icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

trinity246
7. apr 2015

@nicolettka2126 Mozem ? Ako to ved test je negativny hm 😒

wewitta
7. apr 2015

@pinuska19 moja veľmi sa teším 🙂 nech všetko prebieha v poriadku *🙂 a tiež tak po tíšku gratulujem 🙂
@nicolettka2126 - ďakujem zlatíčko moje ♥♥♥ 🙂 onedlho sa podarí, verím v to ♥

ajulcca
7. apr 2015

@wewitta ozaj ms? 😢 nemáš len implantačné špinenie? niekedy býva také výrazné a potom po 1-2 dňoch nič

wewitta
7. apr 2015

@ajulcca no bolesti úplne ako pri MS, o dva dni má byť a dnes prišla,nerozumiem lebo už dlhšie mám pravidelný cyklus,možno zo stresov, ako som túžobne očakávala ducha, nemyslím si moja, skôr je to bežný ms, uvidím ak bude trvať len 2 dni bude to podozrivé ale skôr nie ako áno....

ajulcca
7. apr 2015

@trinity246 ked som dobre čítala, tak ti mešká cca 11 dní? 😕

trinity246
7. apr 2015

No moze byt cca 🙂
@ajulcca

ajulcca
7. apr 2015

@wewitta ja som mala pred mesiacom implantačné špinenie na 9-10 DPO, tiež som si myslela, že došla ms, lebo to nemávam a bolo také výrazné aj intímku som musela používať. Vyčkaj ešte, možno sa len zavŕtáva. 🙂

ajulcca
7. apr 2015

@trinity246 a aké testy si robila? Možno si natrafila na zlú sériu. Po 11 dňoch už musí niečo ukázať. Nielen ducha.

wewitta
7. apr 2015

@ajulcca ja som si myslela ze implantačne bolo zhruba u mňa 5-6DPO pár hodín, hnedasté špinenie - úplne som bola v tom, že je to to pár hodín a potom nič. Príznaky boli u mňa takisto, preto som zaskočená, no toto je úplne silný ms, nie len špinenie ...:( 😒

bejby212
7. apr 2015

ahojte kočky, tak ja som dnes 27DC, zajtra ma prist mrcha...v kutiku duse dufam ze nepride ale uz ma boli brucho takze to asi zacina...minuly tyzden ma boleli prsia dnes uz nic to u mna znamena ze mrcha na ceste...jooj zase dalsie sklamanie 😒

trinity246
7. apr 2015

no robila som si mamatest a Woman secret baby
@ajulcca no a v sobotu mi ukazalo ducha a dnes nic

ajulcca
7. apr 2015

@wewitta ach jaj, tak to nie je dobre ked silná ms ☹ No hlavu hore, nabudúce sa to podarí! Držím palce! 🙂

wewitta
7. apr 2015

@ajulcca dakujem krásne 🙂 ♥ určite áno, už sa na to teším

ajulcca
7. apr 2015

@trinity246 A dnes si robila test poobede či ráno? Možno si mala len príliš zriedený moč ak poobede. Skús ešte iný druh testu, možno pepino. Ja na tvojom mieste idem k dr. nech ti vezme krv. Alebo ti dá vyvolávačku. 😒

trinity246
7. apr 2015

No v poobede som si robila .... no skusim hmm a budem musiet ist ak nedojdu ale este sa mi to nestalo ze takto dlho mi meskaju nemavam uplne presnu menstruaciu ale vecsinou tam je ze bud pride cca o1-2dni skor alebo neskor .... tak som si myslela ze ked takto dlho tak asi budem tehu ako priznaky nemam nejak ziadne len som mala strasny tlak v podbrusku a stale mam ale mozno zato ze sa mi nevedia spustit....ale newiem kde sa mohla stat chyba hmm
@ajulcca

ajulcca
7. apr 2015

@trinity246 priznaky ani nemusíš mať 🙂 Ráno snáď už budú koľajnice a ked nie, tak hybaj k dr. nech sa na to mrkne odborným okom 😉 Držím palce! 🙂

trinity246
7. apr 2015

@ajulcca No dufam ale uz so strachom ze nebudu hmmm a ked nie pojdem na vyvolavacku hmmm ale dakujem 🙂

erika7689
7. apr 2015

@melisssssa No veru, už len bábo chýba 🙂 dufam , že bude čo najskor. Aj my máme hypoteku na 15rokov, teda už len 11 🙂 LEN 🙂 No neviem či rovnaky, ja som dnes 9DC a tak 14DC by mala byť ovulka. + - 2 dni...Máš v mobile aplikaciu??? 🙂 umriem z teba 😝

melisssssa
7. apr 2015

@erika7689 no vidiš ako ten čas leti pri tej hypotééke🙂 mne ostava 15🙂 aby sme doma aj teenagerov nemali dokým to splatíme 🙂 jasne mam a na den presnu 🙂a ja som dnes tiež 9DC. 😀 😀 .a kolko dňový cyklus mas? ja mam 31 dňový..

pinuska19
7. apr 2015

@wewitta zlatusik ďakujem, snáď toto tehu dopadne dobre...tebe prajem veľa sily a určite to teraz vyjde, verím v to 😉

wewitta
7. apr 2015

@pinuska19 určite áno, na zlé ani nepomysli ! i keď viem, že máš určite strach z predošlej smutnej skúsenosti, teraz bude všetko v poriadku :-*
a ďakujem Ti veľmi pekne,si zlatá 🙂 verím v to aj ja, že čoskoro sa zadarí🙂

pinuska19
7. apr 2015

@wewitta ďakujem za povzbudivé slová a keby niečo píš ip. Budem držať palce

nicolettka2126
autor
7. apr 2015

Dobru nocku dievcence mojeeee :-*
Zajtra na mna myslite 🙂

weronika94
7. apr 2015

@nicolettka2126 ... hned daj rano vediet!!! drzim paluchy 😉 :-*

wewitta
7. apr 2015

@nicolettka2126 🙂 myslíme moja 🙂 a očakávame ráno správičku, že si našla dúšika 🙂 ♥ drž sa!!!🙂

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

No bambulky prave som testovala a myslim ze mozem v piatok ocakavat mrch mrchatu ☹ ☹

ajulcca
8. apr 2015

@nicolettka2126 hlavu hore! dnes si asi 10DPO však? to sa nemuselo ešte ani uhniezdiť. Ešte vyčkaj, držím palce 🙂

lucinka3289
8. apr 2015

34dc

ajulcca
8. apr 2015

@lucinka3289 juuj, ty agent provokatér 😀 😀 😀 aj ja chceeem, ale musím ešte 13 dní čakať, teda 10 dní lebo ja to nevydržím a budem testovať skôr 😀 😀

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

@ajulcca ano cca 10dpo mozem byt.A ms by mala prist pozajtra..neviem ale uz mam nulovu nadej si myslim..aspon nieeeco som cakala na tom tesriku ale to nicotne nic ma dorazilo 😔