icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

viwy
18. máj 2014

@1234lubka
@majuska7979
Ahoj baby, tak môj dnešný test biely ako sneh 😢 fňuk... Skúsim ešte tento mesiac popíjať tu alchemilku. Vie niektorá mi poradiť ako správne ju mám piť? Kedy a ako? Dííík
A čo nové u vás?

tamuska18
18. máj 2014

Ahojte tiež snažilkujeme pomali to už bude asi 4-5 mesiacov ..a nič teraz mi má prísť mrcha 24 tak uvidím či príde.Kamoška mi poradila jesť večer vitamím E vraj im to pomohlo.jAle dosť nato zabúdam 🙂 a neužívam pravideľne.

1234lubka
19. máj 2014

@viwy :( nezufaj 🙂 na nete piuse ze alchmelku mas pit dva krat denne rano a vecer pocas aspon dvoch mesiacov a tui na konikovy zase ze len do ovulky....kedze ona podporuje funkciu vajecnikov

1234lubka
19. máj 2014

@tamuska18 neboj sa je to len vitamin, moze ti pomoct 🙂 ja som pri prvom otehotnela bez nicoho bez ziadnej pripravy, fajcila som, chodila po krcmach...ziadna nejaka extra zivotosprava....dokonca som v tom case aj robila v bare takze v kuse v zafajcenom priestore..nocne smeny....ide to aj bez toho, ale urcite mozu dopomoct 🙂 po psychickej stranke urcite 🙂 nemaj stres 🙂 drzim ti palceky

1234lubka
19. máj 2014

@viwy @majuska7979 dievcata odkedy tu byvame normelne som taka pokojnejsia 🙂 az na to ze po dvoch dnoch nas skoro vytopila torysa :D sme zdrhali o jenenastej ku svokre voda pod balkonom :D aj na TA3 som bola v piatok :D teraz taky klidek..maly na balkone pozera ako uoratuju bordel co nanosila voda 🙂 upratane 🙂 poprate 🙂 uvidime ci to vsetko prinesie aj bociana 🙂

viwy
19. máj 2014

@1234lubka ak dorazí ms, tak sa do toho pustím 😉

viwy
19. máj 2014

@tamuska18 Ahoj, tiež sa snažíme už 5 mesiac a nič. Vraj som zdravá a aj tak sa nedarí... vitamín E som brala aj s manželom a k tomu aj C, určite to neublíži 🙂

1234lubka
19. máj 2014

@viwy ktory dc si si robila test? ved to by so si ja ja celkom rada povedala ze ked dorazi pokracujeme...ale ked mne doteraz "dorazala" sak vies ako....nekonecne dlho.....dufam ze teraz dorazi na cas....teda aspon nie s takym velkym meskanim...do toho 37 dna este vydrzim ale neskor to su uz muky kazdy den....

viwy
19. máj 2014

@1234lubka včera som si robila test a dnes 34DC prišla mrcha! nemohla prísť už včera, aspoň by som ušetrila test 😀 myslím, že som Inofolic brala úplne zbytočne 😠 tehu nie som a mrcha si prišla o 4 dni neskôr ako minulý mesiac...

1234lubka
19. máj 2014

@viwy no to este nieje take zle...zbytocne..tak vies kym sa vsetky latky dostanu do tela nejaky cas trva....ja necakam od neho ziadne zazraky...ale budem ho brat, aspon dva mesiace, ci sa mi aspon trochu upravi ten cyklus. aj mne sa minuly rok tak stavalo ze ms prisla den po tom ako som urobila test :D podla mna psychika....

viwy
19. máj 2014

@1234lubka ja som si kúpila len jedno balenie a váham či ísť kúpiť ďalšie 😕 začala som s alchemilkou a manželovi chcem dokúpiť nejaké vitamíny a hlavne už naozaj na to nemyslieť... myslím, že je to tým! za dva mesiace ideme na dovču a vychádza to na plodné dni, tak sa možno zadarí 🙂

1234lubka
19. máj 2014

@viwy nebojaj 🙂 vies nemozemem cakt ze to vijde hned na prvy...druhy....treti krat.....proste netreba sa vzdavat....musi sa proste "pritrafit"....a psychika je silna vec....lahko sa to vravi......ale je to tak

atka1989
20. máj 2014

aj ja sa pidavam 🙂

viwy
21. máj 2014

@atka1989 vitaj v klube a snáď sa zadarí čím skôr 😉

viwy
21. máj 2014

Čau baby, od zajtra opäť beriem Inofolic 😀 Síce som nechcela, ale dnes prekvapenie od manželíka 😅 Sám bol v lekárni a kúpil vitamíny aj pre seba 🙂 Aspoň viem, že sa dá Inofolic kúpiť aj v DE. Má iný obal a je tam 30 sáčkov za 20€. Takže popíjam alchemilku + Inofolic a chcem si merať aj BT 😕 A manžel ešte dodal: teraz to vyjde na 101% 😀 😀 😀 hurááá do toho!!!

majuska7979
23. máj 2014

@viwy
@1234lubka caves babule..tak ja si uzivam dovolenku naplno i ked keksik mali sme doteraz iba 2x a to vcera a dnes..mrcha bola 10dni tento mesiac..ale nejako to neriesim 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 mam to v pazi a 3 bocianov som videla ..ale nejako sa nad tym nezamyslam..drobec mal kiahne takze sme mali inny problem a teraz po liekoch dost grcka a ma problem stravit jedlo...ale tak dnes uz spapal chlebik s dzemom..co je pokrok len som zvedava ako dlho to v nom vydrzi..urcite ak budem vidiet ze je zle to pojdeme znova do dr... 😕 😕 😕 😕 😕 svadba bola super..a no este to prijimanie... 😅 😅 😅 😅

majuska7979
23. máj 2014

@viwy moja a povedz mi co ten infolic obsahuje??????? kyselinu listovu a zelezo???

majuska7979
23. máj 2014

inak si uzivam dovolenku naplno..mm mi dnes urobil jprekvapko rano prisli sedacky do conservatory..neviem ako sa to vola po svk ale je to ta izba v dome co je cela zo skla 😀 😀 😀 😀 vcera som s obzerala ze to by sa tam hodilo a dnes mi to priviezli 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no co ja viac mozem chciet..plot sa objdnava a no kuchynu pojdeme asi dnes ked pride dedko z prace co maleho nechame doma ..inak maly spinka sam v postielke vo svojej izbe...som myslela ze sa bude bat a hned v prvy den mami zhasni zvetlo a zatvor mi dvere idem spinkat..prituli sa v postielke a ked pozeram za 5 min spinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uzasny je a to som si myslela ze budem mat problem ho nechavat spat sameho 😀 😀 😀 😀 😀 vcera ze si lahnem s nim a on mami chod do svojej izby do svojej postielky to je moja 😀 😀 😀 😀 😀 😀

majuska7979
23. máj 2014

😉 😉 @tamuska18 tiez beriem ten vitamin E400,...ale tak uvidime... 😉
@atka1989 vitaj ;) vela stastia v snazilkovania ako dlho sa snazite 😉
@1234lubka
@viwy babule moje a co sa tyka snazilkovania tak neviem ale je mi to fakt jedno a mozno by bolo dobre aby drobcek este pockal ....mm ide no nie operaciu ale idu mu stcit nejaku ihlu z panvovej casti a cez to laserom skusia uvolnit tlak v chrbtovej platnicke...mm bol u dr a zhodnotil ze to je ta posledna platnicka dole a je mozne ze tam nedojdu tak ako chcu to potom jedine operacia.... 😒 ale tak hlavne aby mu to preslo a bol zdravy...takze preto asi by nebolo dobre aby sme mali dalsieho drobca...ale ako viete branit sa tomu nebudem...lebo viem ako dlho to trva ...a pochybujem ze by som otehu z takeho snazilkovania skoro nic to sa neotehu len tak 😀 😀 ani to v sebe nedrzim hned sprcha alebo zachod...takze rybycky idu hned von 😉

yanni
23. máj 2014

@viwy cauko. Fakt sa da Inofolic kupit aj v DE? Tak sa som uz pozerala a nikde nenasla. Je sice pravda, ze ja objednavam len online, priamo v lekarni som sa este nepytala. Ale uz som dlhsie na pochybach, ci vobec co sa mna tyka nieco podnikat, uz nejdem ani ovu testovat, budem nadalej brat len kys.listovu, koli tomu vyvoju nervovej sustavy ak by sa zadarilo. Kedze ja som OK a muzovi zistili zle rybicky, tak nieco brat u mna nema zmysel. A na co je vlastne konkretne ten inofolic?

viwy
23. máj 2014

@yanni Ahoj, my sa snažíme od decembra 😖 vraj ja som úplne zdravá, manžel ešte nikde nebol. Keď sa nepodari do konca roka, určite pôjde na spermiogram... Mám pocit, že je chyba u mňa, asi mám anov.cyklus. Tento mesiac to skúšame so všetkým a poslednýkrát. Beriem Inofolic, pijem alchemilku, zajtra mi prídu 50ks ovu testov a začínam si merať BT 😅 a manžel berie ACE+Selen. Inofolic obsahuje 2g myo-inozitolu a 200 μg kyseliny listovej.

viwy
23. máj 2014

@yanni názov rovnaký len iný obal a v balení je 30ks

viwy
23. máj 2014

@majuska7979 obsahuje 2g myo-inozitolu a 200 μg kyseliny listovej, vraj veľmi pomáha k otehotneniu a upravuje cyklus. Mne zatiaľ nepomohol a neupravil ani cyklus 😅 len ms trvala 3 dni a možno zaberie neskôr 😉

yanni
23. máj 2014

@viwy oh cool. Dikes. Tak to asi este nie je dlho na DE trhu, lebo doterza som nic nenasla. My sa snazime uz vyse roka, ja uz mam za sebou dve vyserienia, hormonalny Spiegel, stitna zlaza, organy, vsetko OK. muz bo na spermiograme, nedopadol velmi dobre, 31 % pohyblivych ale ani nie polovica z toho rychlych. takze nic moc. Gyncar sice povedal, ze takym vysledko sa da prirodzene otehu ale moze to trvat velmi dlho a casu uz vela nemame. Androlog povedal vlastne to iste. V juni ide na dalsi spermiogram, nakazala som mu si kupit jeden preparat, tiez je tam vsetko selen, zinok atd., citala som o nom len pozitiva, tak uvidime. Teraz je ale v Saudskej Arabii na slu´zobke, tak dufam, ze ho tam zozenie ak nie, musime cakat do konca buduceho tyzdna, ked sa vrati.Ja uz nemam na to nervy. Neviem ci si mam ten inofolic kupit, u mna funguje vsetko ako svajciarske hodinky. BT som pol roka merala, grafy som ala ukazkove. Teraz som dva cykly testovala ovu, tiez riadne silna testovacia ciarka, raz na 13. den, raz na 15. den. mam cykly 26-28 dnove.
Ako sa berie ten inof.raz za den jeden sacok? Ja beriem kyselinu listovu 800 s vit.B12 a jodom. Vola sa to Folio forte. 120 Tabliet za 6 € 😉 A este Mönchspfeffer (neviem ako to je po sk), to sa odporuca hlavne na upravenie cyklu a tiez pms, naliate prsia, bolestive atd. Ja to sice nemavam ale je to rastlina, tak uskodit nemoze.

yanni
23. máj 2014

@viwy tak som teraz trosku guglovala, ty, to fakt museli prave zaviast na trh. Ja som kukala zhruba pred 2 mesiacmi a nikde som ho nenasla. A teraz to maju v kazdej online apotheke. Od 11 € vyssie za 30 sackov. Ta cena je fakt OK. No ja blba. Prave vcera mi prisiel balik z lekarni. 😠 😕

viwy
23. máj 2014

@yanni Čítala som, že je veľmi dobra Maca. Vraj pomáha aj mužom... Určite, keď nič nezaberie, tak to vyskúšame, ale musíme počkať kým pôjdeme domov na Slovensko. Neviem si to predstaviť hľadať alebo pýtať sa na to v DE 😀 Tiež som pozerala na Inofolic asi pred 2 mes. a nikde nič nebolo, takže to muselo prísť na trh len teraz.... Určite nič nepokazíš keď ho budeš brať, ale ako tak čítam asi je väčší problém u tvojej polovičky. Držím päste nech to čím skôr vyjde 😵

yanni
23. máj 2014

@viwy no ja som o tomto len same pozitiva citala amitamin® fertilsan M. Vraj to fakt zlepsi spermie. Pohyblivost aj mnozstvo.

viwy
23. máj 2014

Baby, mám tie ovu testy 50ks+10tehu 😀 a len tak so srandy som si spravila ovu testík a tam druhá čiarka 😕 síce nie až tak silná, ale takúto čiarku som ešte nikdy nemala... nemôžem mať ovu hneď po ms, či? čítala som, že je ovu test platný až keď tak druhá čiarka je silnejšia alebo rovnaká ako kontrolna.... no nechápem 🙄 pridám aj foto 😉

viwy
23. máj 2014

no haluz 😅 som zvedavá ako to bude pokračovať... 😀

viwy
23. máj 2014

@yanni amitamin® fertilsan M to si kupovala v DE? Je to niečo iné ako ACE+Selen či úplne niečo iné? Môj manžel býva strašne unavený, tak neviem či nie je chyba aj v tom. Keď si poviem, že aj tie jeho rybičky sú také ako on, tak nič moc 🙄 😅 Chcelo by to niečo ako píšeš na pohyblivosť 😉 A kde ste v DE, keď smiem vedieť 😕