Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
veronikaax Verím že nám to pôjde ako po masle. Ja som mala tiež problémy, každý mesiac som mala nádchu. Začala som brať vitamín C a držím sa už 1,5 mesiaca. MS mi zajtra končí tak si počkáme na ovuláciu. Ja beriem Femibion na plánovanie tehotenstva. Už ho beriem mesiac, vraj je dobre začať brať skôr ako sa chystáš otehotnieť. Uvidíme.
@melisssssa A teraz ti možno nepríde vobec :P ja ešte na prvy mesiac nechcem, nech sa mi trošku ta chemia vyplaví z tela...a ešte som aj fajčiarka :( tak pomaly sa pokušam prestať, aby malo babo príjemné prostredie v brušku...Ja som z Veľkého Krtíša, ale myslím že to ti vela nehovori 🙂
@petty12 držím palčeky 😉 v prvom rade je asi dôležitá psychika, byť v pohode....len niekedy sa to nedá 😒 tak čakáme spolu na ovulku ja som druhý deň ms 😉
@veronikaax áno. prvý kus som si dala ale ráno nás vyrušili, tak sme sa nemilovali a potom druhý krát som si ho dala a vyšlo to...kuk..https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/chcem-dat-nadej/
@veronikaax Ďakujem 🙂
@ladynaamah Ďakujem za radu 🙂
@ladynaamah dobry a ostalo vam nieco s toho balenia???nemate na predaj??dakujem
@mima207 písala som IP 😉
@erika7689 boze aj ja som fajciarka🙂 sak my sme tusim rovnake pripady 🙂ale maliby sme s tym nieco veru robit🙂ja som blba ..ja som pred 2 rokmi prestala zo dna na den fajcit a rok a pol mi to vydrzalo..no len prislo leto..same akcie,festivaly,grilovacky,chaty a bolo..najprv saksi len potiahnem..potom bola jedna cigaretka za tyzden,potom.2..a uz je to ako predtym 🙂
@petty12 budeš robiť aj ovu testy?
@veronikaax Asi áno mám ich kúpené. Ja aj cítim kedy mám ovu, bolí ma v podbruší asi tak 14 deň po MS. Inak mám aj menštruačný kalendár a tam mi aj ukazuje plodné dni. Ty ako plánuješ? Budeš si robiť testy??
@petty12 ja tiež cítm a mám všetky príznaky 😀 asi tomu zatiaľ nechám voľný priebeh a budeme si to užívať 🙂
@veronikaax Nič viac netreba len sa ľúbiť 😀
@melisssssa No sme rovnake prípady uplne, lebo aj ja som presne pred dvomi rokmi prestala, tiež na polroka a potom nova robota, po praci si kolegyne zapalili a tak ma to začalo zase lakať a som tam kde som bola...ach jaj...priatel nefajčí, tak len frfle, ale rozumiem mu no...ale je to tažko...nie sme mi dvojičky?a ake si znamenie?a volaš sa Melisa?
Zeny mne sa dnes snivalo ze som dostala kramy.....aj som sa zobudila na krce ako vzdy pred ms ...tak som si pomyslela ze do ☹ .... nic z toho....tak ze idem na wc dat vlozku a kukam mrcha nikde 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@weronika94 juuuj to su dobre spravy 🙂
Dnes mas termin mrchy?
Dufam ze ta obrovskym oblukom obide 🙂
@erika7689 nevolam,ale keby mam dievcatko niekedy tak jej dam take meno 🙂aj ked neviem preco,ale z rodiny sa to meno akosi nikomu nepaci 😀 😀 vidis aspon vieme,ze to ide s tymi cigaretami🙂 panna som 🙂 aj ty?🙂
@melisssssa Nie, som blíženec 🙂 vidíš, mame aj niečo odlišne 🙂 Mne sa to meno páči, máme susedu s takym menom...My máme už mená vybrate...teda dievčenske určite a chlapčenske ešte nie je 100% iste.
@nicolettkaa2126 neviem teda moja ci je to dobre ...mozno je na cesta svina ....tak ja mam cyklus 28-32 ....minuly mesiac som mala 28 ....co bude zajtra takze cas vsetko ukaze 🙂 🙂 🙂
@weronika94 drzim palce a vsetko dobre dopadne, treba mysliet pozitivne 🙂 🙂 🙂
@nicolettka2126 zlatino zajtra drzim paste pri dalso testikovan, daj vediet 🙂 🙂 🙂
@ladynaamah Ch cela by som sa spytat na ten gel co tu spominate s priatelom sa snazime o babetku uz skoror rok a nedari sa ....mohla by som poprosit nazov geliku ?....dakujem 🙂
@pinuska19 dakujem moje velmi pekne...snazim sa mysliet pozitivne 🙂 🙂
@pinuska19 dakujem pekne, skusim ste zajtra jeden mamatest a potom uz len one step.Objednala som od rybky a v piatok by mali prist 🙂
@trinity246 conceive plus. Lepsi je s aplikatorom, dostane sa tam kam ma. Ako vychytavka je pouzitie 10-15 min pred nech sa stihne rozptylit 😉
Ja som tu skupinku nevedela najst. Neposlete mi link?
@ladynaamah D akujem a to kupim v lekarni ?
@trinity246 ja som kupovala na nete. Cena je dost rozdielna a vysoka tak si Myslim , ze v lekarni bude este drahsie.

@ladynaamah tak dúfam, že už aj ja sa preliečim....a gél ti pomohol hneď na prvý šup?