icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

wewitta
1. apr 2015

@limetka713 jooooj to ma mrzí ..:/ neboj, nech ta len pekne muzicek natiera a stará sa o teba ako v bavlnke, ďalší mesiac bude váš 🙂 ♥

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@wewitta ooooo to u mna nehrozi to budem iba 23 a 24.DC a to je este skoro 🙂 Ja asi v utorok kupim testiky lebo musim ist po vyplatu do prace a bud v stredu alebo vo stvrtok testnem 🙂 to budem 25. A 26.DC 🙂

weronika94
1. apr 2015

@wewitta @nicolettka2126 a kedy si mam ja sakra 🙂 🙂 🙂 🙂

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@weronika94 ty medzi nami dvoma 😀 😀

wewitta
1. apr 2015

@nicolettka2126
@weronika94 ja som v pondelok 25DC tak preto rozmýšľam, že vtedy, ty Veronička si rovnaký DC ako ja,len máš o deň posunutú MS?🙂 stredu by ti bolo asi najlepšie ja utorok ty stredu a Niki vo stvrtok 🙂 🙂 a už vidím ako tu budeme špekulovať 🙂

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@wewitta aaaano Evulienka vyborne si to vymyslela 🙂 🙂
Takze ty to odstartujes pekne-ale inak pri tebe som si uuuuplne ista ze bude pozitivny testik 🙂

wewitta
1. apr 2015

@nicolettka2126 moja kiež by si tak mala pravdu 🙂 :-* však uvidíme o pár dní, či sa dozvieme najnádhernejšiu správu na svete ☻♥♥♥

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@wewitta kiezby este ten cas isiel rychlejsie 😀
Uz som vazne velmi velmi nedockava 😀 Este 8 dniiiii 😀

wewitta
1. apr 2015

@nicolettka2126 ale celkom to ide,aha už tu máme apríl, zajtra štvrtok, bum bude piatok víkend ubehne ako voda a začne nový týždeň.....NÁŠ 🙂 dúfam, že osudový...!

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@wewitta verim tomu ze to zbehne 🙂
Zajtra aj v piatok aj v sobotu robim, nedelu stravim oddychovanim, pondelok ideme svokre gratulovat k narodkam, v utorok musim ist doobeda po vyplatu(to hneď aj testiky kupim), v stredu robim a uz zu bude štvrtok 🙂
Takze ked sa takto nad tym zamyslim tak by to malo rýchlo ubehnut 🙂
Aaaale uz sa tesim na teba, som zvedava ci sa moje pocity potvrdia 🙂

weronika94
1. apr 2015

babulky moje krasne...ja sa tak tesim aleaj strasne bojim .... @wewitta @nicolettka2126 ja pojdem na chatu cez vikend k nasim psikom...a ucit sa na zapocet co mam v stredu ..a netrpezlivo cakat na nase dni D 🙂 🙂 🙂 😉

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@weronika94 ja sa tiez velmi bojim Veronicka 🙂
Ale nejako snad bude, sme silne zeny predsa 🙂

wewitta
1. apr 2015

@nicolettka2126 no vidíš moja,ako si si to pekne naplanovala 🙂 to ubehne ako voda,uvidíte 🙂 tieto dni prebiehajú strašne rýchlo posledné mesiace ani neviem ako ubehli ...ja idem do práce ešte zajtra a piatok mam voľno,sobotu zas robotka a dva dni voľna 🙂a už bude utorok
@weronika94 aj ja sa bojím babuľky moje ♥ preto nechcem nič hovoriť,aby to vyšlo, ale čo sa má stať to sa stane,bez ohľadu na to,či o tom budeme hovoriť alebo nie, takže ...je to osud a som zvedavá čo si pre nás pripravil 🙂 pozrite si na spríjemnenie večera,ja sa tu s drahým rozplývam náááádhera ♥♥♥
http://mameradipsy.cz/co-udela-v-case-1-45-tak-...

bumibo
1. apr 2015

Babeny vidíte tam toho dusika, ci je to len kanálik??v piatok mam dostat

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@bumibo ja tam vidim ciarocku, aka je nazivo? Ma tqky ruzovkasty odtien? 🙂

bumibo
1. apr 2015

@nicolettka2126 anp bledunko ružovkastý nádych ma..n dennom svetle ju bolo lepšie vidieť..teraz ju treba hľadať ale najdeme ju🙂

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@bumibo ak to ma ruzovkasty nadych tak by to malo byt tehu 🙂
Kedy si si robila testik?

bumibo
1. apr 2015

Dnes poobede

weronika94
1. apr 2015

@wewitta...ja som sa roztopila .ake krasneeeeeeeee 🙂 🙂 🙂

weronika94
1. apr 2015

@bumibo.....ja vidiiiiiiim..... 🙂 🙂 🙂

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

No bambulky zase ďalší den konci, takze cakacia doba je zase o cosi kratsia 🙂 🙂

wewitta
1. apr 2015

@bumibo ja ju tiež vidím, je tam dúšik som zvedavá aká bude čiarka ráno, ideš testovať?
@weronika94 však nádherné 🙂 juj ked som to videla až mi išli slzy do očí...♥
@nicolettka2126 - veru, ďalší deň končí, želám Vám dobrú nôcku 🙂 budúci týždeň sa blížiiii.... 😵

nicolettka2126
autor
1. apr 2015

@wewitta dobru nocku aj tebe Evulienkaaaaa 🙂 🙂
A samozrejme aj vsetkym ostatnym 🙂

mirrina
1. apr 2015

@limetka713 juj to ma mrziii...drzim palce v dalsom mesiaci..

bumibo
2. apr 2015

@wewitta budem az v piatok rano robiť, mam dostať vtedy..tak hádam vydruim dovtedy 🙂

margotka23
2. apr 2015

@misicka35 nie nie babatko este nemam, ale verim, ze coskoro bude 🙂 Koncom minuleho roka sme sa zacali snazit, vyslo to na prvu supu hned prvy mesiac, ale dlho sme sa netesili. Dr. mi povedal, ze to obdobie co som potratila tak v ten mesiac diagnostikoval 10tehotenstiev a z toho potratili 7 medzi nimi aj ja, uz davno nemal take obodobie, tak neviem co sa vtedy dialo:( Verim, ze teraz to uz bude uplne ine.
Na kontrolu mam ist aj ja az ked budem tehotna, ale akurat mi teraz vysla preventivka tak som aj rada. V tom case mam mat ovulku tak uvidime na sone ci sa blizi.
A Misicka Tebe zistili preco si o babatko prisla?Mne nie, vobec nic, som sledovana kvoli stitnej zlaze, ale po vysledkoch na endokrinologii mi povedal dr. ze stitna to nesposobila.
A vlastne ktory DC si?

babatenko
2. apr 2015

Dobre ranko, dievcata. Takze sa zo mna testovacia maniacka 😀
Moje predchadzajuce testy od dr.maxa mali vzdy nejakeho ducha, tak som sa vcera nastvala a sla kupit pepino test..chcela som az v sobotu testnut, v den neocakavanej mrsky, no moj nedockavy krasny muz ma rano poslal cikat s papierikmi..chcela som vylucit ten kanalik..a do dvoch minut na oboch testoch boli sice slabucke, ale ruzoveeee pasiky 😵

nicolettka2126
autor
2. apr 2015

@babatenko supeeeeeeeeeeer si tehulaaaa gratulujeeeem 😵 😵

ajulcca
2. apr 2015

@babatenko krásny testík, gratulujem 🙂

mirrina
2. apr 2015

@babatenko gratulujem 🙂