icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

viwy
16. jún 2014

@1234lubka Super správa, tak hádam už bude dobre 😉 Ja sa zajtra chystám testovať, tak drž palce, ale mám tušáka, že tam nebude ani duch 😖

majuska7979
16. jún 2014

@1234lubka joj moja dufam že už bude ok ;( viem tiez som nemala najlepšie obdobie a už vedia čoho to ma????dufam že už je lepšie

majuska7979
16. jún 2014

@viwy a ktorý dc si?? Že už testujes?? Baby vsera som sa dozvedela že moja kolegyňa si sla vziat 6tt plod..zhodnotila že neni pripravená na dieťa ...no nezabila by si ich??

viwy
16. jún 2014

@majuska7979 Už som 30 DC 😕 Viem, že test bude negatívny, ale tak vyskúšam či motyka nevystreli 😀 Je to strašné, nemám pochopenia pre takýto čin, ale nikto z nás nevie čo ju k tomu viedlo... ona vie najlepšie... Niektoré sa snažia roky a druhé si to dajú zobrať hneď ako sa dozvedia, že sú tehu 😖 Myslím si, že je ten svet niekedy až príliš nespravodlivý... A ty si ktorý DC?

viwy
17. jún 2014

@majuska7979
@1234lubka
Čau baby, dnešný test negatívny 😖 Mám pocit, že každým mesiacom je belší a belší. Už fakt neviem čo mám skúšať. Na tento mesiac som si nič nenakúpila, žiadnu alchemilku, inofolic... Skúsim z netu objednať Macu a keď to nepôjde kašlem na to! Za mesiac máme dovču, takže drahý pôjde na spermiogram a aspoň uvidíme kde je chyba. Bude to určite pre nás lepšie... och jo, ja sa asi nikdy nedočkám!

majuska7979
17. jún 2014

@viwy dockas sa moja neboj ..pekne pi čaj...uvidíš stane sa ked má to nebudes myslieť..táto kolegyňa ani mevie akovraj mali kondomy ale často máva infekciu..to šla do dr a že či nieje tehu a ona že Kdeze...a vidíš stalo sa..proste si užívala naplno myslela aa bolo aj z ochranou??? Čo z toho vyniká...že siame uzivat ;) no ja najblixsie 2 mesiace nic ale potom nam to vyjde ;) neboj hore hlavu Naco si robila test??? To ta esye viac vytoci???? Nerob testy fakt človek je potom iba nervózny viem po sebe ;)

majuska7979
17. jún 2014

@viwy moja mne konci mrcha asi 7dc...ale ani to meratam..naco ked aj tak nebude tutu mýtu..a ak to take jemne že aby som mm priblížila...nechcela by som aby sa ku ten chrbát znova poprekrucal..i ked on uz mevie vydržať 🙂🙂

majuska7979
17. jún 2014

@viwy sorky za chyby ale píšem ako m 😕 afar a ten telegon si aj tsk vybere slovo aké chce ....takže hore hlavu a babo bude čoskoro..ked pride na to cas..virus teraz ked na to pozerám dobre že som neotehul lebo mm s chrbtom a este tehu a práca a on...je to makacka..takže vsetko zle je na nieco dobre

majuska7979
17. jún 2014

@1234lubka tak Ako je na tom maly dufam že lepsie????? Moj ma narozdiel Iod tvojho Ho stiahlo a nemôže sa vykakat už 2 deň..takže ak do zajtra nič mami.nka musí dať troska mydla doritky....

viwy
17. jún 2014

@majuska7979 Tiež si to hovorím, že všetko zle je na niečo dobre... ale niekedy by som chcela aby aj mne niečo vyšlo podľa plánu! Neviem ako na to nemyslieť, proste to nejde. Nechcela som testovať, ale už keď mám tie testy, tak to proste nejde 😀 Ešte ich mám 10 😅 takže keď ich vyničím, tak žiadne nove nekupujem!!! Práve neviem či nemám úplne všetko vypustiť aj tie čajiky, možno aj koníka... Veď keď si mám každé ráno spraviť čajík ktorý normálne nepijem, tak je jasne, že na tehu proste nejde zabudnúť a práve keď zabudnem nejaký ten vitamín zobrať tak som len nervózna, že mi bude niečo chýbať... najlepšie bude keď nebudem brať nič, veď podľa doktorky som ok 😕 😕 Ale keby si videla tie moje biele testy, to je fakt hroznéééé niekedy tam bol aspoň duch 🙄 Asi si pôjdem kúpiť nejaké zvieratko 😀 😅 🙂

majuska7979
17. jún 2014

@viwy dobrá rada uz nerob ziadne testy....ver mi ..vidim po sebe netestovala som ani teraz co mesksla mrcha...clovek he viac uvolneni a slobodny....;) ver mi...podla Dr som aj ja ok....a mne sa zdá že u NAS to bol asi problém u mm....ten chrbÁT to mohol vsetko blokovat....takže pekne papame e400....on.vitamíny na chrbticu a kosti a ja železo od dr... Takže dávam si čas do konca roka myslím ze to vyjdedo konca Roma ak nie potom v januári pojde mm na spermio

viwy
17. jún 2014

@majuska7979 Asi to bude lepšie 😉 My sme tiež dosť vyčerpaní... Musíme asi viac relaxovať a milovať sa keď bude chuť a nie podľa plodných dní 😉 Hádam máme pravdu a podarí sa nám zamiesiť keď to budeme najmenej čakať a to viac to bude krásne 😵

majuska7979
17. jún 2014

@viwy presne...príde to ked to budeme najmenej čakať;) viem ako s mojím drobcom..akurát tém mesiac som to nečakala a fakt som neverila a pamätám si že dom bola u dr a dal mi papier prem na spermio..syrcila som Ho do sídlili že počkám este na túto mrchu archa nikdy neprišla 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 a papier má spermio isiel do koša 🙂🙂🙂🙂

majuska7979
17. jún 2014

@viwy este budeme spolu tehu uvidíš ;)

majuska7979
17. jún 2014

@viwy viem že máš depky hlavne teraz ak si urobila tehu test....už vies ze niesi a čakanie na mechu bude nehorázne ťažké....preto máš zakaz robiť tehu testy pokým nemeska aspon 3 dni ;)

viwy
17. jún 2014

@majuska7979 Beriem na vedomie, šéfka 😝 🤐 To by bola fajn, aspoň by sme si mohli potom vymieňať zážitky 🙂 jeee to by bolo super!

majuska7979
17. jún 2014

@viwy sľub mi že nebudes robiť tehu testy..to je len pre tvoje dobro..ver mi že sa budes citit omnoho lepsie ;)

viwy
17. jún 2014

@majuska7979 OK, sľubujem 😉 asi to fakt bude lepšie...

majuska7979
18. jún 2014

@viwy uvidis ze nebudes taka sfrustrovana..proste mrcha pride a budes cakat koniec a ak urobis skor to sa este stresujes ze neni a este ako dlho bude kym pride...ver mi ;)

1234lubka
19. jún 2014

@viwy no viem ze uz po tolkych snazeniach mas aj psychiku na nic aj vsetko...ale to je asi to nejhorsie co moze clovek urobit...hlava dole a smutit...terba oist dalej ved zivot je kolobeh...pride dalsia sanca a dalsia...netreba sa vzdavat 🙂 skuste ten spermiogram, ja by som svojho na to v zivote nenahovorila 🙂

1234lubka
19. jún 2014

@majuska7979 no, dnes som 12dc...a ja neviem ja kazdy mesiac priblizne v takomto case citim popychavanie v podbrusku, mslim ze aj krcok mam skrateny, tak nechapem tomu ze preco mam potom taky dlhy cyklus....dnes sa mi dokonca zdalo ze mam presne ten hlien co potrebujem," priesvitny, natahovatelny", len neviem ci je to hlien ale zvysok z vcerajsej romantiky 😝 :D

viwy
19. jún 2014

@1234lubka
@majuska7979
Čau babule 🙂 viem, že som už nemala na test ani šáhnuť, ale včera som testla a objavil sa duch 😅 Dnes opäť a o trošku silnejší a to som testovala nie z ranného moču. No, ešte sa neradujem, ale možno to vyšlo! Zajtra ma manžel narodeniny, tak som fakt zvedavá aký bude zajtrajší testík. Držte palce aby to tam bolo 😉 😵

1234lubka
20. jún 2014

@viwy waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw supeeer juuj konecne niekto, silno drzim paluchy!!!!

1234lubka
20. jún 2014

@viwy inac ktory den si sa testla a test bol negativny? jaky dc? kedy si mala dostat kramy?

1234lubka
20. jún 2014

@viwy daj fotku nech obdivujeme 🙂

viwy
20. jún 2014

@1234lubka Ešte sa veľmi neteším. Všetko sa môže kľudne zmeniť. Mrcha by mala prísť zajtra. Keď som testovala 30DC, tak tam nebolo nič a teraz slabulinke čiaročky. Zatiaľ len duch, duch 😀

viwy
20. jún 2014

@1234lubka moji du du duchovia 😵

dolce_principessa
20. jún 2014

@viwy to uz nieje duch ale pekna ciarka 🙂

viwy
20. jún 2014

@dolce_principessa Jeee, ďakujem 🙂 v skutočnosti sú čiarky o dosť silnejšie, ale u manžela sú to duchovia 🙄 Strašne sa teším na silnú diaľnicu 😅 Dúfam, že sa dočkám...

dolce_principessa
21. jún 2014

@viwy Chlapi tomu nerozumeju..aj ja som mala take slabe ciarky..ukazala som to chlapovi a on ze ale sak to nic neznamena ved niesu rovnako silne 😀 😀. potom som mu to vysvetlila xixi..o par dni uz budes mat pekne silnu ciarku urcite 😎 drzim palce