Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@pinuska19 jupiiiiiiii super 🙂 🙂
Len nech pekne silnie 😵
@ajulcca len sa bojim, aby ten duch naozaj silnel a nebol to len daky blud
@nicolettka2126 dam vediet ako v utorok, skusim dalsi test v utorok, dakujem koceny, snad to bude fajn, potom co som si prezila na konconm minuleho roka (potrat v 5 tyzdni) uz by mohlo aj slniecko vyjst 🙂
@lucinka3289 A hoj vcera som si robila tehotensky test a do teraz som bola v tom ze je negativny ale som ho nezahodila .....a sla som sa este raz nan kuknut a je tam druha ciarka ale strasne nevyrazna a newiem co si mam mysliet ci to presvita zdruhej strany ciaka 🙂.....alebo by tambola nadej 🙂 lebo treba sa dobre zadivat na ten test aby sa ta jemna ciarka zbadala 🙂
chcela som to odfotit ale neda si mi to poriadne je to rozmazane asi si v utorok spravim este jeden ci sa zosinie albo nie ☹ 🙂
@trinity246 a hlavne skus rano otestovat.po kolkych min tam nabehla ciarka?
@lucinka3289 akoze po kolkych ?.....moze byt ze ak dlhsiu dobu by nabehovala tak by som nebola ci ?
@wewitta dakujem zlatko, len pokial nebudu dve jasne, neuverim. len som sa chcela s vami podelit o moje pocity. Asi po cca 4 minutach tam bol naznak slabeho ducha, len sa bojim, aby to nahodou nebol fakt len duch a nic z toho. preto si pekne pockam do utorka a uvidim, snad mrcha nepride.
@trinity246 no ked si to kukla az po hodke napr tak to nemusi byt relevantny vysledok
Aha lebo ja som bola v tom ze ked som videla 1ciarku tak som to neriesila a neskumala som nejakeho ducha 🙂... len nechcem si robit nadej hm
@lucinka3289
@trinity246 hovorim sprav si z ranneho mocu a najneskor do 5min musis kuknut mas to aj navode
ok 🙂
@lucinka3289
@lucinka3289 Musis si o mne ada aj myslet ze som nejaka ..... ale som neskusena v takychto veciach babo este som nikdy nemala a tak tak prepac za niektore moje otazky 🙂
@trinity246 ahoj odfot ho a hod nám ho sem ten testík.
@trinity246 ked si vysoký DPO a tehu sa dobre vyvýja, tak ti čiarku má ukázať do 5 min, max do 10 na niektorých testoch. Ked ti ju ukáže až po hodine, tak to môže byť len kanálik. Ja som takto mala minulý mesiac všetky testy - po 10min dúšik, ale nesilneli a nakoniec z toho nič nebolo. Po 10 dňoch meškania ms došla. Takže sa asi zle uhniezdilo. Testovať treba z prvého ranného moču, tam je hcg koncentrácia najvyššia. Niektorým babám ale ukazuje tehu test lepšie z poobedného moču.
@trinity246 v pohode kludne sa pytaj aj ja vela veci neviem tiez som prvy raz tehu 🙂
@ajulcca ja som mala menzes naposledy 27.2 mi skoncili .... a do teraz som nedostala uz som vypila aj brusnicovy dzus kedze cervene podporuje aby sa dostali....aj horuci kupel a zatial nic robila som si s ranneho mocu ale ani som si nevsimla kedy sa ta druha ciarka objavila lebo som sa zamerala na tu silnu a tak som si povedala je negativny az dnes ked som ho sla vyhodit som ju tam zbadala je slabucka slabulinka . Cize nerobim si zbytocne nadeje spravim si asi zajtra a uvidim ak sa tam neobjavy druha ciarka silnejsia tak neni som :( ....hmmm newa ved raz sa dufam podari 🙂....a ak bude ciarka silnejsia tak sa urcite podelim tu svami o radost 🙂
@pinuska19 urcite uz vyjde slniecko neboj, a ten dusik urcite nieco znamena 🙂 🙂
Juuj uz aj ja by som testovala najradsej 😀
Ale som si ista ze ked pride ten den D testovania tak budem cela roztrasena a nervozna a budem mat neuveritelmy strach aby som sa nesklamala..Ani neviem ktory den si mam urobit prvy testik.
Ale asi skusim uz v stredu na 25.DC 🙂
@trinity246 pozri si v téme Februárové snažilky,tam sú moji dúšikovia. Tiež som tesovala ráno a ked tam nič nebolo, tak som nechala tak a o hodinu už bol duch. Fakt sa netreba na to upínať, lebo potom to o to viac bolí, ked nič z toho. Ale držím palce, nech sú z dúšikov koľajničky. 🙂
@trinity246 a kľudne sa pýtaj, od toho tu sme, aby sme si poradili a podporili sa 🙂
Dakujem ste mile 🙂
@ajulcca
@lucinka3289
Ahojte, chcela by som sa s Vami poradiť...tiež sa snažíme o dieťaťko, jedno slniečko už máme, má 2roky a 4 mesiace...tento mesiac sa mi stalo niečo zvláštne.....meškala mi menštruácia, robila som si nádeje...a zrazu som dostala, ale bola veľmi krátka(na moje pomery-mám problémy so zrážanlivosťou krvou, tak mám väčšinou 6-7 dni...)ale táto trvala len 2 dni a jeden deň len špinenie....tak teraz neviem čo sa so mnou deje...či mám nejaký zdravotný problém alebo si mám robiť nádej, že predsa len môžem byť....prosím, poraďte, stretli ste sa s tým?
@maruskamolny ahoj, test si si nerobila? Meriaš si BT? ak ti klesla, tak potom nie si tehu.
@ajulcca ahoj, ved to ze nikdy som nemerala BT, takze neviem....a test som robila 29cyklu, vtedy bol negativny...30dc som dostala ale fakt velmi slabe...treti den uz skoro nic...a mne sa to taha vacsinou 7dni..a velmi velmi silne.--a teraz dost slabe...
@maruskamolny možno len hormonálny výkyv ti to spôsobil, skúsi si ešte zajtra ráno urobiť test. Alebo nejaké príznaky - "nafúknuté" prsia bývajú najčastejšie 🙂
@ajulcca ako ja mám bolestivé prsia, ale neviem či to nie je ešte z tej krátkej menštruácie...aj anfúknuté brucho, ale veď je veľká noc🙂) musím si kúpiť test a skúsim ho urobiť, aby som si bola istá...ale pri prvom dieťati to bolo úplne jasné, menštruáciu som nedostala.....preto som čakala, že to bude rovnaké...nikdy som nechápala, keĎ niektoré baby písali, že mal krátku menštruáciu a aj tak boli tehotné...
@maruskamolny telo sa mení a každé bábo je iné už aj v brušku. Ja som pri prvom nemala špinenie pri uhniezďovaní a minulý mesiac bolo, takže je to vždy iné. Mňa po ovulke a až do ms bolia vždy prsia a s prvým dňom ms prestanú a spľasnú 😀 Tak ja ich môžem považovať za znak tehu - min. mesiac teda to bol iný level bolesti aj s tým nepodareným tehu 😖 ALe držím prsty, nech je test pozitivny 🙂
@ajulcca dakujem pekne...uz dost dlho sa snazime o druhe babo, tak som z toho na nervy...a ked nieco pride co je nezvycajne, tak stresujem, ze som chora, alebo nieco nie je v poriadku....ked my zeny to tak velmi chceme, ze nam potom z toho vyhrava🙂) drz palceky, tiez aby sa Vam to podarilo, mate uz nejake dietatko?
@maruskamolny áno, mám 22 mesačného nezbedníka 🙂 ako dlho sa už snažíte?

Babule dnes som 25 DC a rano som si skusila urobit testik a velmi slabulinka druha // sa zjavila, viditelna na svetle. Uvidim ci z toho este nieco bude, nechcem to zakriknut 🤐