Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@majuska7979https://https://www.modrykonik.sk/shops/tehotenstvo-pas... take mas tie testy?
@majuska7979
@1234lubka
Čau babule, konečne mám čas... ako sa máte a čo nového? My rastieme, hlavne ja 😀 Bublik je dosť maličký, ale vraj je to v norme, tak hádam sa nemýlia. Koníka som dosť vypustila lebo mi to nerobilo dobre, vždy som sa niečo dočítala a potom som bola len nervózna... dúfam, že budem čoskoro počuť, že ste si našli 2// 🙂 Držím palce 😉
@viwy no cely cas snazillkujeme ovu u mna bola 17dc...co dnes dom uz 23dc...a tehu test negativny ☹ ja viem ze je skoro ale musim tie tehu testy znicit a potom uz ziadne neobjednavat 😀 😀 😀 😀 😀
@majuska7979 Pozor si dávam, niekedy asi až príliš. Mne ukázal test slabučkého ducha asi až na 8 alebo 9 DP, tak držím palce 😉
@viwy aha dobre vediet 😎 😎 😎 😎 http://www.fertilityfriend.com/home/2ad7e4 tento mesiac som merala teplotu...tak uvidime
@majuska7979 este vydrz aspon tri dni. staci zacat od 10 dpo. 🙂 potom su to zbytocne nahanaia duchov 😉
@viwy cauky no len minezabudni poslat tietesty keddojdesdo de 🙂 nemusissa nicoho obavat...ja som nastastie objavila konika az po matkovom narodeni 🙂 ked doki povedalzejevsetko ok tak vsetko ok 🙂
@majuska7979 vyyydrz...jabudem test robit azo mesiac...skor ako na 40dc na ani nehne ked nedojde ms...a tak som rozmyslala ze ked to teraz nevijde tak drobca odlozime na neskor...nech zarobim a nasporim nejakekorunky...v oktobri mi konci zmluva ale budu kazdemu predlzovat...keby to teraz vyslo tak presne do marca/aprila by som mala zmluvu 🙂 treba sa narobit ale nieje to take zle...prniaze potrebujeme..malypojde do skolky...chcem kupit poschodovu postel 🙂 vstavanu skrynu.....
@1234lubka ja viem vydrzim ;) ale vies mam doma tehu testy a stvu že ich mám a ak ich použijem to nebudú ďalšie 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
@1234lubka to drzkam palceky aby tí to vyšlo tak ako planujes;).ja rozmyslam ist na svk na 10 dní...
@1234lubka velmi rada ale asi tazko Orava 😉 😉 😉 ucite by som dala s tebou kavicku 😉 😉
Ahojte babenky snazilky, ked tu citam niektore tie prispevky, tak zavidim :D len v dobrom. My sa s priatelom sice nesnazime, teda nepomenovala by som to priamo snazenim sa, nechavame tomu volny priebeh. Ale v skratke, bola som teraz dva mesiace v anglicku a 8.7 som sa vratila na 3 tyzdne na slovenko. tak si viete predstavit :D Teraz mi meska par dni, neviem presne kolko, testy negativne, vcera duch na cb, ranna aj denna teplota nad 37, normalne mavam 36,6..krcok maternice nizko a zatvoreny. uz som ale zufala, pretoze testy stale negativne a navyse uz som v uk zase a tuto to funguje so zdravotnictvom trochu inak ako v SR. Bolesti v podbrusku uz niekolko dni a mrcha nikde. Mate niektora aj takuto skusenost? Dakujeeeeem
@nufko16 ja ked cestujem to sa mi cyklus preldzuje..takže vždy mám mrchy 35,36dc...cestovanie
@majuska7979 :Dakujem za koment, no neviem, neviem, Rada by som bola tehu...ale dost vela tehu priznakov, ktore pri ms nemavam.......no musim este cakat
Baby,vcera som si myslela ze uz uz dojde mrcha,strasna bolest v podbrusku a vecer neskutocne pichnutie v lavom vajecniku a dnes rano....nic....uz sa mi dve noci po sebe snivalo o pozitivnom teh.teste... Dnes 34 dc
..myslite ze by mohlo uhniezdovanie trvat aj niekolko dni?
cafte babule, tak u nas nic a uz ani nebude. Muz ma diagnozu, takze darmo je robim ovu testy a robim vsetko mozne, ked nie su vojacikovia v poriadku, tak je to len na dve slova.
Mam este dost zvysnych ovu testov a aj asi nejake tri tehu, tak ak by niekto chcel, koncom tyzdna idem na SK, tak by som poslala.
@1234lubka dnes asi 25,26....niesom si ista ale jedno viem Urcite niesom tehu 🙂🙂🙂🙂 ja to viem....mrcha za 3 dni
@yanni a co van povedal Dr?? Meni sanca otehu?? Nejaké baby tu tiež boli a mm tiež mal zle spermio a otehu...možno je šanca..urcite je
@majuska7979 ahoj. Tak to mi je luto. Teiz to uz dost dlho trva aj u vas, co? Vsetko na nevy.
Tak ani druhy test nevysiel dobre. Teraz berie nejaku zmes vtaminov a koncom augusta ide na dalsi. Ale uuz nicomu neverim. Ma len 5% progresivnych, cize ako keby nemal ziadne. Tie stredne pohyblive tiez v nedostatocnom mnozstva a uz len zdeformovane alebo uplne nepohyblive.
A tak sanca je ale kedy? Keby som mala dvadsat, tka ma to netankuje. casu dost. Ale v nasom veku uz nebude nic. Skoda, copata pipinocka uz nebude. No co uz.
@yanni moja a z coho to je?? ja si osobne myslim ze to je asi mm problem tiez....dost bol v stese par rokov dozadu...ohladom stavby...a nemohol nad tym dohliadat lebo sme v uk...a potom este jeho teta co mu darovala dom zacalo jej troska prepinat po 2slnecnom zapale..a to tiez sme boli tu a problemy tam...ale teraz uz rok je klud...tak dufam tajne dufam ze sa vset upravy mm berie vitaminky a to pravidelne zacala som mudavat vit e400 a to beriem aj ja...tak uvidime...no ako vidis my tiez uz dlho snazilkujeme a nic 😠 😠 😠 😠 😠 takze bud bude to iste co ma tvoj mm alebo u mna budu nepriecodne vajcovody..

@majuska7979 sak oskusajteta co 😉 😉 😉