Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@lucinka3289
jaaaaaaaj krásne koľajnice
blahoželám
@nicolettka2126 .....mojeee ☹ ....kto mi povedal nevesaj hlavu??? tak hlavicku hore a este ver 🙂 nic nieje stratene 🙂 😉
@nicolettka2126
hlavne nestresuj 🙂
10 DPO ešte môže byť pre niekoho skoro na test,
možno ti len pomalšie stúpa hcg,
alebo sa malé práve zahniezďuje .... ten proces môže trvať od 5 do 10 (niekedy výnimočne do 11) DPO
a hcg ti test ukáže až tak 3 dni po uhniezdení
takže rozhodne nie je nič stratené
až dokedy nepríde ms 😉
ba dokonca ani vtedy nie, niektoré mali normálne ms až do 5 mesiaca tehulkovania
@petra212
@weronika94 baby ste naozaj velmi zlate dakujem krasne za povzbudive slova 🙂
@nicolettka2126
to si hovorím každý mesiac aj sebe
takže to mám natrénované 😀
ale pravda to je, nie je za čo 🙂
@nicolettka2126 nevesaj hlavu 10 DPO je este malicko. Mne vyslo az na 14-15 DPO.
@ladynaamah
parádne čiaročky
blahoželám 🙂
Kocky aby sme to tak zosumarizovali.... kolko je tu vlastne vsetkych pozitivnych? 😉
@nicolettka2126 ak ti ma prist menzes az pozajtra, tak kludne mozes byt tehotna, to ze ti vysiel test negativny takto skoro nemusi nic znamenat. 🙂 ja som tak pred mm 30-tkou testovala, tiez som mala testne pred menzesom a vysiel negativny, tak som na jeho oslave si dala sampanske, hovorim si, ze isto sa to nepodarilo na prvýkrát, to bolo v piatok a v pondelok som testovala opat a uz ta bola uplne slabulika ciarka a dnes mame doma 1,5 ročné šidlo. Takze co nie je prave teraz moze byt o par dni 😀
@janka_by no dufam v kutiku duse ze aspon malilinka nadej tam este he..uvidime ci sa ta hnusna cervena v piatok rozbehne alebo nie..Ale inak ako som kukala tueto fialove mamatesty tak neukazuju bohvie ako skoro...baby davali aj na porovnanie s inymi a je tam obrovitansky rodiel.Co som si vsimla tak ukazu az okolo 13dpo aj to len slabeho dusika..a ostatne testy su uz v tom case velmi pekne.Tak uvidime 🙂
@mirabellka8 ja som 🙂
@ladynaamah ahoooj gratulujem ku krasnym ciarockam 🙂
Vidim ze si testovala mama testom. Ktory dpo si zacinala testovat? 🙂
@mirabellka8 dakujeeeem 🙂 🙂
A to si mala uz po meskani ms? 🙂
Ahojte baby tak doktor mi to potvrdil z krvi ale ze som bola moc skoro u neho v 3tyzdni preto na sone nic nevidel. Hovoril ze mam dojst za dva tyzdne myslite ze mam odcitat 2tyzdne od prvej navstevy ci od dnes jak som s nim volala?
@nicolettka2126 den pred ocakavanym prichodom alebo v ten den myslim
@babatenko a kedy ti vychadza termin podla tvojich vypoctov?
@nicolettka2126 ukázalo mi 13 DPO ale také slabé čiarky až som sa bála, že si to namýšľam ale videl to aj mm a potom som testovala 15 a 16 DPO tam tiež boli slabé ale viditeľné a až dnes- 19 DPO boli také, že na 100 % bez halucinácií a prianí to tam bolo 🙂
@mirabellka8 a testovala si mamatestom? Ci inym?
@lucinka3289 aj ja som tam bola skoro v 4 t + 3 a nevidel ale testiky silneju a aj on mi potvrdil ze maternica je taka nejaka neviem ako to pomenoval ale ze ako byva v tehotenstve a mam prist o 2 tyzdne to bude teraz v pondelok a to uz budem v 7 t tak uz bude isto vidiet
@ladynaamah no tak aj u teba sa mi potvrdilo to co som videla s tymi mama testami..ze ukazuju az okolo 13dpo 🙂
A cistou nahodou nemas foto testiku z toho 13dpo? 🙂
@lucinka3289 ka si myslim ze dva tyzdne od dnes 🙂
@nicolettka2126 mám ale na fotke to takmer nie je vidieť,a ž keď som sa pohrala s kontrastom v PC aj to bolo také na vážkách. Mala som posunutú ovulku takže relevantne sa mi to ukázalo až 3 dni po meškaní a slabé čiarky vidieť v deň keď som mala dostať dni.
@nicolettka2126 drzim palce nech nedojde ta cervena mrcha ;)
@ladynaamah dakujem pekne 🙂 Tak snad este mam aku taku nadej 🙂 ja som ho robila dnes dva dni pred ms ale teraz uz nechcem testovat, pockam ci pride alebo nepride 🙂
@mirrina dakujem velmi pekne, dufam ze sa mi oblukom vyhne 🙂
@nicolettka2126 hej hje pojdem az kolo 20aprila k nemu.
@mirabellka8 ja pojdem teda az za dva tyzdne od dnes.

@lucinka3289 mas prekrasny testik geatulujem velmi velmi 🙂 Tu uz nie je o com 🙂