icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

misicka35
2. apr 2015

@babatenko moooc gratulujem... vyzera to veľmi dobre 🙂 Dufam, že budeme všetci pokračovať v tomto "duch" 😉

misicka35
2. apr 2015

@margotka23 Aj my sme si na konci minuleho roku povedali, ze po novom roku skusime. Len akosi som otehotnela hneď v novembri akosi skôr ako sme planovali... a ešte k tomu cez " neplodne" dni... ale skoncilo to v 8 tt. Ja mam dve deti... a už tretí potrat... Dr. ma posla na hematológiu a genetiku... akurát včera som si bola pre výsledky a všetky sú v poriadku. Takže na nic sa neprislo. Ako som rada, ze je všetko v poriadku, ale trochu som dufala, ze sa niečo nájde a bude sa to aspoň riešiť... no co už... som zdrava ako ryba a prd z toho 😉 Tebe na niečo prisli? Ja som teraz 17dc. Ale keď som mala ovulku asi hneď po kramoch tak som z toho blba... pri mojom 31 dnovom cykle by som ovulku mala mat ešte len teraz niekedy a ja už mam daaaavno po ... teda myslim 🙂 A ty si ktorý Dc keď cakas ovulku?

misicka35
2. apr 2015

Baby poradte mi prisiiim... mam 31 dňový cyklus a ovulku som citila - hlien - hneď asi 10 dc... mali ste to niektora niekedy? Teraz som 19dc, mrchu mám dostať až okolo 14.4.... Takže otázka... 🙂 ... kedy si mozem spraviť test? Tak 10,12 DPO alebo až tesne pred mrchou?

zuzannaaa
2. apr 2015

@misicka35 ahoj test mozes 1-2 dni pred MS by uz mohlo ukazat ,,, ale ani nemusiii

red_cat
2. apr 2015

Dievčence s pozitívnymi testíkmi - gratulujem!! 🙂) Len mi jedno nejde do hlavy...to naozaj už takto slabá čiaročka niečo znamená??? veď ja som také slabučké čiaročky mala keď sme bábo nechceli pred pár rokmi a spravila som si test, keď mi to meškalo...a tešila som sa, že čiarka je skoro neviditelna, že takže niesom tehu :D a teraz pozeram že to znamena opak.

ajulcca
2. apr 2015

@misicka35 si si istá, že si mala ovu okolo 10dc? koľko mávaš luteálnu fázu? LF býva do 14 dní pokiaľ viem a ked si mala ovu na 10dc, tak by si mala asi 24dňový cyklus, či sa mýlim?

majjka1985
2. apr 2015

Ahojte baby 🙂 Ja som si dnes opäť robila test, hneď po namáčaní testu sa objavila aj tá druhá čiaročka, takže je to tam. Dnes som volala Dr., tak v utorok idem za ňou. Teším sa 🙂

bumibo
2. apr 2015

Baby tak prvý je zo včera druhy dnes..no ja teda neviem vôbec co si mam myslieť..muz tvrdi, ze to in presvita, to čo by malo byt zafarbene

misicka35
2. apr 2015

@ajulcca no mala som dosť mokro sa aj podbrusko a bolelo... potom ešte asi 4, 5 dni tak... odvtedy už ani výtok, podbrusko sem tam pobolieva... tak ja fakt neviem. V január som mala MA a prva mrcha mi prisla na 31 deň a druha tiež, tak to tak ratam aj teraz tak... No tak sa necham prekvapiť asi 😝

nicolettka2126
autor
2. apr 2015

@bumibo no neviem nepovedaka by som ze to presvita je to velmi pekbe vidiet podla mna 🙂
Hlavne je aby to bolo ruzovkaste nazivo 😉

zmuzmu
2. apr 2015

@bumibo ja som mala taketo iste testy, dilema :-/ skus digitalny, ten ti ukaze jasne. Ale podla mna je to pozitivne 🙂 drzim palce 🙂

ajulcca
2. apr 2015

@bumibo je tá čiarka naživo ružová? ked áno, tak potom to tam je. 🙂 Ale rob len testy jednej značky,aby si videla, či to silnie. Si písala, že zajtra máš dostať však? Tak to je potom pekná čiaročka 🙂

misicka35
2. apr 2015

@bumibo No ja si myslim, ze keď to začínajúca pekna čiarka l 🙂

bumibo
2. apr 2015

@nicolettka2126 hej je ružovkasta..spravim si este zajtra rano..

lucinka3289
2. apr 2015

Teraz testovane

zmuzmu
2. apr 2015

@lucinka3289 gratulujem 🙂

ajulcca
2. apr 2015

@misicka35 hlien môžeš mať aj viac dní, teoreticky ked si mala ovu na 14-15dc, tak teraz si nejakých 4-5 DPO 🙂

ajulcca
2. apr 2015

@lucinka3289 poriadne kýchaj nech sa všetky nakazíme tehu bacilmi 😀

lucinka3289
2. apr 2015

@zmuzmu dakujem 🙂

bumibo
2. apr 2015

@ajulcca zajtra by som mala dostať..uz tyzden mam pocit, ze každú chvilu dostanem..a picha ma v podbrusku

lucinka3289
2. apr 2015

@ajulcca jasne ze to tu roztrusim 🙂

nicolettka2126
autor
2. apr 2015

@lucinka3289 waaaaau aj ja si prosiiim taky 😀 😀 Gratulujeeem 🙂

ajulcca
2. apr 2015

@bumibo držím prsty nech sú zajtra poriadne koľajnice 🙂

misicka35
2. apr 2015

@ajulcca tak to by tak asi mohlo byt. Ale už som 6 DPO a ešte 12 dni do mrchy teoreticky keď ratam ty ten 31 dňový cyklus

misicka35
2. apr 2015

@lucinka3289 pekne oslintaj telefón, nech sa nakazime 😀... gratulujeeem

ajulcca
2. apr 2015

@misicka35 podľa čoho rátaš tú LF? fertility friend? lebo ked si 6DPO a plus 12 dní do ms, tak ti vyjde 18dňová luteálna fáza a to nesedí. Dáka som z toho zmätená 😅

misicka35
2. apr 2015

@lucinka3289 aj ta boli bruško a prsia?

bumibo
2. apr 2015

@ajulcca len ta slabucka nebude hneď ale az za 2-3minutY

ajulcca
2. apr 2015

@bumibo to je v poriadku, limit je tuším pri tehu testoch do 5min, ešte na morkom by mala sa zobraziť, niekedy vyjde čiarka ale až po limite. Tento test asi nebol z prvého ranného moču, či áno?

misicka35
2. apr 2015

@ajulcca No ved to sa mi zda divne... Nooo... mrchu som mala 15. 2. ... okolo 24.2. som mala mokro a bolelo podbrusko a teraz čakam mrchu asi 14.3... tak...