Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@nicolettka2126
@weronika94 - babulky ahojte 🙂 tlaky v podbrušku cítim aj ja, + prsia ...s Veronikou máme rovnaký DC 🙂 a to s tým vyčitovaním, mam úplne také isté, moc sa pozorujem a len čítam ostošesť priateľ mi už zakázal čokoľvek si čítať 😀 že potom len špekulujem ...ale keď to sa nedá ...chcem o tom vedieť čo najviac 🙂
@weronika94 tiež ťa zdravým 🙂
@weronika94 nie nie moja iba raz 😉
@kalista32 vitaj medzi nami drzime palceky 🙂
@wewitta ajooj moja no ja prsia ze voobec 🙂
Aspon zatial 🙂
Uz keby bola aspon buduca streda 🙂 🙂
@nicolettka2126 aj a ja držím palce už by bolo na čase dosiahnuť náš cieľ 🙂 🙂 😉
@nicolettka2126 diik 🙂 🙂 som chcela vediet ci sa oplati 🙂 🙂 ci stacia papieriky 🙂 🙂....@wewitta Evickaaaaaa nespekuluj tolko 🙂 🙂 😉 kedy ides vytiahnut skryte testiky?? ..neviem ci vydrzim do dna mrchy 🙂 🙂 🙂
@kalista32 to teda ano a snad blaznivy april nam to dopraje 😀
@weronika94 tak ja ked by mi naaaahodou papierik (aspon 2 kusy) ukazali aspon slabucku druhu ciarocku tak kupim aj ten digi potom 🙂
@weronika94
@nicolettka2126 ách je to ťažké 🙂 ako odlepím oči, na nič iné nemyslím 🙂 ja ich chcem 2 dni pred MS vytiahnuť, ak odolám, tak až v deň MS - čiže v preklade neodolám 😀 😀
@nicolettka2126 práve som myslela na to keď je taky bláznivý nech sa nešali po 😝 😀 😀 😀
@nicolettka2126 NIKI aj ja takto uvažujem,predsa len digitalny by mal byť úplne presný 🙂
@wewitta ja by som rada vydrzala aspon do toho 27meho dna kedy mi zvykne vzdy nabehnut ms 🙂
No tiez je otazne ci vydrzim 😀
@wewitta presne 🙂 Moja rec 🙂
Myslim si ze ribit ho ako prvy je blbost a zbytocne draha ale ked uz aspon dva papieriky ukazu aspon naznak druhej ciarocky tak to uz sa potom veeeelmi oplati ten digi 🙂
Baby ja som dnes cca 9 DPO a uz ma trasie za testami 😀 ale vydrzim!
@mirrina nooo estw vydrz aspon 2dni ak ti psychika dovoli 😉 🙂
@mirrina ja uz by som robila 9dpo uz by sa urcite daco objavilo
@nicolettka2126 to som si aj ja povedala,že už sa digitálnym len uistiť 🙂 ja tiež spekulujem lebo som videla kopu testov z 9 DPO ale...ten strach, že nič neuvidím, ma snáď odradí, aspoň trošičku 🙂
@weronika94 🙂 ty máš mať moja 9teho či 10teho MS?
@nicolettka2126 vydrzim, musiiim 🙂 Ale som trosku zvedavaa noo 😀
Inak, ja sa radsej nesledujem, aby som nebola sklamana...
@weronika94 myslis? no uvidim, bud vydrzim alebo nie. Doteraz som na to nejak nemyslela, ale dnes ma premaha zvedavost. Ked, tak rano. Mam citlivy test 10
@mirrina uvidis ako sa rano zobudis 😉
Kazdopadne daj vediet potom 🙂
@wewitta ja by som to rada nechala na buduci piatok rano ale pochybujem ze vydrzim 😀
@nicolettka2126 urcite dam vediet 😉
Tak baby, ja vam to tu pokazim..a verte ze mi to je luto, aj som si poplakala ☹ hlasim 1DC 😒
@limetka713 mooooje zlate ☹
Hlavne nezufaj aj ked viem ze sa mi to lahko hovori ale treba ist dalej a nevesar hlavu..ono to raz pride? Mozno uz tento cyklus bude tvoj vitazny 😉
Drzim palceky aby uz bocian zavital aj k tebe.
@nicolettka2126 dakujem pekne..aj muz ma utesuje a natiera bolave brusko a krize.. 🙂 tak hadam sa aj my coskoro dockame..
@nicolettka2126 moja ja zase mám vyhliadnutý pondelok-utorok 🙂 11dpo 12dpo
@weronika94 mne by 9.nemala prísť 🙂

este sa chcem spytat digitalny tehu test da sa pouzit opakovane ?? 🙂