Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@lucinka3289 mám
@meggiepp ahooj ten digi testik dostat v lekarni ale nie v kazdej.Pripadne ak by nemali tak zvyknu objednavat a na drugy den uz ho maju 🙂
A stoji okolo 7-8 eur ak si dobre spominam 🙂
Drzim palceky aby si si nasla // 🙂
@nicolettka2126 , erika7689 -baby dakujem 🙂 budem vas informovat priebezne , aj vam prajem len pozitivne spravy a najma // kolajnice
@meggiepp veru veru daj hned vediet keby bolo cokolvek noveho 🙂
@janaochi juuuuj super moja tak mooooc gratulujem teším sa z tebou
@butterfly333 Ďakujem, verím, že čoskoro sa pridáš. 😉
@janaochi dufam aj ja. No prave som prišla z nočnej a to som dnes 16DC čiže ovu na ceste lebo teda neviem no bola som o 3h v noci v praci a šla na wc a na intimke krv teda taky ružovy vytok a dost a bolesti v podbrušku to pri ovu znamena čo že sa vajíčko uvolnuje či čo nevieš?
@butterfly333 no, to vyzerá na ovulačné krvácanie, treba skočiť rýchlo na mm.Ja som teraz prvý cyklus s ovu testami a duphastonom otehotnela. 😵
@janaochi už sa stalo moja. Ja už som toho sa nabrala od novembra aj dufik aj kys listovu aj gynex a teraz beriem tento cyklus femi kvapky od valoviča na funkciu vaječníkov no ti poviem že ich citim riadne tak verím že sa zadari. A ty si ktory tt?
@butterfly333 ja ešte len v nedeľu nečakám ms, moja, tak drž palce,nech nepríde. Mne testy stále tak skoro ukazujú dve //, už týždeň pred ms. (pozri môj fotoblog z júla min.roka, hoci to nakoniec nedopadlo).
Ja beriem kys. listovú už veky 😀 , pyridoxin, c-čko, vit.E, duphaston a od // prednison 5mg a pichám clexane 0,4, obe preventívne. Tak uvidíme. 😉
@janaochi tak moooc držím palčeky aby to bolo ono. Neboj bude to krasne tehu. A dufam že aj mne sa zadari do konca roka. Lebo nechcem rodit moc vysokom veku
Budem mat v lete 36.
@butterfly333 Drzim palce, nech ti to tento rok vyjde 🙂 a mohlo by aj mne... aj ja budem mat v lete 36, tak dovtedy by nám to mohlo vyjsť 😉
Ahojte bambulky moje, ako sa mate??
Ma niektora nieco noveho? 🙂
@janaochi Clexane ? To ti kto ti to poradil? Čítala si príbalový leták?
@margotka112 nechápem. Čo ako má byť? Veď ho mám od hematologičky a sama som zdravotníčka.
@janaochi no ohladom snahy otehotnieť som tam nič pozitívne nečítala,tak sa pýtam.
@margotka112 a čo majú heparíny spoločné s otehotnením?
@lucinka3289 waaau na 29.dc kraaasna druha ciarka si myslim 🙂
Kolko dpo je to? 🙂
Ahojte baby 🙂 no ako ste predpokladali,nevydrzala som :( na obed som si test urobila a negativny, 1 ciarka :( a som 30-31 DC. Vyskusam rano , hlaca stale boli,mensie zavraty, aj krize citim a unava neskutocna. A mrcha stale nedosla
@nicolettka2126 asi 14
@misicka35 super tak nie som sama v tom veku. No veru mohlo by sa zadarit. Ja si hovorim že tomu dávam do konca roka. Ked sa nezadari kašlem na to.
Ahojte, tak ja som dnes 32DC, mrcha zatiaľ neprišla, musím 3x zaklopať 😉 Na 30DC som skúšala testovať a test bol negatívny. No ešte stále nestrácam nádej 🙂 🙂
@janaochi ved mi vysvetli na čo je dobrý,a to že si zdravotníčka ti nedáva do hlavy tolko rozumu,že sa do všetkého vyznáš. A pichať si dáke lieky, len tak preventívne, ktoré ani nepotrebuješ je riadna sprostosť,a to ako dobrý zdravotník by si mohla vedieť.
@margotka112 nechápem, čo sa tu navážaš, ja sa do toho rozumiem celkom dobre a nasadila mi ho hematologička ako som už spomínala, na základe vyšetrení a aj napriek dobrým výsledkom usúdila, že si ho mám pichať od zistenia tehu. Trošku sa zamysli, čo tu vystrájaš. A inak, ja sa možno do toho nerozumiem AŽ tak dobre ako lekár, ale určite lepšie ako ty.
A nech ti to vysvetli niekto erudovaný, ja nie som kompetentná, aby si ma náhodou zase nezvozila.

mna nejako nelaka , resp sa bojim sklamania zbytocneo. pockam este :D zajtra cely den v praci a v sobotu ako pojdem na posledne nakupy, dokupim testik jeden a uvidime 🙂 inak ten digi sa da kupit v lekarni ? a kolk stoji , neviete ?