icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

mirabellka8
1. apr 2015

@erika7689 ja som po vysadení otehotnela hneď na prvý raz- s prvým malým 😉

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@babatenko waau no ja tam vidim celkom slusnych dusikov 🙂
Kolky DC si?? 🙂

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

Babyyyy inak ja od vcera pozorujem tam dole uuuplne mokro...dnes uz sa bez intimky asi ani nepohnem..Co to moze byt??

ajulcca
1. apr 2015

@nicolettka2126 nemáš teraz ovu? vtedy býva mokro 🙂

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@ajulcca nemyslim si, bolesti v podbrusku som mala na 14.DC a dnes som 18.DC, to by bolo moc neskoro nie?? Ked na 27.DC mi chodieva ms.Co myslíš?

ajulcca
1. apr 2015

@nicolettka2126 môžeš mať aj posunutú ovu, vždy máš z oboch vaječníkov 27dňový cyklus? Ja som dnes tiež 18DC ale ovu ma ešte len čaká, mám dlhé cykly 🙂

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@ajulcca ja mam vzdy takyto cyklus uz asi pol roka 🙂
26dni mam cyklus a 27.mi den uz rano pride ms 🙂

ajulcca
1. apr 2015

@nicolettka2126 tak to by potom bolo ozaj neskoro na ovu, to by bola dosť krátka LF, ale niektoré baby mávajú ovu hlien aj 4-5 dní po ovulke, vraj to spôsobuje hormón, ktorý zabezpečuje ovu, že sa vylúči v dvoch fázach. Mne sa to tiež už zopárkrát stalo. Verím, že všetko pracuje tak ako má, aby sa žubrienke páčilo v domčeku u teba. 😉

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@ajulcca no velmi dufam aj ja ze moje telo si zo mna nerobi dobry den 😀
Lebo to ani pocas ovu (ktorubsibmyslim ze bola ten 14.DC, potvrdene to nemam nicim), tak ani vtedy som nemala takyto vodopad. Dnes som sa normálne na to zobudila 😀

ajulcca
1. apr 2015

@nicolettka2126 ja viem len podľa hlienu a zvýšenej BT, že mám ovu, bolesti nemávam ani pichanie nič. Minulý mesiac som robila ovu testy, ale už sa mi minuli. zacala som testovať na 18dc a ovu bola na 30dc. Tak čakám na ďalšiu zásielku s testami, snáď to stihne dôjsť do tej ovu. 🙂

zmuzmu
1. apr 2015

Baby, ja uz som z toho jelen. Dnes rano som si zas robila test (10tkovy, RapiClear), zas tam bola slabunka ciarka. Fakt slaba. Tak som sa naserinkala, letela som si kupit dugitalny test, kde mi jasne ukaze + alebo- , leno uz ma nebavi pozerat, ci ta ciara tam je, ci mi sibe. No tak som si ho aj spravila a vyslo mi + a oplodnenie pred 1-2 tyzdnami. Tak co myslite? Mozem tomu verit? Ci?

ajulcca
1. apr 2015

@zmuzmu digi testy sú najspoľahlivejšie 🙂 Na tvojom mieste,ale idem na gyndu. Ja som takto prišla o drobca minulý mesiac. Tiež mi testy nesilneli. A potom došla mrcha. Je možné, že keby som dostala duphaston, tak mám väčšiu šancu, že sa udrží. Ale nechcem ťa strašiť - možno sa len slabo vylučuje hcg do moču.

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@zmuzmu waaaau to vazne???? No siesty zmysel ta teda nesklamal 🙂 🙂
Ked digi test ukáže plusko tak tomu urcite ver 🙂
Ale ako hovori @ajulcca chid radsej k doktorovi nech ta pozrie pripadne ak treba nech ti da nejake vitaminiky 🙂
Drz sa kocka a gratulujem 🙂

zmuzmu
1. apr 2015

@nicolettka2126
@ajulcca zienky a kedy asi tak ist ku gynekologovi, aby daco videl? Staci o 2 tyzdne?

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@zmuzmu ja by som sla na tvojom mieste na krv, z tej aspon zisti vysku HCG a podla toho ti uz dalej povie on 😉

ajulcca
1. apr 2015

@zmuzmu tak ako hovori @nicolettka2126 vezmu ti krv a povedia čo ďalej, mne sestrička hovorila, že aj na úplnom začiatku je dobré prísť, aby sa vylúčilo mimomaternicové tehu - podľa sona aj podľa krvi, pri ňom hcg vraj stúpa pomalšie ako pri normálnom tehu, ked som sa dobre dočítala. Ja som takto chcela sa objednať pred mesiacom na potvrdenie tehu až o dva týždne, ale sestrička povedala, že treba skôr. V mojom prípade už ale nebolo čo potvrdiť 😢

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@ajulcca no ja som teraz uplne popletena z tej mojej ovulky..ale berim ze bola tak okolo toho 14.Dc lebo vtedy sme sa snazili a este 10.DC
Len mi neslo do hlavy preco teraz to mokro..ale uz je toho ovela menej ako ked som sa prebudila tak ja neviem 😀

ajulcca
1. apr 2015

@nicolettka2126 teplotu nemieriaš? to by si skôr vedela, či už bola alebo nie 🙂 Ale asi je to len nejaký hormonálny výkyv. Si dnes z teba telo robí srandu, ked už je ten 1.apríl 😀

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@ajulcca nie nemeriam, nechcem zatial 🙂
No tiez ma napadlo ze je zo taky 1.aprilovy zartik 😀
Ved koncom budúceho tyzdna uvidime 🙂

ajulcca
1. apr 2015

@nicolettka2126 držím palčeky nech je výsledok pozitívny. Ja musím merať, ináč nemáš šancu zistiť či bola ovu alebo nie, pri nepravidelnom cykle.

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@ajulcca tak to ano, ja ho cjvalabohu mam pravidelny maximalne vykyvy su plus minus 1-2 dni ale to malokedy 🙂
A drzim aj ja palceky velmi aby sa zadarilo 🙂

lucinka3289
1. apr 2015

Tak zajtra idem k dr. Uvidime co povie

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@lucinka3289 drzim palceky 🙂

weronika94
1. apr 2015

caute babeenky....tolko novych spraav 🙂 @nicolettka2126 nesnivala sa ti nejaka erotika?? 🙂 🙂 🙂 hihi srandu si robim... :-* ja dnes iba take tlaky v podbrusku...hadam je to dobre znamenie... 🙂

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@weronika94 tiez na to napadlo ale pokual viem tak nie 😀 😀
Akurat citam ze zienky ktore mali takyto "kremovo-mokry" vytok po ovu tak boli nakoniec tehu a vraj ten vytok trval az do konca tehulkovania 🙂
Tak ale uvidime ako to bude u mna bojim sa tesit..este je na to priskoro 🙂
Tie tlaky mam inak aj ja ale ked sa na to nesustredim tak o nich ani neviem 🙂
Kolky si dnes DC ty? 🙂

weronika94
1. apr 2015

@nicolettka2126 tak to je dobre znamenie 🙂 ja sa budem za teba tesit... 🙂 🙂 dnes som 20DC ....ide to pomalicky....

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@weronika94 ani nevrav ja som dnes iba 18.DC a uz mam pocit ze zo seba zosaliem 😀
Vjuse tu iba citam a citam dokola rizne temy porovnavam pozorujem a uz mi to ide na mozog 😀 Aspon keby som sa z tolkeho studovania aj nieco dozvedela ale nie iba sa viac a viac zamotavam takze uz si dam zakaz citania tem na MK 😀
S vynimkou tejto jednej nasej :-P

kalista32
1. apr 2015

Pekný dník všetkým sna-žilkám chcem sa k vám pripojiť snáď sa mi to tento mesiac podarí 😠 🙂 🙂 a to nieje nieje 1.4 . 😀 😀 😀

kalista32
1. apr 2015

Pekný dník všetkým sna-žilkám chcem sa k vám pripojiť snáď sa mi to tento mesiac podarí 😠 🙂 🙂 a to nieje nieje 1.4 . 😀 😀 😀 .

weronika94
1. apr 2015

@nicolettka2126..ja som tiez taka 🙂 🙂 🙂 je to hroznee 🙂 🙂 🙂 .... @kalista32 vitaaaaj snazilka drzim palce nech sa podari 🙂