Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@tamuska18 jeee, tak to mi odľahlo... mala som z toho zlý pocit, ale na druhej strane, keď prišla ms bola úplne normálna, žiadne bolesti, ani extra krvácanie(4dni) proste ako vždy. tak som to tak nechala, ale trošku som aj váhala či som nespravila zle...
držím päste nech sú tam 2// !!! 😉 a ja sa už teším na ďalšie snaženie 😅
@mishel8655 Ahojky 🙂 keď to je štvrtý test a ostatné boli tiež s 2 // tak myslím, že to bude tehu 🙂 držím päste nech sa na výsledku nič nezmení! 🙂 😉
aj ja sa pridavam :D
Ahojte babulky, ja som včera začala s ovulačnými trstami. Včera som bola 10 dc. Meriam si aj BT tá sa stále drží na 36,5, dnes ráno bola 36,4. Tak som zvedavá kedy tá ovulečka príde 🙂 . Ja mám už tretí mesiac od vysadenia HAK cyklus 37 denný. Mrcha chodí presne na 37 deň a všimla som si, že aj presne vždy ráno 😀 . Tak som zvedavá ako dopadnem 😅
Ahojte mne dnes mešká 1deň MS test som si nerobila hneď ráno ale pred hodinou lebo som ho nemala doma.nie je tam žiadna drúhá čiarka len slabulinký duch aj to len vtedy keď ho otáčam všetkými smermi .takže vidím to na meškanie ms.čo si o tom myslíte.?
@katuska268 Svokre treba dať jasne taktne najavo že sa nemá do ničoho starať .Treba to podchytiť hneď v zárodku lebo ani nezbadáš ako a bude vami manipulovať 🙂 je to dobre mienená rada ver mi ! 🙂 🙂
@tamuska18 ahoj, no ked je tam duch, niečo na Tom bude 😉 , ja som mala ducha vcerA takého ako opisujes, nikto iný by to zaručené nevidel, ale ja som videla, dnes ráno ciarka oveľa silnejšia 😲 to mam dnes ešte len 29dc a mavam 32 dnovy, bojím sa ešte tešiť, ale potichucky sa teším a dufam že sa udrží a mrcha nepride
@mishel8655 podľa mna je to jasne tehu, gratulujem, snáď sa stretneme v decembrovkach 🙂
@vbc22 uvidime 🙂 snad sa tam stretneme, ty cakas tiez babo?resp. si myslis?
@mishel8655 áno vid môj príspevok vyššie 😉 dúfam,že som to nezakrikla
@nenullienka ahoj, aj ja mavam 27 dnovy a ovulku mavam 22 alebo 23 ti den cyklu..
@nenullienka 37 dnovy som chcela napisat 🙂
dievčata, už by som chcela aj ja testovať 😀 a to sme sa ešte ani poriadne tento mesiac nesnažili, máme ešte čas, ale od víkendu sa do toho pustíme 😀
ja mám 30 dňový (nie vždy presný) a gyndárka mi povedala, že ovulku mám očakávať vždy od 16 dňa, vraj skôr nie a to som si vždy ovu testy robila od 10DC do 16DC a nikdy nič, tak už viem prečo 😅
@bar12 ahoj, u mňa je to divné. Ja som mala minulý mesiac ovu na 16-17 deň. A teraz uvidím. Preto začínam merať od toho 10 DC aby som si to už konečne ujasnila a hlavne pochopila to moje telo lebo mám pocit že si robí čo chce. Ale BT meriam prvý krát v živote a dúfam, že mi to pomôže 😉
dúfam že aj mne sa ten duch zmení na silnú čiarku ktorá zostane..
Ja am dnes 25den cyklu a este sa drzime na 37,1c. V noci som nekludne spala koli rannemu meraniu a 3krat som si teplotu merala a v cislach boli aj 2 stupnova rozdiely a to som bola v postely cize bez pohybu.takze nie som si uplne ista v tom merani baz teploty.
@nenullienka jasne a ako vies, ze vtedy bola? Citila si ju?
Nedalo mi pravila som si test. Velmi slabucko ale je tam aj druhy pasik na baleni je pisane ze aj slaby znamena tehu.mate s tym skusenost? Menzes mam mat az o 7 dni.
@bar12 tiež som mala ovu-testy a bolia ma vtedy vaječníky a podľa hlienu. Teraz som k tomu pridala meranie BT. Na ovu teste som mala pred krásne // čiaročky. Len tehu sa nepodarilo ☹ 😖 No čo skúšame ďalej 😀 Aj dr. mi poradil, lepšie povedsné sestrička a on prikyvoval, že aj ovu testy sú dobré na potvrdenie ovulácie. Tak si meriam a testujem sa 😀.
@nenullienka jasne, idealne by bolo, keby si mala ovu vzdy ten isty den v cykle, potom uz testy nebudes potrebovat 🙂 tak drzim palce, nech sa co najskor zadari 🙂
Ahojte snažilky, pridávam sa aj. Ale nikdy som neprišla na to kedy mám ovuláciu a ako to zistím?
@viluska treba kúpiť ovu testiky alebo začať merať bazalnu teplotu alebo aj oboje naraz 😉 návodov ako na to nájdeš na nete milión, aj tu mk 😉
Dievčatá pridávam sa 🙂)
@paskolinka Ďakujem Ti veľmi pekne za radu, si milá..
Ahojte, dnes bol najlepsi a zaroven najhorsi den v mojom zivote. Rano som si robila 2 testy a obidva boli pozit. Potom som bola u doktora a bral mi krv. Vysledok bol ze mam dost vysoke HCG na to ze mi este len 1 den meska menzes. Ze tie hodnoty su uz ako keby som bola v 7tt. Na ultrazvuku bola 4 mm bodka. Povedal ale ze jemu sa to vidi skor ako abort ale ze este v pondelok uvidime. Verim v zazraky a dufam ze nasa bodka narastie...
caute baby. Prosim vas kedy by ste odporucili ist prvy krat k dokt.ked si myslite ze ste tehu?
@mishel8655 ahoj, odporuca sa aspon tyzden po vynechani menstruacie. Drzim paste 🙂

Ahojte baby, aj ja sa ku Vám pridávam, snažíme sa síce uz dlhsiu dobu, Druhý deň mi mešká mrcha a tento test na obrázku je už stvrty co som robila a všetky s rovnakym vysledkom (kazdy bol ina znacka). co si o tom myslite?