icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

mirabellka8
4. apr 2015

@nicolettka2126 aj mne prsia navreli az neskoro. Na to sa ani spoliehat neda 🙂

trinity246
4. apr 2015

@wewitta newiem ja som to este nemala len taky obycajny test .... aha tak si asi pojdem kupit samostatnu tu kyselinu listovu a skusim to 🙂....dakujem za vysvetlenie 🙂

lucinka3289
4. apr 2015

@wewitta ten clearblue som chcela aj ja na pamiatku ale zmyzlo to po dvoch dnoch ale mam fotky hehe🙂

wewitta
4. apr 2015

@trinity246 nie je zač,ja tiež veľmi o tom neviem 🙂 počula som o kys. listovej ale kúpila som si ju až teraz🙂 myslím, že ak žena má otehotnieť, otehotnie aj bez toho ..ale pre dobrý pocit to môžeme užívať no nie 🙂
@lucinka3289 presne kvôli tomu 🙂 aspoň pofotíme 🙂 🙂 🙂 dúúúúfam aj ja 🙂 a my tu ♥ aj keď zmizne,predsa len tam nie sú dúšikovia ale jasný výsledok🙂

butterfly333
4. apr 2015

Babenky vám sa tu tuším všetkym zadarilo. Super teším sa s vami prajem aby vám to vyšlo. Aj ja sa snažím už od oktobra tak snád aj mne sa to podari.

trinity246
4. apr 2015

@wewitta Ved jasne🙂 ja som brala ten inofolic pretoze mi to odporucila doktorka kedze sa snazime a nedari sa ...ale tiez som volakedy neriesila kys.listovu hmm len odvtedy . Len neviem preco ja myslim na to najhorsie ze mozem byt neplodna alebo ja si to stale vysvetlujem negativne ...preco taky co chcu nemaju alebo to trva a taky co nechcu maju :(....hm to je nespravodlivost

wewitta
4. apr 2015

@trinity246 áno, chápem ..:I nesmieš myslieť na také veci, i keď rozumiem tvojim myšlienkam, tiež zvyknem myslievať na najhoršie ale musíš si to zakázať a myslieť pozitívne 🙂 je to veru veľká nespravodlivosť :( moja teta už snáď od 18 chce strašne detičky a má 35 a stále nič (nevenuje sa však tomu intenzívne) teraz má nového priateľa a dúfam, že sa jej pošťastí ..každá žena by aspoň raz mala zažiť ten pocit! Tiež sa rozčuľujem nad týmto, tie, čo ani nechcú otehotnejú ani nevedia ako ..:( neboj sa 🙂 dušička na teba niekde ešte len čaká a čoskoro sa jej dočkáš 🙂 🙂
@butterfly333 🙂🙂 tiež sa mi zdá že veľmi plodná skupinka sa tu stretla 🙂 Dúfam, že sa k nim pridáme 🙂 držím palce

trinity246
4. apr 2015

N o ved casom uvidime 🙂.... snad sa podari 🙂

trinity246
4. apr 2015

@wewitta no ved to casom uvidime 🙂.....snad sa podari 🙂

lucinka3289
4. apr 2015

baby ja sa bojim ci bude vsetko ok ci sa zahniedilo tam kde malo.

wewitta
4. apr 2015

@lucinka3289 nebooojkaj 🙂 🙂 zahniezdilo sa poriadne 🙂 veď koľajničky máš ako hrom 🙂 hovie si tam pekne ,uvidíš, len kľud 🙂 🙂
@trinity246 určite áno ! verím tomu 🙂

lucinka3289
4. apr 2015

@wewitta joooj dufam v utorok budem vediet vysledky krvnych testov a na sono az o dalsi tyzden .

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@lucinka3289 neboooj keby nebolo tam kde ma byt tak by si nemala take kolajnice podla mna 😉
Hlavne klud, vsetko je v poriadku užívaj si tento novy pocit 😉

wewitta
4. apr 2015

@lucinka3289 ale ja by som sa tiež bála, ja som strašný strachopud...takže teraz ako sa bojím či to vyšlo, sa potom budem postupne báť, či je všetko ok ,či dobre rastie, aký bude pôrod, a neskôr prídu ďalšie bátia sa a vlastne sa budeme už báť celý život 🙂 🙂 ako naše maminky o nás....zdravý strach nam neuškodí ale treba veriť, že je všetko v poriadku... 🙂

lucinka3289
4. apr 2015

@nicolettka2126 hej hej pravda je ze pri mimomaternicovom HCG velmi nestupa cize za par dni by kolajnicky tak nezosilneli.

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@lucinka3289 nooo vidis to 😉
Mysli hlavne na to ze nesmies stresovat lebo babenku v brusku sa to nepaci a nerobi mu to dobre 🙂

lucinka3289
4. apr 2015

@wewitta presne tak to je ako pises 🙂 ale verim tomu ze je vse ok

lucinka3289
4. apr 2015

@nicolettka2126 nebudem stresovat ak sa ma nieco zle stat tak sa stane a to neovplyvnime

wewitta
4. apr 2015

@nicolettka2126 :-*
@lucinka3289 presne tak 🙂 takže zlé myšlienky vyhod z hlavy a teš sa na to všetko krásne, čo ťa čaká

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@wewitta mickaaaaa uz aj sobota nam pomalicky konciiiii 😵 😵

wewitta
4. apr 2015

@nicolettka2126 😵 😎 áňooo 🙂🙂 blíži sa to, moje 🙂 čoskoro sa dozvieme, či sa nám zmení život tým, že v nás rastie život ♥

babatenko
4. apr 2015

@wewitta evik, ahoj. Az teraz som sa sem dostala, dnes 28DC a kraaasne nam silnie ciarocka 🙂
Som uplne absolutne prestastna, len nech je uz po tychto sviatkoch, lebo nonstop mame nieco mastne, slane, sladke, vyprazane - a uz sa chcem stravovat rozumne tak, ako aj pri dcerke 🙂
Inak baby, pridate sa neskor do sukromnej temy?

wewitta
4. apr 2015

@babatenko jeeeej moja gratulujeeeem mne sa chce plakat,ked tu vidim ako sa hromadia tieto nadherne dvojčiarkove testiky 🙂🙂 to je krááása 🙂🙂 neboj sviatky sú raz dva fuč a môžeš sa stravovať trošičku zdravšie,ako chceš 🙂 veeeeľmi ti to želám 🙂 ak všetko bude, ako má budeme v Decembrovkách však 🙂 🙂 🙂

lucinka3289
4. apr 2015

@babatenko gratulujem 🙂 kedy sa chystas k dr?

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@babatenko jeeeej krasny testiiik 🙂 🙂
Snad si aj my raky onedlho najdeme 🙂

nicolettka2126
autor
4. apr 2015

@wewitta vies kolkokrat za den si to predstavim?? 😀 Ze mozno je uz nejaka fazulocka vo mne vtedy sa mi slzicky nahrnu do oci 😵
Boze len nech nepride sklamanie prosiiiiim

babatenko
4. apr 2015

@lucinka3289 tak som nad tym premyslala, ze aj pri dcerke som bola u dr.asi v 6.tt a viditelny bol uz aj gestacny vak. Tak pojdem asi aj teraz tak nejak. Cize asi 20.04.To by som mala byt 6+2 🙂

lucinka3289
4. apr 2015

@babatenko ja som teraz od poslednej ms 4tt ja som uz bola zobral mi krv ale na sone nic nevidel ze mam fojst za 2 tyzdne cize asi kolo 15pojdem

wewitta
4. apr 2015

@nicolettka2126 ja som včera plakala pri obyčajnom seriáli, nič až také sa tam nedialo, len spomínali detstvo a proste som chcela plakať 🙂 🙂 😀 moje myšlienky predstavujú zo 100% časti bábo 🙂

lucinka3289
4. apr 2015

@trinity246
@nicolettka2126
@weronika94 baby budem cakat na vase testy 🙂