icon

Snažilky marec 2014

ellenie
27. feb 2014

Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂

bar12
23. mar 2014

@siska765 ahoj a ty si ako na tom?

viera84
23. mar 2014

@natalyas gratulujem 🙂, prajem bezproblemove tehulkovanie

mymiiii
23. mar 2014

Ahojky 😉 pridavam sa k vam snažilky 🙂 my sme sa zacali snazit po vysadeni antikonepcie skusame kazdy druhy den testy som si este nerobila :D momentalne byvame v DE a chystam sa na Slovensko kde si spravim aj testy tak mi drzte palceeee nech su pozitivne :3

siska765
23. mar 2014

@bar12 ahoj snazime sa 🙂

bar12
23. mar 2014

@siska765 tak tie posledne priznaky boli falosne? To ma mrzi ☹ vyzeralo to tak nadejne 🙂 tak drzim palce!!

siska765
23. mar 2014

@bar12 no vizerabze daco asi s hormonmi ,co uz,aj tak sme mohli skusat len tyzden asi sme sa netrafili,manzel bol chory potom ja.Teraz ma trosku nadchu,myslis ze to nevadi ied ma nadchu a skusame?

ellenie
autor
23. mar 2014

Tak dievcata, hlasim 1DC ☹ Marec sa nevydaril, snad buduci mesiac bude uspesnejsi 🙂

bar12
23. mar 2014

@siska765 urcite nevadi 🙂 my sme skusali aj ked moj mal nadchu aj kasel a ja trochu mocove cesty ☹ tak to beriem s rezervou, ci sa zadarilo aj tak, ale priroda je silna a ked sa ma zadarit zadari sa 🙂 nadchu by som vobec neriesila 🙂

jellinga
23. mar 2014

@natalyas Gratulujem 😉 Dúfam, že sa postupne k tebe pridáme aj my ostatné 😀 Takisto prajem krasne tehulkovanie a hlavne bezproblemove 🙂

jellinga
23. mar 2014

@ellenie Treba veriť, že ďalší už bude úspešný. 😉 My na to ideme tento týždeň tak uvidíme... 😵

siska765
23. mar 2014

@ellenie ja dnes 11DC tak uvidime

bar12
23. mar 2014

@ellenie tak drzim moc palce!!!

viwy
23. mar 2014

Ahojky kočeny, dlho som tu nebola, ale poctivo som si prečítala všetky príspevky 😉 my sme mali "začiatok" marca krásny... náhodou sme boli doma lebo inač bývame v DE, tak som skočila ku svojej gynekologičke, tá síce na ult. nič nevidela, ale ja som na teste mala ducha, tak mi zobrala krv a tam sa vraj niečo ukázalo... ale mrcha dorazila, takže sa to asi neudržalo ☹ som z toho dosť smutná, ale asi to tak malo byť a príde to tento mesiac a my budeme mať najkrajšie Vianoce 😵 držím všetkým päste nech máme čím skôr vytúžene 2// 🙂

viwy
23. mar 2014

@natalyas to je super! blahoželám a prajem príjemne a bezproblémové tehu 🙂

janusa139
24. mar 2014

aj ja sa pripajam, konkretne vcera sme zacali 🙂)) prosim vas, aky mam narok na matersku, ak som student ? da sa nejak dobrovolne priplacat, aby som dostala vyssiu ? dakujem

bupi1234
24. mar 2014

@dada87 a mala si normalnu menstruaciu ako stale ?

dada87
24. mar 2014

@bupi1234 ano mala preco?

bupi1234
24. mar 2014

@dada87 len tak sa pytam, som citala o pripadoch kedy zena mala menzes a potom zistila ze je tehu, ale ze mali velmi slabu alebo kratku menstruaciu.

dada87
24. mar 2014

@bupi1234 no ja som nezbadala ziadne zmeny ani nevolno ani prsia bolave nic az na 3 krat nedorazila navsteva a ze v 13 tt to bol sok a teraz mi ten chrustik zareava v postely. 😅 😅 😅

tamuska18
24. mar 2014

Zajtra mi má doraziť MS dúfam že nepríde 🙂 aj my vyšli 2 slabučký duchovia.Od včera ma bolia veľmi prsia a včera som mala pocit akoby my MS ma prísť každú chvíľu ..zajtra uvidíme držte palce na //

tamuska18
24. mar 2014

@viwy Nebuď s toho smutná tiež som na tom bola podobne minulí mesiac pekné // a potom predsa len oneskorený MS ale tento mesiac nám to musí dopadnúť na // a tie tak ak zostanú :-'

viwy
24. mar 2014

@tamuska18 🙂 Snažím sa byť v poho, ale nie vždy to ide... ☹
Držím päste aby ti zajtra ms nedorazila a nech sa na teste objaví krásna koľajnica 😉
Ešte mala otázočka 🙂 Keď ti minulí mesiac vyšli 2// a potom dorazila ms bola alebo si informovala svoju gynekologičku či si to tak nechala a neriešila si to... lebo ja som to tak nechala a v snažení pokračujeme ďalej

mirisel
25. mar 2014

tak tento mesiac to ani nam nevyslo ☹ ☹ ☹

kamylka
25. mar 2014

Pripajam sa k vam som po ovulacii tak v napati cakame. Nemeria si nahodou niektora z vas bazalnu teplotu?

bar12
25. mar 2014

Tak a my tiez zaciname znova ☹

kamylka
25. mar 2014

Ahojte pripajam ma som po ovulacii a sme v napati =-O. Meriate si niektora bazalnu teplotu? Pozerala som grafi na nete , je to asi individualne tie cisla ide vlastne len o zvysenie ak tomu dobre rozumiem?

paskolinka
25. mar 2014

@kamylka ja meriam 😉 ano presne tak, tie konkretne teploty su individualne. zavisi aj od toho kde merias (v ustach alebo tam dole), aj od teplomera atd. ide len o to, ze po ovulacii teplota viditelne tupne a drzi sa hore (s vacsimi alebo mensimi vykyvmi) az do dalsej ms 🙂

viera84
25. mar 2014

@kamylka ahoj, ja mam uz par mesiacov odmeranych bazalnych teplot. Ide o to ze sa mera rano pred tym ako vstanes z postele a snaha je aby bola merana v jeden cas. Pred ovulaciou sa ti teplota bude drzat v urcitych hodnotach a tesne pred nou nastane pokles a nasledne teplota vybehne hore. Po ovulacii sa bude drzat teplota vyzsie ako si mala teploty do ovulacie. Ked ostane hore a nezacne klesat je pravdepodobnost ze si tehotna. Ak zacne klesat pride MS. Prikladam ti foto ked som nebola tehu a ked som ostala tehu.

kamylka
25. mar 2014

@viera84 dakujem meriam si kazde rano este v posteli tak uvidime 😉

tamuska18
25. mar 2014

@viwy Ahoj ja som to neriešila s gynekolog. menzes trval 7 dní a potom sme pokkračovali v snažení 🙂 MS my dnes nedorazila ..robila som si ráno test a bol tam slabulinký duch ale ten bolo vidieť len keď som test otáčala všetkými smermi takže čakám čo bude.A ty sa netráp hlavu hore budeš tam mať // len mysli pozitívne 🙂