ranajkach ze si idem dat vitamin e a co neni tam 😀 😀 😀 😀 😀 mm ci ich vzal do prace... 😀 😀 😀 😀 😀 takze vzal si to do srdca 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no a vcera vecer som uz bola taka unavena ze som nevladala nic a isla spat a mm ze nnech sa pobavime...baby jasne ze sa mi nechcelo to mm mi hovori ze ako mam byt tehula ak chcem tutu mutu iba ak ja chcem a nie ked on chce 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@1234lubka tiež si hovorím či to niekedy nepreháňam... presne ako píšeš... skoro všetko moje kamošky ostali tehotné buď cez školu a počas dlhých večeroch 😀 a vôbec "nechceli" byť tehu, takže nebrali žiadne vitamíny a podarilo sa im! keď to neklapne tento mesiac, tak to asi vypustím z hlavy a uvidím 😉
@majuska7979 no aj ja by som sa hambila brat peniaze za strazenie cipana od rodiny ale ani od kamosky :D s tych clatom to asi aj tak je ze sa telo odreaguje 🙂 ale my ked sme maleho urobili to sme boli triezvy :P musi ta tesit ked muz tak pekne aspon babanik jabko 🙂 moj tak vseliak ale on zase nema problem zo salatikmi, aj vcera sme si urobili taky fajny redkvicka uhorka jarna cibulka 🙂 mi mame radi take alebo cinska kapusta paradajky a take....a vitaminy co som mu kupila tak asi 6 krat zobral :P noo ale on sa vobec nestresuje 🙂 a to je asi to najpodstatnejsie...stres...ja neviem ja som niekedy v pododicke niekedy rozmyslam nad hocicim....tak neviem 🙂 inak neviem dnes som 8DC a takmer si neviem nahmatat krcok...to neexistuje ze by som mala hned ovu :D teda pochybujem lebo neciti nic ine ani vajecnik nic...sak vlastne to je jedno, moj mm ked nechce tak to by som sa musela velmi snazit aby k niecomu doslo.. ateraz maju tolko roboty ze chodi dobity jak kon...este aj na byt chodi stale daco robit....blbe ze tam nieje este elektrina lebo dost zle sa maluje taka choba a lebo kupelna za šera...som zvedava kedy ju zapoja...ked to ma prist pride...heh ale pochybujem ze za to moze make u alebo lak na nechty :DDDD tvoj mm je maska :DD
@majuska7979 @viwy boze keby ste videli mojeho maleho :D on normalne cika po stojacky :D ja z neho nemozem :D jaky je pri tom podareny a skrceny :DD a ked sa kupe tak ma take vedierka co prelieva vodu a ked mu treba tak si ho strci medzi nozky cika do vedierka :D aj ku nocniku sa postavi dole teplacky a cika..este mi sam hovori ze " matko neze opisas zem" :DD
@1234lubka no to teda je mm maska...dakedy prihadza s takymi vetami a slovami ze az oci vychadzaju..no a od vcera mame zase tichu domacnost...ale to sam vymyslel trepol sprostost to nech trpi az kym si neuvedommi co povedal 😎 😎 😎 😎 😎 😠 😠 😠 😠 😠 no ja som prizerala kamoske a tiez som nevzala peniaze
@1234lubka haha no takze uz pekne cika po stojacky 😀 😀 😀 😀 to je super vec 😀 😀 😀 😀 z dalsej veci si odbremenena 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 cely cas si myslim ze chlapci su viac samostatny.... 😉 😉 😉 😉
@majuska7979 inak zajtra pride mrcha 😀 😀 😵 😵 😵 😵 uz aby tu bola 😵 😵 😵 i ked poviem ak nerobim tehu testy to som fakt kludnejsia 😵 😵 😵 😵 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 mi tiche domacnosti nemavame vobec...skor tak tiche minuty :D ja ai mm sa nevieme zatat..ked sa pohadame ako psy tak po nejakej pol hodinke maximalne ma pride objat povie prepac alebo aj to urobim....v tomto sme rovnaky...nurazame sa na seba....ale kazdy sme trochu iny 🙂 a maly Matko.... no samostatny...kedy ako no...ale ved este je malicky 2 roky 3 mesiace...este sa ma co ucit 🙂 hlavne vydrzat bez mamky 🙂 heh teraz tu pri mne sedel ako pisem na kona a hovori ze "aha mamka kocik, tam spinka babetko "" :D hej a etse ze " ma baaaalon" moj zlaty 🙂
@majuska7979 sama sebe si napisala :DDD uvidime ci pride 🙂
@majuska7979 a ciitis ze pride?
@1234lubka no vsimla som si ze sama sebe 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 moj tu lieta dookola s autami a akurat spapal ranajky 😵 😵 😵 😵 a musim sa pustit do varenia hovadzia polievocka 😵 😵 😵 😵 😵 vitaminky mm znova nebude nadseny on miluje maso 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 no u nas to je tak povadime sa este cez tellefon...potom pridem domov chodime okolo seba ako okolo cudzich a v posteli sa kazdy otoci ritkou a kedze je clovek unaveny to zaspi hned 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ale rano som ho pocula lebo mlady sa prebral trocha a on siel do prace a pytal sa kde je mama a on ze mamuska spinka nech este lezka ...no takze som mamuska takze vieme ze uz sa to asi same riesi ..dlho nedokaze sa hneva t a vzdy on pride lebo ja som tvrdohlava ako baran..obcas sa stane ze ja ....ale to fakt musim vediet ze to je moja vina 😀 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎
@1234lubka jasne ze pride...citim to ...v noci mavam navaly tepla...to je moj znak a vcera v sprche som pozerala krcok a uz je hore makky a troska pootvoreny 😉 😉 😉 😉 takze pride na 100 percent 😎 😎 😎 😎 😎 ale neva moc ma to netrapi 😉 😉 😉 😉 😉 nejaka som kludna tennto mesiac a verim ze to bude tymi testami ze nerobim tehu testy pred mrchou ...coveka to len vytoci.. 😉 😉 😉 lebo viem ze pride a este som robila testy..a to bolo ufff....a tak teraz sa na tu mrchu aj tesim 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 SAK ANI JA SOM A NEVEDELOA DOCKAat svojej mrchy 🙂 ja som si dne skontrolovala a nemohla som ho nahlamat....taky je maly skrateny..heh ovu nemozem ma 8DC ci? to je jedno, aj tak bude kexik ked mm nebude taky dobity 🙂
@1234lubka podla mna u teba s tvojimi cyklamy je vse mozne preco neoveris ovu testom??
@majuska7979 sak to ze z mojimi cyklami :D som povedala ze kaslem na tie testy...ale joj ekd ich uz mam doma 🙂 si urobim no🙂 sa odporuca vecer? ci staci druhy moc? vodu som nepila akurat inofolic co som zapijala...ale to asi este o 10tej....
jasne urob uvidis ...a my normalne mm je baran...takze hadka pokracuje a to som mu ja volala ...no i tak to vypada ze ideme mat krizu 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a nech sa paci..nech ju ma 😎 😎 😎 😎 aj tak mi uz s tymi jeho dristami lezie na nervy...
@1234lubka no ako urobila si ???
@majuska7979 hej a si typni jak dopadol :D tak ako som cakala :D nic :D ta ciarka uplne slabucka :D ja to proste neviem :D mozno sa len zacina skracovat...ale myslim ze sliznica je este vysoko, a hlien ziadny...uvidim tak o tyzden 🙂
len si tam pozeram na nete nieco o spargli lebo v telerane vraveli ze je to zelenina z najsilnejsich antioxidacnym ucinkoch a na co som natrafila :D http://babetko.rodinka.sk/vyziva/recepty/spargla/
tak zienky viete co mate robit :DD´vraj ked ste snazilka tak je to super afrodiziakum :D
@1234lubka Este som ju nikdy nejedla
Baby, dnes som dopila posledný sáčok Inofolicu a som fakt rada! Posledné 4-5 dni mi vôbec nešiel prejsť hrdlom 😒 bolo to nejaké sladké a stále ma natiahlo... Zo začiatku to bolo fajn asi je to nejaký signál, že si mám dať trošku pokoj so všetkými vitamínmi 😕
Prajem krásny víkend kočeny 😉

@viwy no davaj mu to a aj sebe..nemyslim si ze by ti malo ublizit do mrchy alebo pocas tehu kym na to pride s ze si tehu..to moze iba pomoct 😉 😉 😉 😉 tam pize ze zabranuje potratu...atd..takze pekne papaj