Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
Všetkým tehulkam moc gratulujem 🙂 Dufam, ze aj my ostatne sa coskoro pridame ;) Baby ja cakam mrchu asi 11. alebo 13. ale uz prdvcerom aj vcera som mala na toaletaku ruzove... takze ta mrsina sa uz asi chystaaaa, sviňucha jedna :(
@misicka35 mohlo to byť uhniezďovanie vajíčka. Ešte sa to môže podariť 🙂
@misicka35 ahoj ja som mala včera take ružove špinenie vytok tmavší ružovy na 5DPO. No uvidim čo z toho. BT nemeriaš?
@ladynaamah No to by bolo asi neskoro a že by sa uhniezdovalo 3 dni... no neviem... pochybujem 😔 Ale brucho ma boli už asi 4 deň. Po tom potrate sa mi to cele akosi pokaslalo. A ty ako?
@misicka35 ja som nemala ani špinenie ani nič, len mám stále tlaky v podbrušku ako pred MS a hlavne som unavená...
@butterfly333 Nemeriam. Ale 5 DPO je super znamenie 🙂 ale ja sa asi 12 DPO, a štyri dni pred mrchou to už bude asi hlasiaca sa mršina :( A ja som vždy podla pŕs vedela, ze sa niečo deje a teraz ma bolia len trochu a neni sú také akesi plne... ved hádam v maji to vyjde už ;) Ale u teba je to veľmi nadejne 🙂
Ahojte baby mi sa snazime od februára o tretie, ale zrejme máme problem vzdy ked mam ovulku tak ma muz tri nocne 😒 a druha vec ked je doma a ideme na to tak to jemu nejde zrejme ma stres z to neda ☹ ako ho povzdbudit?? Ked sa nam konecne nieco zadari pride mrcha, no uz to neni ako zamladí 🙂 Aj on by chcel aby nam vyslo do tretice dievčatko.
@misicka35 no ved ani ja neviem či z toho niečo bude podbruško bolí už od ovu teda asi 8dni no ten ruźovy vytok som nikdy nemala no tešit sa ešte nejdem lebo neviem či bude z toho niečo. Beriem femi kvapky tento cyklus prvy krát tak mozno to z kvapiek no nejde mi do hlavy prečo na 5DPO
@ladynaamah Ja som tiež ani pri jednom tehotenstve nemala žiadne špinenie, uhniezdovanie ani nic... len ma boleli prsia, brucho a bola som unavena a tocila sa mi hlava. Teraz nic len brucho a prsia len trochu, takže už len mrchu čakať... Hlavne tebe nech všetko dobre dopadne. Už si bola u Dr, ci sa estelen chystas?
@zuzkasu ahoj aj mi sme na tom tak isto tiez sa nam tretie nedari od oktobra no skušame všeličo. Bola som u gyn na krv brala mi 7 ampuliek no neviem čo presne zistovali z krvi som sa nespytala ked až tolko krvi. No včera som volala a všetko je v poriadku. Ešte ak ms nepride tak pojdem na HP.
@butterfly333 Aj mňa pobolieva brucho už odvtedy... Ja beriem gynex... po prvom potrate som ho brala a otehotnela som hneď po druhe mrche, tak skúšam aj teraz. V januári som zas mala MA a marec bol prvý mesiac, co sme nedavali pozor už, tak možno to keď ešte skoro... Tak možno ti už zaberaju kvapky a zadarilo sa @ 😉
@misicka35 písala som jej mail a kázala mi brať aj naďalej kyselinu listovú a pokiaľ nemám ťažkosti-tlak v podbrušku je asi normal, tak sa mám objednať v 7tt . 20.4 idem k nej.
@ladynaamah A iba čístu kyselinu listovu ti kazala? Žiaden vitaminy alebo nieco podobne? Tak drzim palce nech vsetko dobre dopadne. To už by aj srdiečko malo byť 🙂
@misicka35 len tú. brala som ju od začiatku, keď sme plánovali a manžel vitamín E. Dnes som čítala , jeden článok, kde je dôležitých 11 vitamínov tak som bežala rýchlo doplniť ale to sú len klasika, čo som mala doma a beriem ich aj bežne. Nechcem to prehnať-vraj nie sú dobré tie vitamínové doplnky pre tehotné..a ovociu a zelenine veľa nedám...možno z donútenia
@misicka35 aj ja som brala gynex 3mesiace no nič z toho. Tak skušam tie femi kvapky. Ved uvidim dufam že do konca roka sa mám zadari. A aj kys listovu beriem od oktobra. Ty neberieš?
@butterfly333 Ja tiež som brala len čistu a teda teraz asi mesiac beriem femibion 800 a vit. E, ten davam aj mm a aj tribilus som mu naordinovala 😉 Pila som aj alchemilku... tak už neviem... toteraz som nemala problém otehotnieť ale už 2 krát MA... len teraz sa mi predlzil aj cyklus tak ani neviem kedy sa ci vôbec mam ovulku, tak som si dnes objednala ovu testy tak uvidim. Keď nic, tak pockam, ci tebe pomozu tie kvapky a kupim tiež 🙂
@ladynaamah Tak potom na co to keď dobre? Len reklama tie vit pre tehotne? 😒
@misicka35 aj ja som mm dala zinkosel a pijeme obaja čaj z kotvičníka. Myslela som že mi gynex pomôze. No skušam teda femi. No dufam že je všetko ok pojdem na ten HP mm na spermiogram tak uvidíme či sme ok. Ne vysledky z krvi vyšli všetky v poriadku tak mozno to chce len čas tak uvidim do konca roka čo bude. Ms by som mala dostat 17.4
@misicka35 asi, sesternica je gynekolkogička a vraj sa veľa vecí nehovorí. Ono je to ako so všetkými vitamínovými doplnkami-sú to len doplnky, navyše množstvo koncentrácie účinných látok je mnohokrát nižšie ako je napísané-švagriná robí farmaceutickú lobby. Ideálne máš brať čisté, neskombinové vitamíny, alebo max v 3-kombinácii. Beriem kys, listovú, vit. E, b-komplex,vápnik+ horčík+ zinok a vit. C
@butterfly333 Ved niečo už konečne musi zabrať 😉 Ja jedine co som bola po tých MA, na hematologii a genetike a tam všetko OK. Ja dufam, ze už v maji by sa mohlo podarit Duuuufam 😀 A aj tebe aby sme to do tých narodenin stihli 😉 Kedy máš narodeniny? Ja v júli
@ladynaamah Tak by som si mala kúpiť všetko zvlášť? Ale asi až keď budem tehu... teraz hadam stači kyselina listova a E... Ty si brala to všetko už pred tehu?
@misicka35 áno, stačí ti to, keď zistíš, že si tehotná, ja som to brala už pre, pretože som bola po operácii takže som potrebovala doplňovať. pošlem ti do IP ten článok, a sú tam aj potraviny,ktoré to obsahujú a ide leto takže bude čerstvá zelenina a j ovocie.
@butterfly333
@misicka35 No krvny obraz mam vraj ukazkovy ostatne som zatila neriesil preventivka minuly rok vsetko Ok. Obe deticky predtym planovane neboli proste prisli a sme radi, ale teraz ked chceme sa vkuse sledujem a muza lamem 😀 Ja som bola u veštice v january a tiez mi povedala ze v aprili budem tehu a bude to dievcatko, moc tomu neverim ale co ak motyka vystreli zatial vsetko co mne aj kamoske povedala vyslo.
Sexi pradielko no neviem niesom zrovna najstihlejsia, skor si myslim ze je v problem v nadvahe a veku ☹ i ked poznam kopec bab co maju v 35 prve . Vsetkym moc moc drzim palce
velmi som chcela aby bolo babatko narodenen v 2015 😀
No babulky, nedalo mi to kedze som v robote a lekaren mam rovno pod sebou a mali iba rapi clear a testla som nim. ..z terajsieho mocu, nepila som moc a test je snehobiely :-/
Tak neviem co mal znamenat ten vecerny mamatest..viem ze rapi cleari nie su boh vie co ale aspon naznak by mohol byt podla mna ak bol vcerajsi mamatest pravdivy.
@pinuska19 kolko ti uz meska zlatko? Krasne palicky mas 🙂

@mojezlate napodobne pekne snazilkovanie 😉 snad coskoro sa nam zadari...