icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

majuska7979
7. jún 2014

@viwy
@1234lubka baby kde ste???? takze dnes ma prist mrcha ale myslim ze pride az za 3 dni..proste ten stres to nejako predlzi..no a snazilkovanie u nas sa odklada o 2 mesiace ...mm zatial nemoze...takze babulky drzkam vam moc moc palceky 😉 😉 😉 😉 😉 😉

viwy
8. jún 2014

@majuska7979 Ahojky, pár dni som nebola na koníkovi lebo sme si spravili predĺžený víkend v ČR a na Slovensku. Zatiaľ všetko po starom, nič na sebe nepozorujem, takže to opäť asi nevyšlo... 😖

majuska7979
8. jún 2014

@viwy a ktorý dc si??? Neboj vijde moja uvidíš;) ja verim že u máš to vyjde za 2 mesiace ked už budem moct tutuutu...na prcy sup..lebo pred operciou to Ho bolelo až slabiny ako by mu niekto kopol do vajec...a vraj cital zetto moze spôsobiť ze nemôžem otehu...

1234lubka
9. jún 2014

@majuska7979
@viwy caute kocky no tie cajiky a inofolicpredsa zavrali dostala som na 39 den! super parada normalne som rada konecne to nebolo az take nekonecne 🙂) predtym som mala take 34-37 dnove cykli tak 39 nieje take zle 🙂 budem pokracovat v cajickovany, rano hluchavka vecer alchemilka...a femibion, inofolic zatial nekupujem....ani nemam tolko penazi zeby som mohla vyhadzovat....a uvidim ci nakonic sa na to nevykalslem a nepojdem od septembra do roboty....odkedy pojde maly do skolky....len to by som musela robit minimalne cca rok, lebo pochybujem zeby mi niekde po pol roku dali na dobu neurcitu.....asi taky budem mat ciel....do konca leta sa mozno este posnazime a potom asi pojdem do prace.....ved púeniaze trba kazdemu

majuska7979
9. jún 2014

@1234lubka moja super ciel 😉 uvidis ze sa zadari...ja iba cajickujem a no mam predpisane zelezo 2x denne 😒 😒 😒 😒 😒 ale tak to je jedno...:D dnes 31dc...este mrcha nedosla ale tak ratam ze budem mat 35dnovy cyklus 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

viwy
9. jún 2014

@yanni ahojky, tak ja stále testujem a som z toho jeleň. Druhá čiarka je už silná, ale nie je to tak ako u teba a hlavne čiarka sa drží už tretí deň 😕 fakt nechápem. Pošlem ti fotku, ale len z posledných troch dni a zajtra keď budeme doma odfotim všetky 😉

viwy
9. jún 2014

@yanni čo myslíš?

viwy
9. jún 2014

@majuska7979 Dnes som 22DC. To vieš, že to mohlo mať súvis... držím tiež päste aby vám to potom hneď vyšlo 😉 Cez víkend som bola s mojím krstniatkom a keď som ležala, tak mi zdvihol tričko a ukázal na brucho a zahlásil bábo 😀 😀 no keby mal tak pravdu 🙂

viwy
9. jún 2014

@1234lubka Super, som rada, že ti čajičkovanie pomohlo 🙂 Mám pocit, že aj mne čajiky pomohli a hlavne keď som pila grepový džús, tak som fakt spozorovala hlien 🙂 Dúfam, že to už tento mesiac vyjde!

1234lubka
9. jún 2014

@viwy no citala som o tom ze ked mas prekysleny organizmus tak nemusis mat toho hlienu dostatok...aj ze grep pomaha lebo nieje kysly ale horky.....🙂 drzim placek 🙂

yanni
9. jún 2014

@viwy uff tak to som este nevidela. Ale moze byt aj to. Najlepsie sa spytat @lauritka. Ona sa v tom vyzna lepsie. Mne to hned na druhy den zacina slabnut.

1234lubka
9. jún 2014

@majuska7979 no..uvidis 🙂 uz tolky den si? ci ved nedavno si mala 28....toto ma najviac "sralo" ze zatial co ine maju maju dve cykli za sebou tak ja stale cakam kym moj nekonecny skonci..teraz sa mi az zda ze nejako skoro 🙂 take to je povzbudzujuce strasne 🙂

1234lubka
9. jún 2014

@viwy ovula jak oci? ci? jednoznacne su pozitivne....podla mna...aspon podla navodu... na svojich som mala stale len jednu slabulinkua to sa objavila az po 5 minutach....al to som sa netestovala len tak asi na 10 den raz a raz na 30....tie ovulacne sa daju pouzit aj ako tehotenske nie? tiez ked ti na neskory den trebars na 29 ukazuje dve silne tak je to tam ze?

majuska7979
9. jún 2014

@1234lubka joj moja ja to tak mavam ked cestujem..stres a este mm operacia to len pomohla...vsak cestovanie do uk...a vsetko vsetko na mna padlo...takze ver mi ze teraz pride neskoro ...ale to je jedno 😉 a nebolo casu pit cajicky takze aj preto sa to asi predlzilo

1234lubka
9. jún 2014

@majuska7979 asi pre to...a to co teraz uz msim stale pit caje ked chcem mat ako tak pravidelne ci co?

majuska7979
9. jún 2014

Nie musim pit čaje aby mi prišla slabsia mrcha...ale tak chcem si zdetoxukovat telo a cajiky su super 🙂🙂 v praví pijem napr praslicku...hocijaký bylinkovy 🙂🙂

majuska7979
9. jún 2014

@1234lubka no ked som pila to som mala 3 mesiace pravidelny cyklus.....teraz stres a napila som pravidelne ..takže to mohlo tiez spôsobiť..ale ja sa pozn ked som mala 30 dňový a cestovali sme mrcha prišla 35dc...takže dnes som 31 dc...este pár dní...;)

majuska7979
9. jún 2014

@viwy riadne pozitivme ovu testy...

majuska7979
9. jún 2014

@viwy riadne pozitivme ovu testy...

majuska7979
10. jún 2014

@1234lubka
@viwy baby tak dnes 32dc...este ziadna mrcha....az sa mi v noci uz sniva ze som ju dostala a rano sa zobudim a nic 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uz by som chcela mat po mrche 😀 😀 😀 😀 a nie cely cas cakat uz viem co to je mat dlhy cyklus v nedohladne

majuska7979
10. jún 2014

takze dnes 32dc...a mrcha zatial nikde... emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon uz sa mi o nej az sniva ze konecne prisla a rano sa zobudim a nic emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon ...co nechapem je baby ze som robila ovu testy a 18,19,20bol tak ako vzdy krasne ciarky a potom som urobila okolo 25dc nepamatam presne to bol cistucko bielucky co bol znak ze ovu urcite prebehla ale potom som bola u gyndy a vravi ze folikul tam je ...ale neviem ci to je pripraveny uz na dalsi mesiac ci som vobec neovulovala..som sa mohla ja krava spytat nie ??? emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon no a tym padom rozmyslam ak ovu bola ako vzdy to mrcha uz mala davno dojst..ak nebola ovu to preco mi ukazovalo snehobiely ovu test 25dc...??? ja soom z toho fakt madar...takze zacinam rozmyslat ci vazne nemavam anovulacne cykly ..... emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon je to dost divne vsak baby???

1234lubka
11. jún 2014

@majuska7979 ked videla folikul tak urcite nemas anovulaky, pisala som s jednou maminou co jej inofolic upravil cyklus ale ze jej dr este nevidi ziadny folikul ze ich ma stiahnute..vtedy by si mala anovulaky....neboj sa nestresuj, viem ze sa mi to lahko hovori...ale pre mna 32den nic neznamena....pockaj aspon do 35 ke nic ta si urob tehotensky test....bud chod ku dr alebo cakaj ako ja jak na spasenie....je to strasne katastrofa...ale mna aspon tento meisac cyklus potesil 🙂 39 dni LEN :DDD zachvilu mrcha konci a ideme zase na to :D

1234lubka
11. jún 2014

@majuska7979 este mudrost co som sa tu naucila, nepravidelny cyklus neznamena ze ti nechodi presne kazdych 28 dni. nepravidelny je ked mas ms v rozpeti vascom ako 37, dni a stale uplne inak.. (38, 44, 50.....).ked ti pride raz na 28 raz na 35 a raz na 33 tak vsetko je este pravidelny cyklus ktory sa nevychyluje z rovnovahy....toto co som mala ja tento rok to je...och nenormalne daco...dufam ze sa mi upravi aspon na 35 dnovy....cca....

majuska7979
11. jún 2014

@1234lubka dnes 1 dc ;) a no dalsia znama je tehotna..pripada mi ze vsetky kamosky otehu len ja nie???? 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 ale to je jedno u mna nablizsie 2 mesiace

1234lubka
11. jún 2014

@majuska7979 no vidis, dosla svina :D nemozes to tak brat ze "kazdy tehotny" vies kolko zien sa snazi roky a nic,....proste to ber tak ze nesleduj plodne dni len si dajte hocikedy bez ochrany jak doteraz....a ono to raz musi prist....

1234lubka
11. jún 2014

@1234lubka he he inac to vycadza ze by sme mali mali mat spolu cca plodne dni :DD kedze ja mma kus posunute....neverim ze mam anovulaky stale jedno obdobie citim vajecnik okolo 17 dna priblizne....kedy ako 🙂 mozno nam to vyjde naraz :DDD

1234lubka
15. jún 2014

@majuska7979 he he inac to vycadza ze by sme mali mali mat spolu cca plodne dni :DD kedze ja mma kus posunute....neverim ze mam anovulaky stale jedno obdobie citim vajecnik okolo 17 dna priblizne....kedy ako emoticon mozno nam to vyjde naraz :DDD ...................to patrilo tebe a pisala spom sebe:D

1234lubka
15. jún 2014

och dievcata teraz prezivam jedno z asi najhorsich obdobi...sme s Matkom v nemocnici ☹ ☹ ☹ ☹ vo stvrtok teploty, piatok zvracal vsetko vodu chrumku, co odkusi z rohlicka...vsetko vracal este aj hnacky asi 20 krat ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ tak sme skoncili v dentskej nemocnici na infuziach...je to tu strasne....deticky co su bez matiek od rana do vecera placu....dnes sa malemu odpojila hadicka a nemohli ho napychnut tak ma poslali za dvere a 20 minut ho napichovali...boze ten krik chcem mamku, mamka kde je som pocula az na izbu....revala som jak...strasne boze ked vidite ako vam beru dietatu krv a ono sa vsemozne vzpiera 3 sestry ho drzia a potom sa vam tak krcovito hodi okolo krku..... ☹ ☹ ☹ ☹ zatial sa nam to velme nelepsi nepapame...stale hnacky ale uz menej dnes len 3 krat "kakal"....dufam ze nas to coskoro prejde ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

viwy
15. jún 2014

@1234lubka Ahoj, to je strašne. Dúfam, že to malému prejde čím skôr, že bude zdravučký a hlavne aby ste už boli doma 😉 Držím palce, drž sa, nejako to zvládneš...

1234lubka
16. jún 2014

@viwy no dnes uz to bolo fajn len raz kakal, uz pytal papat tak dufam ze zajtra ideme domov.....ked bude dalsie baby tak urcite ockujem proti rotavirusom