Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@pinuska19 moja veľmi sa teším 🙂 nech všetko prebieha v poriadku *🙂 a tiež tak po tíšku gratulujem 🙂
@nicolettka2126 - ďakujem zlatíčko moje ♥♥♥ 🙂 onedlho sa podarí, verím v to ♥
@trinity246 ked som dobre čítala, tak ti mešká cca 11 dní? 😕
No moze byt cca 🙂
@ajulcca
@trinity246 a aké testy si robila? Možno si natrafila na zlú sériu. Po 11 dňoch už musí niečo ukázať. Nielen ducha.
ahojte kočky, tak ja som dnes 27DC, zajtra ma prist mrcha...v kutiku duse dufam ze nepride ale uz ma boli brucho takze to asi zacina...minuly tyzden ma boleli prsia dnes uz nic to u mna znamena ze mrcha na ceste...jooj zase dalsie sklamanie 😒
no robila som si mamatest a Woman secret baby
@ajulcca no a v sobotu mi ukazalo ducha a dnes nic
@trinity246 A dnes si robila test poobede či ráno? Možno si mala len príliš zriedený moč ak poobede. Skús ešte iný druh testu, možno pepino. Ja na tvojom mieste idem k dr. nech ti vezme krv. Alebo ti dá vyvolávačku. 😒
No v poobede som si robila .... no skusim hmm a budem musiet ist ak nedojdu ale este sa mi to nestalo ze takto dlho mi meskaju nemavam uplne presnu menstruaciu ale vecsinou tam je ze bud pride cca o1-2dni skor alebo neskor .... tak som si myslela ze ked takto dlho tak asi budem tehu ako priznaky nemam nejak ziadne len som mala strasny tlak v podbrusku a stale mam ale mozno zato ze sa mi nevedia spustit....ale newiem kde sa mohla stat chyba hmm
@ajulcca
@trinity246 priznaky ani nemusíš mať 🙂 Ráno snáď už budú koľajnice a ked nie, tak hybaj k dr. nech sa na to mrkne odborným okom 😉 Držím palce! 🙂
@ajulcca No dufam ale uz so strachom ze nebudu hmmm a ked nie pojdem na vyvolavacku hmmm ale dakujem 🙂
@melisssssa No veru, už len bábo chýba 🙂 dufam , že bude čo najskor. Aj my máme hypoteku na 15rokov, teda už len 11 🙂 LEN 🙂 No neviem či rovnaky, ja som dnes 9DC a tak 14DC by mala byť ovulka. + - 2 dni...Máš v mobile aplikaciu??? 🙂 umriem z teba 😝
@erika7689 no vidiš ako ten čas leti pri tej hypotééke🙂 mne ostava 15🙂 aby sme doma aj teenagerov nemali dokým to splatíme 🙂 jasne mam a na den presnu 🙂a ja som dnes tiež 9DC. 😀 😀 .a kolko dňový cyklus mas? ja mam 31 dňový..
Dobru nocku dievcence mojeeee :-*
Zajtra na mna myslite 🙂
@nicolettka2126 ... hned daj rano vediet!!! drzim paluchy 😉 :-*
@nicolettka2126 🙂 myslíme moja 🙂 a očakávame ráno správičku, že si našla dúšika 🙂 ♥ drž sa!!!🙂
No bambulky prave som testovala a myslim ze mozem v piatok ocakavat mrch mrchatu ☹ ☹
@nicolettka2126 hlavu hore! dnes si asi 10DPO však? to sa nemuselo ešte ani uhniezdiť. Ešte vyčkaj, držím palce 🙂
@lucinka3289 juuj, ty agent provokatér 😀 😀 😀 aj ja chceeem, ale musím ešte 13 dní čakať, teda 10 dní lebo ja to nevydržím a budem testovať skôr 😀 😀
@ajulcca ano cca 10dpo mozem byt.A ms by mala prist pozajtra..neviem ale uz mam nulovu nadej si myslim..aspon nieeeco som cakala na tom tesriku ale to nicotne nic ma dorazilo 😔

@nicolettka2126 Mozem ? Ako to ved test je negativny hm 😒