Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
ja som strašná trúba 😀
ako som tu videla tie pozitívne testy, šla som ocikať papierik napriek tomu, že som si to vyslovene zakázala 🙂 dnes som 24 DC a mám tam, samozrejme, ducha. Tak, a môžem ja teraz do rána špekulovať, či tam ráno bude tiež, alebo bude kontrolný test negatívny.
Tak ja už mám o čom celý deň premýšľať 😀
@babatenko odpadnem 😀 😀
Ale zase uplne ta chapem, kebyze som uz aj ja taky pokrocily DC tak asi aj mňa by navnadili tie pozitivne testiky 🙂 🙂
@weronika94 tomu ver ešte horsie 😀 😀
@nicolettka2126 @wewitta som zvedava ktora z nas troch neodolaaa ako prva 😀 😀
@weronika94 uvidime 🙂
Ja som si ale slubila ze pockam ci pride ms pripadne ci bude meskat a az potom testnem 😀
Tak ale lahko sa mi teraz hovorí 😀
Mozno uz pred ms nebudem vediet odolat :-P
@majjka1985 gratulujem 🙂
@lucinka3289 Ďakujem 😉
@lucinka3289 Ako pozerám aj Tebe patrí gratulácia, máme takmer rovnaké čiaročky 😝
@majjka1985 tak dakujem takze sme to dali tento mesiac tesim sa 🙂drzim palce nech je vse ok kedy ides k dr.?
Jeeeeeej gratulujem obom budúcim mamičkám 🙂 nádherné čiaročky, ktoré budú ešte silnieť,kráááása,hneď mám lepšiu náladu, lebo dnešné počasie mi ju pokazilo , ale zas jeden jav zas vylepšil, len či je to to, čo si myslím 🙂 🙂 o týždeň uvidíme 🙂
@nicolettka2126
@weronika94 - babulky my veru budeme mať pokušenie a riadne a myslím, že nevydržíme 😀 ja už teraz vidím, že nie, keď tu vidím tie krásne testy hneď chcem aj ja skúšať 😀 keby bol už 24DC som na tom tak isto ako "babatenko" 🙂)))) a ako sa inak cítite?
@babatenko - ráno podaj informáciu moja o duchovi bodaj by bol silnejší!!!🙂 🙂
@wewitta ja sa zatial citim uplne "normalne" 😀
A dnes uz mam dokonca taky kremovity hlienik a tu som sa docitala ze to znamena ze uz je po ovulke tak dufam ze vsetko sa dostalo na spravne miesto a ze ten 14.den bol akurat na snazenie 🙂
ahojte. tak mne dva dni meskaju 🙂 zeby nam to na stvrty raz vyslo?🙂 testik mam kupeny ale bojim sa ho urobit ze tam bude len jedna ciarka. a preto som sa rozhodla este dva dni pockat. pred4 dnami ma tak zvlastne bolelo brucho ale dajako som to prelezala, kedze to bolo v podvecer no prsia ma riadne bolia. lenze to mam aj ked mi idu moje dni. uvidime. hadam tam o dva dni najdem tie dve ciarky. ak to teda tie dva dni vydrzim🙂
@mkmimka ked ti dva dni meskaju budes uz pozitivny, necakaj, aj tak to nezmenis
ja viem len ja sa bojim. velmi chceme to babo a ja pokazde dostanem depku ked dostanem kramy.... tak neviem ci si ho urobit laebo pockat. a za dalsie. nie je lepsie si ho urobit rano?
ked mas citlivy 10 tak je jedno kedy pocas dna, ja by som robila hned keby my meskali tam je 90 percentna pravdepdobodost, ze ti ukaze pravdivy vysledok, ked ti uz meska
tak nevydrzala som a namojveru su tam2 ciarky🙂🙂🙂
ja som tehotna🙂 ufff. normalne sa mi klepu kolena🙂
dufam ze takto postupne vsetky budete pisat ze mate 2 ciarocky🙂
@mkmimka waaaaaaaa to vazne???? 🙂 🙂
Gratulujeeeeerm 🙂
Hod aj foto ak sa ti da nech sa mozme potesit s tebou 🙂
@mkmimka ...co bol to velky sok?? gratulujeeeeeeeem 🙂 🙂
pekne sa nám to rozbehlo, zatiaľ všetko pozitívne testy, dúfam, že ste to "preniesli" aj na nás ženy 🙂 😀 🙂
)
@wewitta na teba sa to prenieslo na tisiiiiic percent 🙂 🙂
@wewitta zdielam Nikin nazor 🙂 🙂 🙂
@mkmimka ja som ti to hovorila urob si ho, gratulujeeeeem
@weronika94
@nicolettka2126 bodaj by to tak bolo babulky moje,bodaj by!!! ♥♥♥ a u vás takisto 🙂 ja mám pocit, že táto skupinka je šťastná a mesiac marec bol takisto plodný a pozitívny a všetky čo sme tu si nájdeme // ♥
ja mam este len 6 dpo, zajtra idem na krv, ci vobec ovulacia prebehla

@red_cat môj mm ma podporuje, pýta sa či som ocikala papieriky 🙂 a ked dojde mrcha, tak sa ma snaží rozveseliť. Ale žiaden vitamín. doplnok alebo preparát doňho nedostanem 🙄 . Ked ma vidí papať kyselinu listovú a gynex, tak len prekrúti očami, čo som si zase vymyslela, ale nevyhovára mi to, že to nie je treba. Takže podpora áno, nadšenie nie. 🙂