Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@margotka23 Aj my sme si na konci minuleho roku povedali, ze po novom roku skusime. Len akosi som otehotnela hneď v novembri akosi skôr ako sme planovali... a ešte k tomu cez " neplodne" dni... ale skoncilo to v 8 tt. Ja mam dve deti... a už tretí potrat... Dr. ma posla na hematológiu a genetiku... akurát včera som si bola pre výsledky a všetky sú v poriadku. Takže na nic sa neprislo. Ako som rada, ze je všetko v poriadku, ale trochu som dufala, ze sa niečo nájde a bude sa to aspoň riešiť... no co už... som zdrava ako ryba a prd z toho 😉 Tebe na niečo prisli? Ja som teraz 17dc. Ale keď som mala ovulku asi hneď po kramoch tak som z toho blba... pri mojom 31 dnovom cykle by som ovulku mala mat ešte len teraz niekedy a ja už mam daaaavno po ... teda myslim 🙂 A ty si ktorý Dc keď cakas ovulku?
Baby poradte mi prisiiim... mam 31 dňový cyklus a ovulku som citila - hlien - hneď asi 10 dc... mali ste to niektora niekedy? Teraz som 19dc, mrchu mám dostať až okolo 14.4.... Takže otázka... 🙂 ... kedy si mozem spraviť test? Tak 10,12 DPO alebo až tesne pred mrchou?
Dievčence s pozitívnymi testíkmi - gratulujem!! 🙂) Len mi jedno nejde do hlavy...to naozaj už takto slabá čiaročka niečo znamená??? veď ja som také slabučké čiaročky mala keď sme bábo nechceli pred pár rokmi a spravila som si test, keď mi to meškalo...a tešila som sa, že čiarka je skoro neviditelna, že takže niesom tehu :D a teraz pozeram že to znamena opak.
Ahojte baby 🙂 Ja som si dnes opäť robila test, hneď po namáčaní testu sa objavila aj tá druhá čiaročka, takže je to tam. Dnes som volala Dr., tak v utorok idem za ňou. Teším sa 🙂
@ajulcca no mala som dosť mokro sa aj podbrusko a bolelo... potom ešte asi 4, 5 dni tak... odvtedy už ani výtok, podbrusko sem tam pobolieva... tak ja fakt neviem. V január som mala MA a prva mrcha mi prisla na 31 deň a druha tiež, tak to tak ratam aj teraz tak... No tak sa necham prekvapiť asi 😝
@bumibo no neviem nepovedaka by som ze to presvita je to velmi pekbe vidiet podla mna 🙂
Hlavne je aby to bolo ruzovkaste nazivo 😉
@nicolettka2126 hej je ružovkasta..spravim si este zajtra rano..
@lucinka3289 gratulujem 🙂
@lucinka3289 poriadne kýchaj nech sa všetky nakazíme tehu bacilmi 😀
@zmuzmu dakujem 🙂
@ajulcca jasne ze to tu roztrusim 🙂
@lucinka3289 waaaaau aj ja si prosiiim taky 😀 😀 Gratulujeeem 🙂
@lucinka3289 pekne oslintaj telefón, nech sa nakazime 😀... gratulujeeem
@lucinka3289 aj ta boli bruško a prsia?

@babatenko moooc gratulujem... vyzera to veľmi dobre 🙂 Dufam, že budeme všetci pokračovať v tomto "duch" 😉