Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
hodim foto ked to poviem manzelovi.... uz som sfotila ale musim to este nahodit do pc.... ale neuveritelne. normalne neverim ze konecne. a maly ktory ma 4 a pol bude jasat. uz pol roka mi omiela dookola kedy budeme mat babo v brusku.... tak baby nech to tehu padne aj na vas🙂a dakujem za podporu i priania.... kazda z nas tuzi po tom istom a verim ze v pravy cas to vsetky dobehne🙂
ahojte my sme sa min. rok rozhodli že tento rok skúsime. prvé vyšlo na prvý šup tak som tak tajne dúfala že aj toto sa podarí. cyklus som mala pravidelný posledná mrcha bola 27.2, tak sme to 12.3 skúsili. v piatok som si spravila testík a ukázalo sa že sa podarilo. naozaj sa veľmi tešíme. o dva týždne sa chystám už k doktorovi. držím palce každej nech sa podarí 🙂
@mkmimka budeme trpezlivo cakat na fotecku 🙂
A ako to oznamis polovicke? 🙂
Gratulujem vsetkym cerstvym tehulkam 🙂 krasne sa na to rozbehlo a fakt zlepsili den 😀 ..tie pozitivne testiky veru lakaju urobit si test ale odolam.. 😉
Inak mne lekarnicka odporucila obycajnu kyselinu listovu..mam tu zo siete Dr. Max..
@mirabellka8 kráááása gratulujeem 🙂 koľký deň po ovu je robený testik s tak krasnymi ciarkami? 🙂
@wewitta 12 teho sme to spískali a robený bol dnes t.j. 19 ty deň PO. vo štvrtok keď som si robila t.j.14 ty deň PO ale nič nevyšlo a už v piatok večer t.j. 15 deň PO už boli dve čiarky
@margotka112
tak to rada pocujem , ze uz mas ovulku 🙂))) tak len smelo do toho a urcite sa zadari 🙂)) A vlastne margotka ked si nemala ovulku tak aj tak si normalne krvacala?
A urcite vela robi okolie a ak mas tak skvele kolegynky tak to si stastne ziena 🙂 a o polovicke ani nehovorim 🙂 Verim, ze sa teraz zadari, teda viem 🙂
My sme o fazulku prisli v decembri a uz pred mesiacom sme sa zacali snazit, tak prvy mesiac nevysiel tak verim, ze tento uz bude kolajnicka a verim, ze aj u Teba 🙂))
A chcem sa spytat, kolegynku dal na PN z akeho dovodu?
Ja nemam fyzicky narocnu robotu,ale co sa psychiky tyka tak to by som radsej ostala doma.
@mirabellka8 waaaau parada gratulujem tehulka 🙂
@nicolettka2126 ďakujem pekne, držím palčeky každej ktorá po tom túži. ja som s tým už žila že som aj keď som ešte nevedela že som. a vyšlo to
@misicka35
Ahoj misicka 🙂 ja som po MA v decembri a pred mesiacom sme na to vhupli a skusame. Prvy mesiac bol neuspesny tak tento uz musi byt s kolajnickami 🙂
Citala som Tvoj prispevok a som na tom rovnako, pred MA som mala pravidelny 28 dnovy cyklus teraz mam 33-34 a trva 7 dni a mrska je dost intenzivna. Dnes je den 7 a zacinam mat aj ja bolesti v podrbrusku , myslis, ze ovulka moze prist hned po mrche??
Mesiac predtym som si vsimla hlien tak ja ho mam po mrche biely husty a potom po cca 17-18 dnoch od mrchy je uz taky aky by mal byt pri ovulke konzistencia ako vajecny bielok , to mam tak max 3 dni.
@margotka23 na PN už asi nemusí byť dôvod ak chceš ty tak ťa vypíše,ale neviem či to je dobré ak nemáš žiadne problémy. Ja mám robotu aj na psychiku( občas sú v robote blbci) aj fyzicky hlavne ak robím v sobotu to som sama ako prst.Iste mala som menzes dokonca pravidelne,ten s ovu nemá nič spoločné.
Istotne to každej z nás vyjde. 😀
ahojte baby 🙂 pridavam sa k vam aj ja...chceli by sme sa zacat snazit, ale len teraz som vysadila HAK.Kolko mame podla vas pockat?vsade citam nieco ine...mam z toho v hlave zmätok :( dakujem vopred za rady 😉
@lucinka3289 Ani neviem, kedy pôjdem k Dr. No asi čím skôr, keďže pri prvom tehu som brala L-thyrox, a endokrinologička mi odporučila že pri ďalšom tehu musím hneď k nej.
Inak ženy, dnes je tu veľa pozitívnych správ, z čoho mám veľkú radosť 🙂 Ja som dnes mala s mojou dcéruškou debatu o chcení/nechcení súrodenca... A ona vybehla na okno a kričí: "Bocian, príď k nám!!!" 😀 😀 😀
@erika7689 ja som pockala 3 mesiace. Ale mne moj dr. povedal, ze sa nic nestane ak by som otehotnela hned po vysadeni. Ja by som pockala aspon 1-2 mesiace. To je moj nazor 🙂
Drzim prsty 🙂)))
@margotka23 dakujem za radu...aj ja som si tak myslela ze aspon 1-2 mesiace...uz to len vydrzat 🙂 a vy sa odkedy snazite?
@margotka23 Ahoj 🙂 Aj si povedala Dr, že sa ti takto zmenila mrcha? Ja nie lebo na kontrole som bola po prve mrche a myslela som si ze druha pride už normaln, ale tiež prisla na ten 31 deň. Tak neviem ci sa to ešte upravi, či čo. Ja som citila podbrusko už na druhy deň po mrche a tiež brvien, či pri takom dlho cykle moze byť ovulka hneď po nej. Ale ako som otehotnela v novembri, tak to bolo tiež asi dva dni po mrche. Ja som mala výpočet od Jonáša a otehotnela som v úplne neplodne dni... tak ja už neviem. Ale ked citis podbrusko a potom máš ten hlien, tak sa orientuj asi podla toho hlienu najlepsie. dufam ze tento mesiac bude náš šťastný 😉
Ja som bola na konrole tiez po prvej mrche.A pred tyzdnom som sa sla objednat na preventivku,tak som mu to spomenula,ze to nevadi, cyklus sa upravi a aj keby ostal ako je nic sa nedeje. Ja presne na 100% neviem kedy mam ovulky este som to tak do hlbky nerirsila;) vsimla som si akurat moj meniaci hlien :D na preventivku idem 14.4 a to bude 14 den po mrche,tak uvidime ci mi nieco zistí,ci ovulka bola alebo len bude. Ale je to fakt zaujimave,ze niektore kocky vedia otehotniet hned po mrche teda v neplodne dni.Este som pocula,ze najideálnejšie je hned po mrche snazikovat kazde 2dni :D Uz som si sice povedala,ze to tak nebudem riesit a mysliet na to stale, ale tak skúsime,som zvedava do kedy nas to bude bavit:D teda aj polovicku ;D ja si nechcem robit ziadne ovu testy,ani si merat bt,tomu sa chcem vyhnut....presla som si zlym obdobim,ked som o fazulku prisla-ved to poznas a uz si fakt chcem to tehotenstvo len uzivat a tesit sa z toho a verim,ze sa nam to vsetkym co sme tu podari,samozrejme coskoro ;))))
@erika7689 tak nam sa podarilo hned v prvy mesiac,no prisli sme o to-MA v 7tt ,presli 4mesiace a opat sa snazime,prvy pokus nevysiel,tak verim,ze dalsi mesiac uz bude uspesny a Tebe drzim prsteky,hlavne treba mysliet pozitivne a nic zle si nepripustatj!!! A vsetko bude OK ;)
Evickaaaa, Veronka kde steeee??? 🙂 🙂
@margotka23 Tak tomu sa chcem vyhnúť aj ja. Čakala si prve bábätko, či už máš detičky? Ja som mala MA aj predminuly rok v júli a už to teda tretí krát zažiť nechcem. Vtedy mi cyklus nabehol normálne. A teraz takto. No uvidime čo z toho bude. Ja sa zas bojim, ci to ovulka vôbec bola. Ja na kontrolu už nejdem. Dr mi povedal, ze stači keď pridem, keď budem zas tehotna 🙂 Ved keď tam budeš nech ti rovno pozrie vajecniky a mozno ti povie kedy bude ovulka. Tak držim palce 🙂 Jasne ze aj ostatnim, aby sa to tu pozitívnymi testmi len tak hemžilo 🙂
@nicolettka2126 Nikiii ja som tuuu 🙂 v brušku pichá, papčím jahôdky s cukrom 🙂 a ty ako?🙂
@wewitta mnaaaaaam posli zopar aj mojim smerom 😀
Ja mam tiez take divne pocity v podbrusku dnes cely den ale netusim co to moze byt 🙂
Uvidime neskor, este je na akekolvek domyslanie a konstatovanie prilis skoro 🙂
@nicolettka2126 posielam Ti ich aspoň takto virtuálne 🙂🙂 presne tak moja správne uvažovanie 🙂 nejdeme si lámať hlavičky s "čo ak"? Len by nás to zbytočne znepokojovalo, iba počkáme,čo sa stane 🙂 pozri si zatiaľ videjko s krásnym bábätinkom akurát som naň natrafila 🙂
http://www.tvnoviny.sk/my-zeny/1789503_zeny-sal...
@wewitta jeeezulinko ti dvaja su ohromni 🙂 🙂 aj ja sceeeeem 😀
A tie jahodky, no comment na kila by som ich vedela zozrat momentalne 😀
baby tak ja dnes hlásim 13DC takže ideme snažilkovať 🙂
Kocky,,zle sa to foti, su tam duchovia, ale obakrat vybehli az okolo tretej minuty a vidiet ich najlepsie az po zaschnuti. Su to testy od dr.maxa. Ja si skor myslim, ze je to uz ta cast, kedy sa nema na vysledok pozerat, lebomoze byt falosne pozitivny.
Takze ja uz len poctivo cakam a testujem najskor az v pondelok 🙂

@mkmimka moooc gratulujeeem: ) aj tak si to dlho vydržala a testovala až teraz... daj fotku nech sa pokochame 🙂 popluj, nech sa nakazime 😀