Snažilky marec 2014
Ahojte, kto sa chystá snažilkovať v marci, šup sem 🙂
@mishel8655 ahoj neodporúča sa ísť hneĎ, myslím 3 - 5 týždeň. zvyčajne nie je ešte nič vidieť. Počkaj aspoň na 6-7 tt to by už malo byť vidieť biť srdiečko. Ja som pri prvom bola až v 7 tt a to dr už videl aj malilinkú fazuľku, ktorej bilo srdiečko. A hneď ma aj objednal na odbery. Radšej ešte trošíčku počkaj. Ale ak sa necítiš dobre tak môžeš ísť aj skôr.
Pre istotu, môže ti zobrať krv a skontrolovať HCG či stúpa. Držím palce 😀
Baby tak stale nic, som z toho taka troska posmutnela teraz by mi mala prist mrcha ale mam aj termin od jonasa na 31.3. tak snad este chvilku pocka a budem tomu verit ze teray sa to uz podari
Aj mne dnes prišla ms ☹ A tak vobec nechápem čo mali znamenať tý duchovia na teste ....Kde sa to všetko podelo ? Takže od apríla netestujem a nesnažilkujem,nesledujem plodné dni a nemyslím nato kedy mám ovulku....len si budem užívať manželíka 😉 😉
hojte baby...menzes mi mešká naposledy 22.2. po agolutine od 18.3 ma pobolievajú prsia a aj v podbrušku ma bolelo...to už ma nebolí ale stále tie prsia na dotyk bolia..test som si nerobila....a mávam nepravidelný
Ahojte, tak aj my sa pridavame. Na prvykrat sa nepodarilo tak ideme dalej 🙂 som 14DC, mala som slabsie vytoky co naznacovalo zaciatok plodneho obdobia a teraz nic, namiesto toho som asi prechladla zospodu:( ale len velmi slabo ma boli pri cikani, mozem pit cajik na mocove cesty?
Dievcata ja som dnes na tom takto http://www.fertilityfriend.com/home/46b143 plus slaba ciarka . Velmi dufam, ze tento krat to dotiahnem do uspesneho konca.
vidim ducha drzim palce
Ahojte. Pridávam sa k vám, lebo sa nám zatiaľ nepodarilo nájsť // 🙂 snáď sa objavia po terašej ovulke 🙂
Ahojte, tak sa pridávam aj ja pokiaľ môžem. My sme po prvom IUI už vyše týždňa, takže čakáme ako to dopadne.
nám sa v marci nepodarilo☹ takže skúšame ďalej...
ahojte, tak my sme sa v marci snažili (prvý mesiac)...menzes mi už 8 deň mešká, ale test bol negatívny....tak neviem na čom som, uvidíme časom... 🙂
holky, som tak neskutočné nedočkavá 😀 najradšej by som testovala, ale ešte mám čas a tento mesiac sme sa fakt skoro vôbec nesnažili, takže to vidím dosť čierno ☹
@86alenka ahoj, skúšala si rôzne testy alebo si všetky mala rovnakej značky? 8 dní je celkom dlhá doba, ale keď máš nepravidelnú ms, tak možno aj preto sú zatiaľ testy negatívne... držím päste aby si tam čím skôr našla 2// 🙂
@viwy ahoj, ďakujem, snáď tam nájdem čoskoro //.....skúšala som mamatest a rapiclear....ale asi je ozaj ešte skoro...menzes mávam pravidelný, no dlhší cyklus 33 dní....ovuláciu som nesledovala, tak neviem, kedy som mohla otehotnieť, no pár dní predným ako mi mal prísť menzes som mala výtok ako pri plodných dňoch, tak možno len vtedy bola ovulácia....pár báb tu aj písali, že im test ukázal až 2 alebo aj 3 týždne po meškaní, tak možno som ten prípad....
aj tebe prajem veľa šťastia pri testovaní, veď možno ste aj pri malej snahe trafili ten správny deň 🙂
@86alenka určite, keď nie teraz, tak raz sa 2// musia objaviť 🙂ale vyzerá to sľubne, keď máš pravidelnú ms. Nechápe, ale ja som tento mesiac na sebe vôbec nespozorovala ovu 😒 mávam tiež dlhší cyklus 30, tak by som mala mať ovu okolo 16 dňa. Snažili sme sa okolo 10, 14 a 16 dňa, tak uvidíme 🙂 zatiaľ som na sebe nič nespozorovala ☹
ahojte..menzes mešká (nepravidelný), test negatívny včera robený, od včera bolesti v podbrušku aj v krížoch ako keby sa mi mala spustiť menštruácia..prsia citlivé na dotyk, zvýraznené mám žilky..
ja som sa a nic :(

@tamuska18 urcite je na tom nieco bude. Ak to bude tak by to bolo moje 5tehot a pri troch mi test ukazal uz skor pred mrchou dve ciarky a vzdy to boli aj priznaky velmi skoro a tie mam aj teraz.pevne verim ze ak to bede tehu tak to budem schopna dotiahnut do konca.u mna otehotniet nie je problem ale potom vynosit 😒 . Ale tento krat sa mam hlasit hned ako zopakujem dalsi test a budu silnejsie ciarky zevraj si budem musiet pichat injekcie .t