Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@1234lubka 😀
@1234lubka no ja ratam ze jeden osudny den moja mala antikoncepcia zaspi pocas dna a vtedy sa to ostane 🙂
@majuska7979 cez den nespi? Moj nikedy aj tri hodiny 🙂 sak polepsil odkedy byvame v byte 🙂
@1234lubka moj nespi Ako sme odatavili cumel čiže 2,5 roka ked mal....zaspi jediné ak je chorý..a potom ak nespí počas dna chodí spat 8:30vecer ...a v zime 7:30vecer
@1234lubka takže dnes už bol slabší test.takže dobry znak musím kúpiť lepsie testy
@majuska7979 tak cumel by sme uz mohli odstavit ajmy....v noci ked mz vypadne tak uz sa.nezobudi ze chce.....a minule u mami spal bez....ani tak nepyta cez den sko kedysi....asi jetersz ten spravnycad 🙂 joj ked ja som chcela ze dame dudu babetku 😀 :-P
ja som mala take ruzove......@majuska7979
@1234lubka ako hovoris príde spravny čas na malého a sám odstavy ;) svagrina caka babo a sme sa pýtali čo kúpime malemu kacperovi...to hneď ze vymkol aby neplakal 🙂🙂🙂 alebo sa Ho pytame ak bábätko place a nechce cumlik očo chce že mlecko a ked dalej place že sa pokakal 🙂🙂🙂
Vymkol mal byt cumlik...a čo si mala ruzove??
@majuska7979 aj tak som velmi nepochopila co si pisala :D ovulacne testy som mala s take ruzove na tej stran ekde mozes drzat..ty tam mas modru farbu 🙂 moj automaticky ked place babetko ta povie ze chce dudu (to babetko) :Dmne to akoze velmi nevadi ze ma...nieje to take strasne, este nedavn ho nechcel ani z ust pustit cely den ho vedel cumlat..jeden som mu postrihala ze sa pokazil (aj tak uz bol rozcicany) a maly ho sam hodil do kosa ze uz nedobra duda :D tak aj zvysne dve tak dopadnu....
@1234lubka sama uvidis ked pride ccas na odstavenie dudy .;)...inak v noci drobcek vracal...a rano tiež aj vodu ale už poobede ok a teraz dieta...pokazený žalúdok...;(...no a mna od dvoch dni tak mizerné boli hlava...aj kávu som p ☹ ila..z alergie....normálne mám pocit že na nás padajú vsetky možné choroby !!!??????
@majuska7979 zalzdok?? Nehnackuje? Moj zlaty.....dnes som myslela ze mu nedam lebo som nemohla najst ale hned ju vykutral 😀 😀 😀 😀
@1234lubka Haha no našiel ju 🙂🙂🙂🙂 nie nehnackuje....iba brusko ale mm mu dal.vcerAvecer vajíčko na tvrdo bez chleba a este zjedol jahodky...tak si troska pokazil zaludok..co poviem niechaj chlapov doma samych !!!!! Myslela som ze mm zabijem...
@1234lubka uz je lepšie....spapal chlebík s dzemom..čo je pokrok a spinkal pocas dňa...čo ke tiez pokrok ako som písala moj maly spi počas dňa iba ak je chorí 🙂🙂🙂
@majuska7979 co narobime ja uz som si zvykla ze ked s nim niesom doma ja ocakavat mozem cokolvek 😀 😀 no alepodme trosku k teme 😀 😀 dnes som 27 dc, v piatok robim testa....neverimmoc ze to vyslo....
@1234lubka a cize ako sa cítiš??ja som 24dc...ale tiez to nevyšlo...užam návaly tepla takze testy ani len nekupujem ;)
@1234lubka este som vcera stihla stratiť kľúče cestov do prace...normálne vsetko sa valí na nas...ale ako vždy problémy idú nazar ...:(
@1234lubka a dnes som 25dc...som pozrela do kalendára...vidíš ani neviem ktorý dc som 🙂🙂🙂🙂🙂
@majuska7979 necitim sa nijako, dnes 30 dc....pihoda, neviem, hlien raz hustejsi raz riedkejsi lepkavy....no lepit by sa teda nemal....prsia nrcitim, ani zeby som mala tmave bradavky nemozem povedat....v so otu sne boli na navsteve v spisskej u kmotry....trosku sme popili 😀 ja troskz viac....este vecer kamos u nas bol....no som zvedava....test najskor piatok....ked nedostanem dovtedy.....
@1234lubka jej to vypada nadejne 😉 😉 😉 😉 😉 drzkam palceky ja som vcera na ebay objednala ovu testy ale poriadne nie take ako mam teraz...citlivejsie...pisalo 25....a tam su aj tehu testy pri tom... 😀 😀 😀
@1234lubka no a co sa tyka tehu priznakov...ziadny nemam...prsia taka veslkost ako pred mrchou...a nic extra...a robila som rano ovu test a bielucky..co je aspon dobry znak ze ovu v tam nejakom case prebieha ...a vsak budem mudrejsia buduci mesiac 😉 😉 😉 😉 a tebe drzkam palceky 🙂 🙂 🙂 🙂
@majuska7979 dakujemale nic ine nepocitujem len tenhlienje taky lepkavy....dnes som citila akoby vajecnik....neviem....budem mudrejsia v piatok....dovtedy musim vydrzat lebo mam lenjeden test a nechcem skoro robit.....ved vsetko "zle" je na nieco dobre, vies cca kedy mas ovulu, ako sa prejavuje 🙂mm sa dovtedy aspon troskz zotavy 🙂 mohli by nam mrchy adpon dojst zase cca rovnako :-P :-P :-P
@1234lubka joj moja ja si ani len nepripustam pozorujem telo a je to co vzdy pred mrchou 😉 prsia v rozmere ako pred mrchou (ked som otehu s damiankom to boli velkanske )...no a uz mam aj pazravu nemoc ako pred mrchou..cize vcera som vecer prisla z prace a o 00:00 som zjedla polievku a este do toho cajik s muffinom 😀 😀 😀 😀 😀 a cely cas chodim ze co zjest 😀 😀 😀 😀 takze to je dalsi znak mrchy takze 9,10 jula je tu ako na koni..a kedze poznam svoje telo to som uz objednala ovu testy lebo potom viem ze kym budem cakat to potom kym dojdu a ci budu tie ake chcem 😎 😎 😎 😎 😎 kupila som 25ovu testov a pri tom bolo 10tehu testov...tak som zvedava 😕 😕 😕 😕 neviem ci to bol dobry napad kupit s tehu testami...uz teraz lutujem ze som ich kupila.... 😠 😠 😠 😠 😠 a som na seba strasne zla 😠 😠 😠 rozmyslam ze ich rovno vyhodim 😠 😠 😠 😠 😠 😠 alebo skryjem kde ich nebudem moct vytiahnut 😠 😠 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 aaaleco by si vyhadzovala... 🙂ja nepametam jake som malaked z matkom...ale viem ze boleli....ale neviem kedy sa mi zda ze az po tom jakbolo srdiecko...neviem, nepripustam size to vyslo....citimsa ako vzdy.....az na tenhlien ze tam je nikedy viac nikedy menej a.lepi sa....
@1234lubka ja si pamatam dobre 30dc to uz som male take cicky ze mi skoro oci vypadli hlavne tie zily sa ukazali..a potom druha vec to hlien taky husty biely a vela ...az som nechapala ale potom mi to doslo preco 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 tak akoze ja mam po matkovi vacsie cicky....aj mi ostali....husty biely? Nenatahovalsa?
@1234lubka husty biely...ale riadne hustý..a noozno aj áno..to si nepamätám..ona si pamätám aka som bola zhrozena a vyčistila Ho toaletným z nohaviciek 🙂🙂 to asi nikdy nezabudnem🙂🙂
@majuska7979 taktonie.... moj je skor riedky...a natahuje sa.....viem ze jak som bola tehu tak som pouzivala intimky ale to som uz mala brusko....skor myslum ze nie.... ☹
@majuska7979 dnessom si stisla "prso"lebo sa mi zdalo ze nieco citim a taka kapocka akoby mliecko 😀 😀 😀 a to uz hodnu dobunekojim 😀 😀 😀 😀 😀 uplna mini 😀 😀

@majuska7979 ta vten isudny den to boli doobedu 😀 😀 😀 😀 fotrovci isli ku babci a brat do obchodu 😀 😀 😀 😀