Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
Babulky ste zlaté :-* ale ja tam už nič nevidím ☹ ☹ skúsim v stredu
Po zaschnutí to nejak zmizlo ☹
@wewitta no daj fotecku milacik, my posudime ci naozaj zmizla 😉
Zrcute tam niečo bude 🙂
to ani nemusím dávať moje,keď to je snehobiele... 😒 uvidíme o 2 dni ..ale nechápem prečo predtým tam bola a potom zmizla,väčšinou to býva naopak?
@wewitta skus este v den ms.
@lucinka3289 skúsim, 😔
Baby mna tak cudne boli podbrusko 😒
Ahojte, kocky, dnes som minula posledny test, co bol doma a teda kolajnicky su uz pekne pekneee 😵 dnes som 30DC. Inak pri dcerke som nemala vobec ziadne tehotenske priznaky, len unavu.. A dnes uz druhy den by som len spala a spala a dnes ma chytili nevolnosti..no dufam, ze mi rychlo prejdu 😉
@wewitta no ono ked je mokry tak moze viac presvitat kanalik.A potom ked to uschne tak to zmizne...inak aky testik si mala??
@babatenko to su take prijemnejsie nevoľnosti 🙂 Ked poznas ten krasny dovod 🙂
Ale jasne ze clovek si zela aby čím skor zmizli a aby si mohol co najviac uzivat to krasne obdobie 🙂
@pinuska19 zlatusik ty si na tom ako??? Testovala si uz dneska ? 🙂
@melisssssa Ano mi spolu bývame už 4 roky 🙂 už sme ako starí manželia 🙂 tak to je fajn že bývať budete mať kde 🙂 lebo to je problem dnešnej doby...mladí musia brať požičky, aby mali vlastne bývanie, teda pokial nezarabaju tak dobre že si to možu dovoliť aj bez požičky. My sme si to dovoliť nemohli...ale určite je to lepšie ako bývať u rodičov 🙂 a aky je medzi vami vekovy rozdiel?
@babatenko aj ja som strasne unavena dnes 32dc a vcera vecer som testla a krasne kolajnicky
@wewitta evi neboj nic tie kolajnice tam budu o dva dni....treba verit .nezahadzuj nadej 😉
Baby už som mala 3 slabých dusikov každý deň jeden, ale fakt len takých jemných.vôbec nesilneju
Teraz test zaschol a je viac vidieť....žeby???
Ahojte kočky, túto diskusiu sledujem už pár dní. Mala som tušáka, že by nám to mohlo tento mesiac vyjsť. S manželom sme si povedali k drobcovi by sme prijali ešte jedno mimi. A veru môj pocit sa nemýlil a včera ráno som si na 29 dc našla ll. Tak ako pri prvom sa nám aj tentoraz podarilo na 1x. Už len vydržať do kontroly u gyn.
Všetkým tehulkam gratulujem a cakatelkam prajem aby si na testoch našli vytúžené ll.
@pinuska19 noooo celkom pekne vidno druhu ciarocku mojenko 🙂
Kolky DC si dnes?
@nicolettka2126 26 počkám ešte pár dní
zienky...tak ja som neodolala a dnes som si kupila test ...aaaa som hroznaa ale ked tu vidim tie testy tak ako mam vydrzat 🙂 🙂 🙂 🙂 dufam ze zajtra 26DC mi 25kovy nieco ukaze....
@weronika94 preco si kupila 25kovy a nie 10tkovy? Ten by ti lepšie ukázal.
@butterfly333 ...nemalii ☹ ☹ myslis zeby som mala este pockat teda ked je to az 25
@weronika94 tak to neviem moja ja som nikdy 25kovy nemala nemám s ním skusenost. No držím.palčeky. a kedy más mat ms?
@weronika94 kúp radšj 10-tkový. Ja som si robila 10-tkový a ukázal mi už 11DPO (24DC)a na 13DPO 25_kový ledva ducha.
@weronika94 25 ti tak skoro mozno nezachyti hcg
@butterfly333 ms okolo 10teho ....@janaochi faktt?? riadny rozdiel ..tak skusim noo a kupim 10tkovy @lucinka3289 dakujem za info 😉
@butterfly333 prosim aky je rozdiel ohladom tych testov ze 10-tkovy a 25kovy ?.....ja sa nejak v tom neviznam ?

@wewitta zlatickooooo vidno tooo..... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 jasom to vedelaaaa 🙂 🙂 🙂