Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
Tak ja dnes 2 DC
@carle gratulujem kolky dc si?
@mirrina ochhh to mi je luto ☹
Ale dteraz sa zadari uvidis 🙂
Budem silno silno držať palceky 🙂
@nicolettka2126 Dakujem, zajtra by mala dojst mrcha,tak hadam uz nepride, a testik bude silniet 😉
@carle urcite bude silniet o tom niet pochyb 🙂
A aj mas nejake priznaky?
@nicolettka2126 dakujem. A ty ako?
@mirrina ja som zatial v "cakacke" 🙂
Dnes som 22.DC cize buduci tyzden zistim na com som 🙂
Priznaky som mala kazdy mesiac, ale tento nesiac ziadne, len ma pichali vajecniky a zacinam citit plnsie prsia
Tiez vam vsetkym prajem aby ste nasli //, ja som uz prestavala verit, ze sa nam to podari, dala som si termin, ze budeme skusat len do konca roka
@ajulcca @nicolettka2126 dakujem baby a tiez vam prajem pozitivne testiky 🙂
@carle tak vajecniky pichaju aj mna aj krize sem tam citim 🙂
Ale psychika je svina ako sa hovori takze radsej moc neprwmyslam a nedomyslam si 🙂
@wewitta ...zlato hned rano daj vediet ...silno verim ze je to taaaaaaaam 🙂 @nicolettka2126 ja asi vo stvrtok testnem...pondelok utorok sa musim ucit ..streda som v skoleee do vecera ...takze az vo stvrtok testnem ak nepride mrcha 🙂 lasky to bude dobreeeee 🙂 veriiim 🙂 🙂 🙂
@weronika94 ja uz prvy skusim asi v stredu 🙂
Nemozem za to ale ja som hroozne nedockava 😀
A aj ked vien ze v stredu mi asi aj tak nic neukaze aj tak nedokazem odolat 😀
@wewitta ty budes zahtra uz 25 DC vsak?? Ja ked testnem v steedu tak tiez budem 25.DC 🙂
@wewitta drzim place nech ti to vyjde 🙂
@nicolettka2126 ja budem stvrtok 28 takze uz urcite ukaze bud alebo ... 🙂 verim ze tvoja nedockavost prinesie dobre spravy 🙂 🙂 🙂
@weronika94 to sa uvidi 😀 No bola by som naaaajstastnejsia na svete keby to naozaj vyslo 🙂
@nicolettka2126 Veď to! ráno uvidíme,či už niečo bude vidieť alebo nie, horšie by bolo ak by nič nebolo vidno v deň MS alebo deň po (ne)očakávanej MS,takto ešte budem mať možno malú nádej, keďže je to 25DC, nespolieham sa moc, že niečo uvidím ale ak zajtra bude dáky dúšik, asi odpadnem! pevne verím, že áno🙂 dám vám vedieť 🙂 áno moja 25DC som zajtra. budem na teba myslieť v stredu :-* a možno ukáže, to zistíme,až keď to skúsime..🙂
@weronika94 a na Veroničku budem myslieť vo štvrtok ♥ 🙂 ty máš odhodlanie, že vydržíš Veroni 🙂 verím, že nájdeme ♥ I I ♥ 😵 😵 😵
@lucinka3289 ďakujem Lucik veľmi pekne 🙂 budem Vás informovať 🙂 ty sa ako cítiš? mávaš už nevoľnosti?
A blahoželám nádejnej tehulke @carle,čo našla dúšika🙂 nech pekne silnie čiaročka 😵
@wewitta ano uz to zacina a unavena som strasne hlavne poobede
@wewitta drzim palceky nech ti to vyjde daj potom vediet 🙂
Dobre ranko, pozeram na nove testiky,drzim palce 🙂
@nicolettka2126 ja az o dva tyzdneee 😒 ... pak zeny gratulujeeeem, nech je vsetko poda preedstaaav 🙂
@wewitta
@lucinka3289
@lucinka3289 no baby dnes 25DC a najprv som tam videla akýsi náznak ale teraz tam už nevidím nič 😕 ☹
@nicolettka2126
@weronika94
@maajushka
Mala som ja len pekne počkať a nie sa takto stresovať 🙂 ách jaj, ďalší urobím až v stredu v deň (ne)očakávanej
@erika7689 sranda🙂 vacsinou su zeny tie,ktore tlacia 🙂 to je super 🙂 vies co este nebyvame spolu vo svojej domacnosti,ale sme spolu kazdy den..takto je to zatial fajn🙂byvat v buducnosti mame kde to nie je problem mame obidvaja byt..a vy byvate spolu?
@wewitta akoze ja tam nieco naisto vidim, staci sa trosku pozriet z ineho uhla 🙂 nechcem to zakriknut ale gratulujem 🙂
@limetka713 ja tam tiež vidím, voľne to bolo ešte viac vidieť,práve fotka to nevedela tak zachytiť,ale teraz už tam nevidím nič naživo ...no uvidíme o 2 dni,dúfam, že si tam nájdem viditeľné čiaročky.....keď ja som tak chcela byť jedna z tých čo si nájdu pred.... 🙂 🙂 🙂 🙂 oooch som hrozna 😀
@wewitta evka moka ale ja tam mieco vidim 😉 Celkom slusneho dusika tam pozorujem 🙂
Len skus este na sucho odfotit zlatko lebo tento je este dost mokrucky 🙂
A hlabu hore podla mna vyzera dobre ten testik :-*

@carle jupiiiii dalsia tehulka 🙂 🙂
Vitaj medzi nami a veerlmi Gratulujem 🙂
Toto je naozaj velmi velmi plodna skupinka 🙂