icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

sara34valentina
7. júl 2015

@clauduska17 ajojky, ah zlata si, dnes smutno nicolka nam potratila :(
si zlata , ze na mna myslis, no veru krati a pozajtra idem na 2dni do talianska a sobotu rano testujem ak ma neprednehne mrcha .zatial sa ale na nu necitim 😕 😕 😕 😕 😕 😕 prsia ma bolia silno ale 🙄 🙄 🙄 🙄

clauduska17
7. júl 2015

@sara34valentina čitala som o nikolke je mi to luto. kleslo jej hcg. mne este ani krv nebrali, mam az za dva tyzdne prist. tak sa aj sem tam bojim. tak idete na výletík super si to užite ... mna tiež len prsia bolia a pred testovanim som sa jak na ms citila... takže??? mame podobne príznaky 🙂 😉

sara34valentina
7. júl 2015

@clauduska17 no uvidimeeeeee 🙂))) sobotu testujem 😉 pekny vecer u na shorko ze umrem teda skapem,,ale zajtra ma prist burka ...no a pozajtra skoro rano Trieste plaz len na skok mame to necele 3hodinky autom 😀

clauduska17
7. júl 2015

@sara34valentina aj tebe pekny večer 😉 aj tu je neskutočne teplooo fuuj. este že mi le nebýva

sara34valentina
7. júl 2015

@clauduska17 to som rada ze ti nie je zle,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,mne je aj bez toho zle a to nie som tehu 😀 😀 😀 😀 alebo som ?? 😀 😀

clauduska17
7. júl 2015

@sara34valentina jasne že siii!!! 😉

sara34valentina
7. júl 2015

@clauduska17 pisem ti spravu 🙂

trinitinka
7. júl 2015

Ahojtr baby ... ja viem ... su to pekne kolajnicky... ale asi sa nijako neda zistit ze ci je to minomaternicove alebo biochemicke ze??? ze vraj som ca 4-5 tyzdni ale na kontrolu idem az o tyzden..takze este sa moc netesim no... 🌸🌺💕🌷dakujem vam za reakcie a drzim kazdej uprimne palce

sara34valentina
8. júl 2015

@trinitinka Gratulujem a prajem prijmne tehulkovanie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nemysli negativne , ale pozitivne !!!!!!!!!!!!!!!! 😉 krasne testiky , drzkaj sa a dakujeme 😨

trinitinka
8. júl 2015

@sara34valentina Dakujem! Este som v takom soku v podstate od decembra sme skusali potom zase kus sme prestali a potom zase a nejako som to neriesila este pred 5 tyzdnami som mala normalne menzes a potom o dva tyzdne take nejake divne krvacanie a teraz mi ukazuje test ze 4-5. tyzden. Ale nic necitim dake zmeny len ze ma akosi prsia bolia ale to ma aj inokedy. A moj cyklus som mala po vysadeni anti tak ze ako sa chcelo vacsinou raz za 50 dni! Takze som vobec ani len nedufala... 15.7. drzte palce babulky idem na prve sono co tam daco bude a....ale ako to dovtedy vydrzat...

sara34valentina
8. júl 2015

@trinitinka no to krvacanie bolo asi uhniezdovanie, super .-) neboj to rychlo prejde, a potom to uvidis aj na monitore 🙂 a mas pravdu je najlepsie ani nevediet ze ci si otehotnela, a kedy atd................... ja mam tento mes ovu testy ale tiez sme si povedali ze ak to nevyslo, tak sa nebudeme na to sustredit, budeme sa milovat ked bude chut...................... 😀 ja testujem az v sobotu 😉

ninka214
8. júl 2015

@trinitinka gratulujem!!! Urcite to nie je mimomaternicove,ked sa tak krasne uhniezdilo!!!

@clauduska17 ahoj moja! Bola som dnes pred obedom! Poculi sme uz srdiecko!!! Plakala som.od stastia!! O 2tyzdne idem na kontrolu..drzim palcw,urcite je vsetko ok a mame zdrave deti narodene v marci 2016 ;)

trinitinka
8. júl 2015

@ninka214 Ja som sama taka nedockava najhorsie je calat do stredy... ale dakujem za povzbudenie ... dufam ze to bude vsetko ok do stredy ale este dalekooooooooooooooooooo

clauduska17
8. júl 2015

@ninka214 wau super. Aj ti povedal asi ktory tyzden si?? Ja sa tej mojej kontroly snad nedockam!!!!

trinitinka
8. júl 2015

@clauduska17 aj ja cakam.. sak je to hrozneeeeeeeeee :( drzim palce 🙄 nech je vsetko ok ... kedy mas kontrolu? A prvu?

clauduska17
8. júl 2015

@trinitinka mne vysiel pozitivny test 27.6. A prvu kontrolu mam az 20.7. A poslednu ms 28.5. A ty?

trinitinka
8. júl 2015

@clauduska17 Moja ja som len vcera zistila ze mam taketo mega kolajnice.....o.O.... kramy mi neprisli dva mesiace ale ui mna to bolo uplne bezne ale pre istotu som spravila test. A clearblue pise ze 4-5 tt. Idem 15.7. na vys..ja som hned a prvykrat mala take silne ciary a dnes som zo zvedavosti spravila zas test a stale boli take silne ale asi sa uz neda cakat ze budu silnejsie....Nech je u teba vsetko ok! 😉

clauduska17
8. júl 2015

@trinitinka mne ukazal 3+ tak si urcite a vsetko v poriadku ked mas stale pekne silne čiarky! Len to čakanie k dr je najťažšie 😀

trinitinka
8. júl 2015

@clauduska17 Boze ani mi nevrav! Ani spat sa mi neda o.O..snazim sa myslit pozitovne chvilu rozmyslam ako to hovorime doma, chvilu hned ze este klud este to doktor nevidel..potom v stredu sa ozvem....o 16:00 mam kontrolu. Taka som zvedava

clauduska17
8. júl 2015

@trinitinka ja som uz rodičom a par znamym povedala. Nevydržala som 😀 aj už maš deti či prve tehu??

trinitinka
9. júl 2015

@clauduska17 Prve... u nas este nikto z domu nevie i a kamosky take nejblizsie.. byvame mimo sk tak to neni take tazke ale maminka chce pris v nedelu tak som zvedava ci to dam :D U teba tiez prve tehu?

clauduska17
9. júl 2015

@trinitinka druhe. Mam uz 7r dcerku. Aj ti byva zle. Mne nie. Len prsia bolia

trinitinka
9. júl 2015

@clauduska17 Prsia bolia, aj trochu ako keby mam mat menzes. Ale vcera prvykrat vecer som sa strasne zle citila hlava ma bolela a strasne unavena som bola nohy ma aj boleli... hadam to neni nic vazne.

clauduska17
9. júl 2015

@trinitinka vcera aj ja som dosla z prace a musela som si lahnut. Unavena a nezitila som sa dobre a mala som opuchnute nohy. Ale podla mna je lepsie ked je zle! Aspon viem ze sa v tom tele nieco deje 🙂

trinitinka
9. júl 2015

@clauduska17 Kks to pises ako keby si o mne pisala....aj mne bolo tak len podvecer okolo pol deviatej len lahnut do perin a ani sa nehnut...No tak uz len cakat! Nic ine nam neostava. 🙄 🙄

clauduska17
9. júl 2015

@trinitinka mas namahavu pracu ci si doma?

trinitinka
9. júl 2015

@clauduska17 ja som psychologicka a pracujeme casto s agresivnymi pacientami.. takze ano.. akurat to riesim volala som s gyn a ta zr na sone este nebude asi nic vidno a povedala ze mam zavolat obvodnej ze nech ma urcite do stredy vypisr na choru... tak dnes este idem na poobedku a zajtra sa dam na choru

clauduska17
9. júl 2015

@trinitinka aha a zostanes az do porodu doma? ja som casnicka a ak by bolo vsetko v pohode tak by som chcela az v january zostat doma... uvidime aj pri malej som tak bola. tiez som v juny ostala tehotna v marci som rodila a od januara doma

trinitinka
9. júl 2015

@clauduska17 nie cosi normalne pracovat len ma presunu k inym
pacientom len to nemozu kym to nemam od gynek potvrdene 🙂) Aj ja ved potrebujeme kes 🙂

clauduska17
9. júl 2015

@trinitinka 🙂 😉 😅 ahaaa, inak by som strašne zlenivela keby som ostala doma. dnes mam volno a uplne ze nic sa mi nechce.