Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
Ahojky 😉 pridavam sa k vam snažilky 🙂 my sme sa zacali snazit po vysadeni antikonepcie skusame kazdy druhy den testy som si este nerobila :D momentalne byvame v DE a chystam sa na Slovensko kde si spravim aj testy tak mi drzte palceeee nech su pozitivne :3
Tak dievcata, hlasim 1DC ☹ Marec sa nevydaril, snad buduci mesiac bude uspesnejsi 🙂
Ahojky kočeny, dlho som tu nebola, ale poctivo som si prečítala všetky príspevky 😉 my sme mali "začiatok" marca krásny... náhodou sme boli doma lebo inač bývame v DE, tak som skočila ku svojej gynekologičke, tá síce na ult. nič nevidela, ale ja som na teste mala ducha, tak mi zobrala krv a tam sa vraj niečo ukázalo... ale mrcha dorazila, takže sa to asi neudržalo ☹ som z toho dosť smutná, ale asi to tak malo byť a príde to tento mesiac a my budeme mať najkrajšie Vianoce 😵 držím všetkým päste nech máme čím skôr vytúžene 2// 🙂
aj ja sa pripajam, konkretne vcera sme zacali 🙂)) prosim vas, aky mam narok na matersku, ak som student ? da sa nejak dobrovolne priplacat, aby som dostala vyssiu ? dakujem
Zajtra mi má doraziť MS dúfam že nepríde 🙂 aj my vyšli 2 slabučký duchovia.Od včera ma bolia veľmi prsia a včera som mala pocit akoby my MS ma prísť každú chvíľu ..zajtra uvidíme držte palce na //
@tamuska18 🙂 Snažím sa byť v poho, ale nie vždy to ide... ☹
Držím päste aby ti zajtra ms nedorazila a nech sa na teste objaví krásna koľajnica 😉
Ešte mala otázočka 🙂 Keď ti minulí mesiac vyšli 2// a potom dorazila ms bola alebo si informovala svoju gynekologičku či si to tak nechala a neriešila si to... lebo ja som to tak nechala a v snažení pokračujeme ďalej
tak tento mesiac to ani nam nevyslo ☹ ☹ ☹
Pripajam sa k vam som po ovulacii tak v napati cakame. Nemeria si nahodou niektora z vas bazalnu teplotu?
Tak a my tiez zaciname znova ☹
Ahojte pripajam ma som po ovulacii a sme v napati =-O. Meriate si niektora bazalnu teplotu? Pozerala som grafi na nete , je to asi individualne tie cisla ide vlastne len o zvysenie ak tomu dobre rozumiem?
@kamylka ja meriam 😉 ano presne tak, tie konkretne teploty su individualne. zavisi aj od toho kde merias (v ustach alebo tam dole), aj od teplomera atd. ide len o to, ze po ovulacii teplota viditelne tupne a drzi sa hore (s vacsimi alebo mensimi vykyvmi) az do dalsej ms 🙂
@kamylka ahoj, ja mam uz par mesiacov odmeranych bazalnych teplot. Ide o to ze sa mera rano pred tym ako vstanes z postele a snaha je aby bola merana v jeden cas. Pred ovulaciou sa ti teplota bude drzat v urcitych hodnotach a tesne pred nou nastane pokles a nasledne teplota vybehne hore. Po ovulacii sa bude drzat teplota vyzsie ako si mala teploty do ovulacie. Ked ostane hore a nezacne klesat je pravdepodobnost ze si tehotna. Ak zacne klesat pride MS. Prikladam ti foto ked som nebola tehu a ked som ostala tehu.
@viwy Ahoj ja som to neriešila s gynekolog. menzes trval 7 dní a potom sme pokkračovali v snažení 🙂 MS my dnes nedorazila ..robila som si ráno test a bol tam slabulinký duch ale ten bolo vidieť len keď som test otáčala všetkými smermi takže čakám čo bude.A ty sa netráp hlavu hore budeš tam mať // len mysli pozitívne 🙂

@siska765 ahoj a ty si ako na tom?