icon

Snažilky - marec/apríl 2015

nicolettka2126
27. mar 2015

Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂

ladynaamah
8. apr 2015

@nicolettka2126 mňa v tom utvrdila aj bazálna teplota, teraz sa mi vyhupla o 0,2 stupňa, včera som mala 36,8 a dnes 36,9. v pondelok bolo 36,7. Zvyknem mávať nízku BT tak z tohoto to bolo jasné

marcink
8. apr 2015

@nicolettka2126 ja mam dostat ms v piatok ...ale ja som nevydrzala, test som si urobila, ale ze uplne nic.. ale az v piatok uvidim ci sa postastilo alebo nie .. 🙂 ak nie neva skusame dalej 🙂

ladynaamah
8. apr 2015

@nicolettka2126 ak sa vám nedarí tak ti dám tip na gél, nám to vyšlo s ním na prvý krát. https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/chcem-dat-nadej/

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

@marcink tak to sme na tom úplne rovnako 🙂
Uvidime teda v piatok co pre nas osud pripravil 🙂

lucinka3289
8. apr 2015

@mirabellka8 mne tiez povedal vtedy ze maternica je taka ako pre tehu. Takze ja pojdem az 23aprila 🙂

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

Bsmbule teraz sa mi uz nieco malilinkate na tom teste crta ale neda sa mi to odfotit 🙂
Mozno to iba presvita miestecko kde ma byt naznak ciarocky neviem. .mudrejsia budem v piatok 🙂

ladynaamah
8. apr 2015

@nicolettka2126 držím pršteky, nech sú krásne silné. Ak ti vyšli teraz na obed tak ráno to bude úplne o niečom inom 😉

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

@ladynaamah nie nie to je este ten ranny testik ale uz uplne uschol a teraz sa mi tam mari nieco ked sa nanho zapozeram.Ale mozno je to fakt len presvitajuca ciarocka pod papierikom..
Uvidime 🙂

mirabellka8
8. apr 2015

@nicolettka2126 no vidííííš :D

nicolettka2126
autor
8. apr 2015

@mirabellka8 no lrn aby to nebol lrn vyplod mojej fantazie 😀

petty12
8. apr 2015

Ahojte snažilky 🙂 Pripájam sa k vám. My sa s priateľom budeme snažiť už tento mesiac po prvé 🙂 tak uvidíme ako to dopadne a inak všetkým snažilkám držím palce.

babatenko
8. apr 2015

@lucinka3289 ja tiez idem az 20.04. Drobcekovia maju teraz tak 2mm, takze tam naozaj nic nemoze byt vidno...a aj toho 20.mi pocitam knizku neda, az o dalsie dva tyzdne, ked bude vidiet bit srdiecko 🙂 u dcerky som to tak mala

babatenko
8. apr 2015

@mirabellka8 podla datumu poslednej MS 12.12. 🙂 taky pekny datumcok 😵 tebe kedy?

lucinka3289
8. apr 2015

@babatenko a v kolkatom si tyzdni?kedy boli vidiet but srdiecko?

mirabellka8
8. apr 2015

@babatenko mne to vychádza na 4.12. uvidíme čo povie doktorko :D

babatenko
8. apr 2015

@lucinka3289 teraz som 4tt+5, k dokimu pôjdem až po 6tt, počítam, že bude vidieť len gastačný vačok, obvykle býva činnosť srdca vidieť až niekedy medzi 6 - 10tt 🙂

babatenko
8. apr 2015

dievčatká, ktoré ste si našli vytúžené //
zriadila som súkromnú skupinku december 2015. Kto by ste chceli sa pridať, napíšte mi, pridám vás 🙂

lucinka3289
8. apr 2015

@babatenko ja som tiez tak aj termin mame rovnaky 12.12 🙂 mozes ma prosim pridat do skupinky december 2015?dakujem

ladynaamah
8. apr 2015

@babatenko pýtam sa aj ja ...podľa môjho výpočtu by som mala mať termín 13.12 🙂

babatenko
8. apr 2015

@ladynaamah @lucinka3289 mali by ste byť pridané 🙂

erika7689
8. apr 2015

@melisssssa Veru, to už budu teenegari 🙂 no tak mame rovnaky DC, ale ja mavam 28dnovy cyklus, teda mavala som ked som brala Antiku, ale teraz som vysadila, takže mi prídu prvy mesiac ktovie ako a kedy či načas ako vždy 🙂 ale pochybujem...A ty si odkial vlastne?

veronikaax
8. apr 2015

ahojte kočky, tak pridavam sa aj ja ak môžem 🙂 my sa ideme snažiť tento mesiac po prvýkrát tak dúfam, že sa zadarí...stále ma trápila nejaká infekcia, choroba, tak dúfam, že už to bude len ok, stavila som na prírodné doplnky, a všetkým držím palce 🙂

melisssssa
8. apr 2015

@erika7689 no sak uvidis🙂 ja som kedysi tiez brala antiku aby sa mi upravil cyklus,ale dlho uz neberem..pokial som nebrala tak som ms mala raz za 2-3 mesiace..potom po vysadeni tak od 28-40 ako sa im chcelo..teraz uz vacsinou presne na ten 32.den..len 2 mesiace dozadu som mala na 37 tusim..ja som z trencina..a ty?

mirabellka8
8. apr 2015

@babatenko aj ja prosim

petty12
8. apr 2015

@veronikaax ahoj tak sme už dve čo sa idú snažiť prvý krát. Chcem sa ťa spýtať aké prírodné doplnky berieš? Držím palce aby to vyšlo 🙂

ladynaamah
8. apr 2015

@petty12 my sme mali gél na podporu počatia-mám ho v bazáriku, prvý kus bol planý poplach, nič nebolo a druhý pokus sme už využili dávku naplno a podarilo sa, inak ja som brala kyselinu listovú 9 mesiacov a manžel vitamín E

veronikaax
8. apr 2015

@petty12 ďakujem, dúfam, že nám to vyjde obom a vlastne všetkým, ktorí si to želajú 🙂 no ja sa dosť dlho trápim so streptokokom v pošve, gynekológ mi na to stále dával atb, ale ja som z tých atb dostala potom mykózu a takto to bol začarovaný kruh. V podstate sa ten streptokok nelieči, ale mne robil šarapatu. Ale povedala som si, že dosť atb, viac mi škodia ako robia dobre....tak som začala s kúrou : oregánový olej + grepové kvapky + imunoglukán. Gynekologička mi teraz odporučila aj inofolic a partnerovi tiež nejaký prípravok ale nespomeniem si na názov,keďže už máme obaja 30....práve mam ms tak uvidíme po ako mi bude a ideme na to 😀

veronikaax
8. apr 2015

@ladynaamah ja som tiež rozmýšľala nad tým gélom, ale niektoré baby písali, že im to spôsobovalo štípanie, tak mňa to po tých častých mykózach odradilo 😒

fraules18
8. apr 2015

Ahojte nedávno som tu písala ako budem testíkovat s vami, ale doktor mi oznámil že ešte som nemala ovulku a to som bola u neho na 23dc dnes som 30dc ms nikde,ale strašne sa teším s vašich pozitívnych // držím všetkým 👐 dúfam že skoro ich nájdem aj ja

ladynaamah
8. apr 2015

@veronikaax aj ja som mala mykózu, nevedela som sa jej od decembra zbaviť, preliečila som ju až na tretí pokus po mastičkách od gynekologičky, výplachom z acidka. Gél ma neštípal ale voňal ako tie typické lekárnicke mastičky.