Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@trinity246 teda čo ja viem tak ten 10tkovy je citlivejší a lepšie zachytí hcg v moči.
@nicolettka2126 .... Niki zajtra skusim 25kovy a pojdem si kupit 10tkovy 🙂 ty ides kedyyy???
@butterfly333 A ha dakujem 🙂
@trinity246 http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as... zroluj si dole na hcg hormon ohlašujúci tehotenství, je tam tabuľka koľko hcg má byť orientačne v ktoré dni
@ajulcca nechapem ako ja viem ake mam hcg ? 🙂 a co si mam zrolovat 🙂
@trinity246 hcg budeš vedieť až ked ti zoberú krv priprípadnom tehu 🙂 ked baba použije 25kový test a je ešte len na začiatku tehu a mu v krvi len povedzmeže 15 mIU/ml, tak jej test nič neukáže. Ale 10kový test by už ukázal. Preto je lepšie testovať 10kovým testom. Nižšie na stránke sú orientačné hodnoty priemerné, lebo vyššie sú rôzne prípady hcg (pri viacpočetnom tehu atď) . Celkom pekne je to tam vysvetlené ako to funguje. 🙂
@ajulcca Aha no uz som pochopila dakujem za vysvetlenie 🙂 idem to popozerat 🙂
@pinuska19 aky test to mas? Pepino? Ukazal mi na 25DC bledulilinkeho dusika, postupne silnel, dnes na 30DC mam uz serioznu ciarku (i ked nie je este uplne ako kontrolna,ale je to uz bezpochyby riadna kolaj). V minulosti mi pepino ani pri hodinovom cumeni a naklanani neukazal ducha 🙂
Nechcem ti davat zbytocnu nadej, ja len z mojej skusenosti 😉
@weronika94 ja zajtra kupujem testiky a v stredu by som uz chcela vyskusat prvy to budem 25.DC cize 2 dni pred mrchou 🙂
Mozno mi este nic neukaze ale uz ma to moc láka a zajtra idem do BA do roboty po vyplatu takze hned kupim aj testiky a uvidime 🙂
Drzim ti na zajtra siiilno palceky aj ked ja tomu 25kovemu testu moc sanci nedavam kedze mas este pred ms ale za pokus nic nedas 🙂
@lucinka3289 takze ty si dva dni predomnou 🙂 daj mi potom, prosim, vediet, ako u doktora. Ci uz bolo nieco vidiet 🙂
@nicolettka2126 ani ja nedavam tomu velku nadej ale to len taak 🙂 😉 aj tebe budem drzat palce 🙂 :-*
@weronika94 dakujeeeem :-*
Len zajtrajsok bude najtazsie zvladnut 😀
Lebo ma prsty budu svrbiet ked uz bidem mat testiky doma 😀
@pinuska19 noooo perfektneee 🙂
Podla mna ich je naaaadherne vidiet 🙂
Kiezby som si aj ja nasla v stredu taketo 🙂
@nicolettka2126 micka pokiaľ nebudú riadne koľaje neverím, neboj nájdeš // držím palčeky
@pinuska19 urcite budu kolaje ked vidim tieto ciarocky tvoje tak vobec nepochybujem ze budes mat kolajnice ako z BA do Kosic 😉
Kedy mas termin ms??
Zajtra keďže mám 26 dňový cyklus. Za posledné dni som sa veľmi rozjedla to u mňa nie je zvykom
@pinuska19 inak podla mna skus este potom jeden pruzkovy a ked aj tam bjde ciarocka tak slrav digi testík 🙂
Ten ti jasne povie na com si 🙂 Cize urcite ukaze + 😉
@babatenko ok dam vediet ja som uz na krvi bola ale na sono bolo este skoro
@nicolettka2126 robila som aj ten kazetový a tam bol tiež duch. No zajtra podľa mrchy/nemrchy uvidím
@pinuska19 tak potom nie je o com cicus, urob hned digi a nebudes aspon na vazkach ci je duch alebo nie je 😉
Držím aj tebe moc moc palce vyjde nám to
@pinuska19 urcite ano, nesmieme pochybovat 🙂

@weronika94 veronicka radsej kup 10tkovy lebo 25kovy ti ukáže pek e az po nejakom meskani.Ten ti pred ms neukaze podla mna nic.
A kedy budes teda testikovat? 🙂