icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

red_cat
29. jún 2015

@clauduska17 Tak sme tak podobne na tom :D 🙂) len ja nemam foto..zajtra spravim :-P

petra212
30. jún 2015

@clauduska17
nádherne zosilnel testík
🙂

clauduska17
30. jún 2015

@red_cat ja si budem castejšie radšej robit ci mi silnie

clauduska17
30. jún 2015

@petra212 to som rada <3

ninka214
30. jún 2015

@clauduska17
@red_cat baby ja si robim test kazdy den a krásne silnie!!!az vcwra som mala rovnako silne obe palicky!! Takze je normal,ze este nemate..ja uz sa velmi tesim k dr.budem vas informovat. Idem v stredu buducu red_cat ty ides kedy? A ako sa citite?

red_cat
30. jún 2015

@ninka214
@clauduska17 Ahojte, mna moj dnesný test velmi zneistil. Zoslabol oproti včerajsku..do piatku to bude dlhe cakanie k lekarovi...ach..

red_cat
30. jún 2015
red_cat
30. jún 2015

@ninka214
@clauduska17 Podla ovu a aj podla lekárky by som teraz mala byt v 5tt...ale test clearblue mi ukazuje už týžden výsledok + 1-2...čiadna zmena, žiadne zosilnenie hcg...no uvidime, nechcem zbytočne stresovať, ale myslim že na 20DPO by to už malo trošku stupať:-/

clauduska17
30. jún 2015

@red_cat pojdem si aj ja kupit tento test. Ja som tak 13-14dpo. Tydo piatku dlhe cakanie a ja do 22.7. 😉 😀 :'( sa zblaznim. Ale pojdem sa opytat ci ma aspon o tyzden skor nezoberie.

petra212
30. jún 2015

@red_cat
myslím ,že si stále v referenčných hodnotách
aha
http://www.fertility.sk/sk_SK/sk_SK/plodnost-a-...

ale tak naisto by si to vedela keby ti dr. ob den zobrala krv, aby sa dalo porovnať ako rýchlo stúpa

a ten rozdiel je myslím v pohode
lekárka ráta tehotenstvo od poslednej ms = 5 týžden

test ti ukazuje výšku hcg, tehotenstvo od oplodnenia
čo nastáva cca dva týždne po poslednej ms. a ak si mala ovulku ešte neskôr (tuším som tu také dačo čítala)
tak je to iba odvtedy

lucia1002
30. jún 2015

Takže ja hlásim dnes konečne 1DC, s kým sa vidím v snažilkách júlových? 😉 Tento cyklus trval dlhých 42dní 😖

clauduska17
30. jún 2015

@ninka214 daj urcite hned vediet ako na ultrazvuku 😉 mna vždy v noci najviac pobolieva podbrusko a ked zakaslem tak sa zrovna zobudim jak ma tam zaboli. A je mi neprijemne ležat na chrbte.a to si pri prvom tehu ani nepamatam 🙂

lucia1002
30. jún 2015

@red_cat nie je to pravidlo...moze ti pomalsie stupat hcg...ale skus preistotu zavolat dr...a dala som ti paci sa mi to a az potom som si precitala komentar..ale podla mna to bude v pohode, len sa netreba stresovat 😉

clauduska17
30. jún 2015

@red_cat a ten test ukazuje aj výšku hcg???
@petra212

petra212
30. jún 2015

@clauduska17
neukazuje hcg
ale orientuje sa podľa nameranej výšky hcg a podľa toho ti ukáže 1-2
alebo 2-3 alebo 3+
ale aké hodnoty sú tam "zadané" aby to takto ukazovalo to neviem, možno niekde v návode toho testu to je napísané alebo treba osloviť výrobcu 🙂
ja som taký test ešte neskúšala takže neviem

clauduska17
30. jún 2015

@petra212 aha. Ja tiež som taky ešte nemala

petra212
30. jún 2015

@clauducka17
ale logicky by som odvodila, že sú tam zadané nejaké plus mínus referenčné hodnoty hcg na tie prvé tri týžde tehu, zrejme nejaký priemer tam bude

ninka214
30. jún 2015

@clauduska17 aj mba v noci pobolieva najviac brucho!!! Sa budim cela spotena ako to boli...dnes v noci som sa prvy krat nezobudila na bolest.. Mne je aj ako su slabiny-nad bedrovou kostou,tak tam mam azvtakw hrbolceky ako mi rastiw ta maternica.. Dufam,ze je to normalne...

@red_cat a ako moc zoslabol?? Robila si ten isty??odfot ich oba vedla seba. No mne clearblu na 17dpo ukazal 2-3,alevrobila som ho aj vcera na 21dpo a stale tam bolo 2-3 a tiez ma to zneistilo...tie clearblue budu asi dost individualne...lebo kwd porovnam ine palickove testy 17 a 21dpo tak je tam brutal viditelny rozdiel...takze tym clearblue sa nezatazuj..testuj radsej ine palickove testy..najlepsinpre mna je pepino z dmky abo aj v tescu ho maju.. Abinak ten rapiclear co si robila tiez nie je moj oblubeny..

clauduska17
30. jún 2015

@ninka214 no asi to tak má byť ked to mame obidve podobne 😉

red_cat
30. jún 2015

@petra212
@lucia1002
@ninka214 no pekne....tiez som cakala ze uz tam budu taketo hodnoty, dnes som 20dpo a stale mi ukazuje 1-2..a velmi slabucku ciarku na testoch.
No vyskusam testovat vecer...neviem ci som nejaka ,,opacna,, alebo ako to mate vy, no ja mam ranny moc velmi zriedeny. Vzdy sa zobudim o piatej najneskor ze mam stresne plny mechur a ledva dobehnem na wc:D vtedy viem ze ani nema zmysel testovat- vtedy mi ukazuje negativny test. Najkrajsiu ciarku som mala zatial vo vecernych hodinach ked som malo pila a necikala asi 6 hodin. Vtedy bol moc velmi tmavy a ciarka krasna...tak neviem ci sa len zbytocne nestresujem tymto kazdodennym rannym testovanim .
mna len picha v maternici a boli ma berovy klb pravy, ze sa mi az tazko chodi,,a to mi vystreluje do chrbta a do podbruska🙂 a som unavena viac ako predtym, je mi zima a som stale hladna.

ninka214
30. jún 2015

@red_cat vsak tehu si urcite..co sa tyka tych testov-nemusis vobec testovar rano..ja testujem pocas dna..inokedy rano..ako ma napadne.. Ciarka by ti ale mala stupat..aj ked pomalicky..robis si rovnaky druh testov??zbehni si kupit tie pepino a otestuj dnes a pozajtra..uvidis,ze ti zosilneju..
A kazdy ma ine priznaky..niekto nema ziadne..to je zas velmi individualne..hlavne mysli pozitivne!!! Ja som v januari potratila a mala som cely cas nwgat.mysluenky,ze co ak...a stalo sa...o to tazsie je to teraz pre mna,ale mysim sa pochvalit,ze negativne vobec nemyslim..a ked idu na mna negat.myslienky,tak citam jednu super knihu o tom ake je jednoduché byť šťastný..po veceroch dokonca citam asi po 20tich rokoch bibliu..nehanbim sa za to..kazdy ma nieco ine co mu pomaha byt v pohode a to je podľa mňa to najdôležitejšie..

red_cat
30. jún 2015

@ninka214 dakujem:* take slova potesia...ja sa prave bojim tesit:D lebo vzdy ked som sa tesila a myslela pozitivne, nic z toho nebolo a bola som sklamana:D ale ver, ze by som najradsej cele dni len planovala, kocik kupovala a pripravovala izbu na prichod babatka🙂 hoci aj hned teraz:D a mam taky vnutorny pocit ze vsetko dobre dopadne a ja lsa len zbytocne zneistujem🙂 mas pravdu..idem nakupit pepino testy a budem si ich lepit pod seba a porovnavat nech vidim rozdiely...lebo doteraz som stale pouzivala inu znacku..

petra212
30. jún 2015

@red_cat
tak to je jasné
len rovnaké značky medzi sebou porovnávaj,
ked porovnávaš rôzne len ta to zbytočne vystresuje a nie je na to ani dôvod 🙂

ninka214
30. jún 2015

@red_cat moc drzim palce,aby to dopadlo dobre!!! Zajtra pekne kup pepino a posli foto!! A nestresuj sa!!! ;)

lucia1002
30. jún 2015

@red_cat no tak urcite to bude tym tvojim mocom nepodarenym 😉 tak sa nestresuj, vydrz do piatku, urcite bude vsetko ok...drzim prsteky 😉

red_cat
30. jún 2015

@ninka214
@petra212 tak baby zacala som spinit..hnedy vytok...:( v komnninacii s dnesnou slabou ciarkou ma to dost desi:( uz nech je rano a mozem zavolat mudr. Bojim bojim

petra212
1. júl 2015

@red_cat
v termíne ms je to špinenie viac menej normálne
chápem, že môže vydesiť
ale ak si teraz niekedy v termíne ms tak by som sa veľmi nestresovala
ale určite zavolaj dr. tým nič nepokazíš a aspon budeš mať istotu,

ninka214
1. júl 2015

@red_cat Ako moja????Čo Dr.?Myslim na Teba!!!!!

red_cat
1. júl 2015

@ninka214
@petra212 testy z dnesneho rana su negativne..len so slabym duchom.. lekarka mi neberie telefon..:( a najblizsie ordínuje az v utorok...asi ideme na pohotovost

petra212
1. júl 2015

@red_cat

a robila si rovnaké testy ako minule? rovnakú značku?