icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

Strana
z103
trinitinka
9. júl 2015

@clauduska17 No ved uvidime, ja som stale neveriaci tomas kym nevidim neuverim :D .... 😎

clauduska17
9. júl 2015

@trinitinka v stredu uvidííš 🙂

clauduska17
9. júl 2015

Kto mi poradi. Prečo mam tu druhu čiarku bledšiu??? Minuly tyžden som ich mala rovnako silne. A dnes som testovala a toto.!! Ale myslim že horšie by bolo keby zbledla tá druha,či?? Poradte?

lenkaoravcova
9. júl 2015

Baby naco sa zbytocne stresujete kazdodennym testovanim ked mate pzoitivny test toto som nikdy enrobila a tehotna som bola 3 krat podla mna uplne zbytocne stresovanie sa
@clauduska17

clauduska17
9. júl 2015

@lenkaoravcova neviem sama. Ale vidim že sa stava všeličo. A dr. Ma objednal po pozitivnom teste az za tri týždne tak asi preto

lenkaoravcova
9. júl 2015

@clauduska17 vsak dobre ale to neovplyvnis ja som potratila v 15 tom tyzdni a na zaciatku bolo vsetko ok, to ti nepomoze akurat to ma podla mna zly vplyv na psychiku a je to spravne ze neobjednava skor, hovorim z vlastnej skusenosti pri prvom som bola u dr. v 10 tyzdni 1. krat kedze som mala normalne menzes a uz bola vindo akcia a ziaden zbytocny stres. Pri druhom a tretom som isla v 5. tyzdni a musela som ist niekolkokrat kym mi potvrdil akciu srdca kedze este na prveych kontrolach nebola vidno, a bolo to uplne zbytocne stresujuce. Ak ma byt potrat to neovlyvni doktor ani nikto iny, a tak isto na ultrazvuku nic neuvidi cim by to on mohol ovplyvnit, to sa neda. Cize je logicke ze objednavaju az v 6. tyzdni lebo tma vidi pekne akciu a vsetko.

vive
10. júl 2015

@lenkaoravcova tebe sa stalo, ze si mala normálnu klasickú ms a aj tak si uz bola v tom case tehotná? Vyšiel ti pozitívny tehu test alebo ako si to potom zistila ked bola aj ms ? 😉

lenkaoravcova
10. júl 2015

@vive ano mala som normalne menzes a bola som tehotna dalsi neprisiel tak som sla k doktori a to uz bolo pokrocile tehu

zuzannaaa
11. júl 2015

@clauduska17 to je v poho .... To moze byt aj do testu ..... Malo farby alebo tak nic sa neboj .... To je do testu 🙂

sara34valentina
11. júl 2015

@clauduska17 milacku, dakujem za spravicky, ;)))) uz som Ti odpisala 😉 co sa tyka tehu, co zase stresujes? ved je silnejsia ta ciarka ako kontrolna, riadne krasne silna !! uz prestan testovat !! 😉 😉 😉 😉 😉

mojezlate
13. júl 2015

@sara34valentina ahoj tak ako?

ninka214
15. júl 2015

Co baby??? Mame nejake nove tehulky??!

trinitinka
15. júl 2015

@ninka214 Ahojte ja som bola a minimini bodka sa zvacsila aj hcg stuplo... o dva tyzdne zase.. tak uz sa len modlim a cakam <3 a snazim sa mysliet pozitivne 🙂)

ninka214
20. júl 2015

@trinitinka super moja!!!!tesim sa s tebou!!!!

clauduska17
20. júl 2015

@sara34valentina
@ninka214
@trinitinka ahojte tak prvý ultrazvuk konečne za sebou 😀 potvrdený 7mi týždeň a krasne bolo vidiet aj srdiečko. <3 taka som rada. Aj tehotensku knižku som už dnes dostala

trinitinka
20. júl 2015

@clauduska17 Wau!! Myslela som na teba!! To je uzasne!!! Nech ide vsetko dalej tak ako ma! Uplne sa radujem s tebou!!! Ja stale cakacie obdobie ale myslim pozitivne nech sa stane co sa ma 🙂))

clauduska17
20. júl 2015

@trinitinka nic sa nestane. Na take nieco nesmíes ani pomysliet.buduci týžden ides na kontrolu?

trinitinka
20. júl 2015

@clauduska17 28.7. Tak dufam ze a uz daco ukaze 🙂)) Veru tak sa velmi tesime ale ja stale s takym respektom 🙂))

sara34valentina
20. júl 2015

@clauduska17 jeeeeeej 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 tesim sa s tebou drahaaaaa 😅 😅 😅 😅

ninka214
31. júl 2015

@trinitinka ahoj. Tak ako u dr.??

maruskamolny
31. júl 2015

Ahojte, mam otazocku, mam ovulacne obdobie momentalne....ale dnes som bola u zubara a robil mi rontgen..nemoze sa tym cosi pokazit?dakujem za odpovede...

Strana
z103