Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@wewitta Evickaa cakanie je strasne ale verim ze sa oplati cakat.. 🙂 🙂 ja to vobec nechapem ako mohli vydrzat asi mali vela roboty na poli 🙂 🙂.... uvidime co prinesu buduce dni ale vobec sa nebojme stane sa co sa ma stat 😉 :-*
Baby, ked mi doktor vezme krv na hcg, ako dlho sa caka na vysledok?
@lucinka3289 Tak to mám ešte čas 😀 Len nech ti všetko dobre dopadne 😉
@wewitta Ďakujem pekne, aj Tebe prajem všetko dobré 🙂
@misicka35 teraz nerozumiem na co mas este cas???
@nicolettka2126 Tak to keď super, ze mala taky prístup 😉 No ja ti poviem, ze u mňa hladkanie po brusku tehulky fungovalo 2 krát... takže určite bude aj u teba 😉
@lucinka3289 aby ma zacali bolieť prsia 😉
@margotka23 Tak to ma mrzí že na prvý krát to nevyšlo :( držím aj ja palčeky, nech sa čoskoro zadarí 🙂
@mirabellka8 tak to by som nemala mať potom obavy 🙂 je to asi individualne, lebo niečo sa povráva aj že je väčšia pravdepodobnosť dvojičiek... 🙂 a teraz sa snažíte o druhe?prvé má koľko rokov?
@misicka35 kolkaty dc si?
@lucinka3289 19DC som z 31
@misicka35 hlavna vec, ze si zdrava! Mne vravel moj dr. ze tak ako sa to stava chorym zienkam tak sa to stava aj uplne zdravim. Proste to takto priroda zariadi. Ja som to psychicky strasne zle znasala, ved to bolo moje prve, ale uz to je OK aj ked nikdy nezabudneme. Mne ziadne vysetrenia nerobili akurat to endokrinologicke co chodim pravidelne. Z histologie mi nezistili taktiez nic. Ale mala som uz aj operacne zakroky a tam mi robili kopec vysetreni tak ani tam som nic vazne nemala, tak by som mala byt OK aj ja. Uvidime. Len stale rozmyslam nad tou Tvojou ovulkou, ja mam po MA predlzeny cyklus na 33. Ovulku cakam podla cyklu tak na 18-20 DC, ale ked Ty si otehotnela uz hned po mrske, pfuuu :D uz som nad tym rozmyslala aj ja teda, ze co ak :D Je to fakt zaujime ako sa da takto otehotniet.
Nic uvidime, ja som teraz 9DC , dva dni po mrche tak uvidime co bude, hlavne som zvedava na 21 DC idem k dr. na preventivku tak uvidime ci som uz po ovulke alebo nie, snad to bude vediet.
A kolko rocne deticky uz mas?🙂 a tehotenstvo s nimi bolo ok?
@butterfly333 Ahoj, chcem ti povedať, že nám sa zadarilo, máme // a verím, že bude všetko v poriadku. 🙂
Prajem ti , aby si sa onedlho aj ty tešila z // a v zdraví to donosila. 😵
@janaochi gratulujem
@misicka35 velmi dufam ze ano 🙂 😵
@lucinka3289
@erika7689 Ďakujem, baby.
@janaochi a ktory dc si?kedy sa chystas k dr?
@lucinka3289 dnes 25DC, 12DPO. Ja sa k lekárovi neponáhľam. Možno tak o mesiac pôjdem, nevidím dôvod skôr chodiť a stresovať.
ahoj babenky, ja som 22 dc, na 14 dc bol uz prasknuty folikul, tak teraz len cakat, je to strasne
@janaochi jasne mas aj foto testu?
@margotka23 Ja som mala MA už dva krát a ešte pred dcerou anembriolu. Takže vlastne 3 krát. Dcéra bude mat v maji 9 a syn v august 6. Tehotensva v pohode, len pri malom som v 37 tt mala veľmi zle pecenove test, tak mi museli vyvolat pôrod. Malý je veľmi vážne chorý :( ale nie kvôli tomu, ze bol o nieco skor. Ja som tiez nechapala, ked som otehotnela 2 dni po mrche... no aj tak to dopadlo zle. Aj si robit ovu testy? A citis nejako ovulku?
ahojte babenky 🙂 aj ja sa podelim so svojim pribehom, kedze tu uz dlhsi cas citam ti vase 🙂 a drzim Vam palce. my sa s drahym ppokusame od agusta 2014, ale mesiac co emsiac cakam na signaly a pocity ze som tehu a napriek tomu vzdy dojde cervena mrcha. aj tento mesiac je to tak, napriek tomu mam ine pocty ako po ine mesiace. V marci som mala par krat zavraty co sa mi nikdy nestalo. V tento mesiac mam velmi silne pozitivne pocity ze by to mohlo vyjst. aj kamoska mi povedala dnes ze mam biele usi (lalôčky kde su nausnice ), co znaci udajne fakt ked su zeny tehotne . ale stale cakam ze dojde mrcha, kedze naposledy som mala 4.3 , a tym padom uz uz by mala dojst. aj vecer om isla na wc s tym ze ano uz je to tu, a nakoneic nic, cista intimka, az na 1x1mm bodka cervena akokeby krv. ale inak nic. aj moje teploty , co si meriam BZ su posldne dni zvlastne vysoke, nakolko ja mavam nizke teploty v rozmedzi 36,2-36,4. sa pozrite. co si niekedy myslim, ze ani nemam ovu. :(
test som si este nerobila , chcem pockat do nedele.
babenky viete mi napisat co si o tom myslite ?
@weronika94 tak tak ako píšeš moja 🙂 ,čo je nám dané,to sa stane ♥
@meggiepp - ahoj 🙂 vyzerá to nádejne, vydržíš do nedele? 🙂 budú ťa tam čakať krásne // 🙂 🙂 idem si pozrieť lalôčky 😀 to som ešte nepočula 🙂 držím palce, aby ani naďalej neprišla MS !!!

@weronika94 to čakanie je neúnosné.. 🙂 ja by som tiež veľmi rada vydržala ale poznám sa 😵 som nedočkavec...kedysi ženy testovali až po 2týž. meškania (moja teta,krstná aj mamina) ako to len mohli vydržať? 😀 🙂 moja, vy s Nikou ma tak podporujete, že už si vážne začnem myslieť, že je to tak.....ja sa stále bojím ... 😕 😵