Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@janulka999 ach jaj, nevolam sa nikola a nechapem co tu riesite nick....
@veronikaax
možno preto, že keď sú tu dva skoro rovnaké nicky tak sa nám potom pletú
preto je lepšie keď má každá svoj jednoznačný nick
@petra212 podla mna tu je straaasne vela podobnych nickov, a veronikax nie je v tejto skupine ako snazilka,len tu zacala riesit moj nick, lebo sa tiez volam veronika
@veronikaax
ozaj sa tiež voláš veronika?
@petra212 no ano 🙂
@veronikaax ako vies ...ze nie som snazilka? 🙂 Pisala som na zaciatku tejto skupiny. Suhlasim s @red_cat .... 🙂 ja som tu s nahodne dost podobnym nickom uz par rokov .... ty len 2 dni. Nechcem byt drza....ale vazne by som ocenila...keby si si zmenila svoj nick. Ako si si uz mohla vsimnut... zle nas oznacuju a posielaju potom aj spravy ...
@veronikax nick sa zmenit neda, to by som musela vytvorit nove konto, a zatial si ma s tebou nikto nepomylil, ved mas foto v profile 🙂
@veronikaax tak aky v tom vidis problem? zaloz si nove konto a napis adminovi, nech ti toto "stare" zrusi.. a bude klud
@veronikaax a to je tak tazke? Vytvorit nove konto? tak asi ze si pomylili...ked som dosla na MK a mala som niekolko sprav....ze co blbnem s novym kontom. Kedze v tejto skupinke je dost znamych 🙂 Vidno ze sa vykrucas 🙂 Chcela by som ta este raz pekne milo poprosit. ...aby si si prosiiiiim urobila nove konto ... a ne ze veronikaxx alebo somariny tomu podobne 🙂 Skus to prosim nejako vyiesit.
@veronikax ach zienky, zite si svoj virtualny zivot pretrcajte si fotky testov a podobne somariny, ja som si myslela ze sa tu da normalne pokecat, ale ako mi bolo povedane z mojho okolia, su tu fakt same hysterky 😀 nick si nezmenim, papa
**** SNAZILKY **** prepacte za spamovanie 🙂 Ja dufam ze sa to hned vyriesi 🙂 komu niet rady :P Prepacte este raz 🙂
@veronikaax v poriadku ;) poriesi sa to inak 🙂 Pekny den prajem 🙂
Ahojte kocky.tiez som snazilka uz vyse roka.no tento mesiac je iny.prvy raz v zivote mam konecne pozitivny ovu testik.tak uvidime co to prinesie. Som 14dc takze este dva tyzdne nervozity pred sebou
@veronikaax 😀 😀 😀
@janulka999 len zeby nepukla od tolkeho dupania :P ah jaaaj 🙂
Ahojte babule 🙂 Dlho som tu nebola, len tak v rýchlosti som preletela tých 20 strán a vidím pozitívne testy, čo ma veľmi teší. Ten môj je úplne ukážkový, len ešte som nebola pri Dr., keďže moja dcérka je chorá a sprácou sa to nedá nejako zlúčiť, tak pôjdem až v pondelok. No čo ma trápi je, že od nedele som aj ja nejaká "chytnutá" 2 dni ma štípalo v hrdle, teraz je to už ok, ale mám trošku "zmutovaný" hlas a kašlem. Snáď to nijako neublíži môjmu pokladíku v brušku. Nemáte niektorá skúsenosti? Ďakujem 🙂
@erika7689 no sak to uvidime este co splodime ci chlapcov ci dievcata🙂ajto su pekne mena🙂mne sa paci aj matuško,kubko🙂
@majjka1985 dnes sa my vyskytol podobný problém, od večera ma škriabe v hrdle, takže si idem dať cesnak s medom...okamžite mi prišlo zle a muselo to ísť von...takú reakciu som ešte nemala, neviem ako inak poriešiť bolesť hrdla..
@ladynaamah Ja som bola v lekárni a pýtala som si niečo na hrdlo pre tehotné, tak mi odporučila Propolky so zázvorom, citrónom a ešte neviem s čím, vraj je to jedno z mála čo môžu tehotné. Aj keď po prečítaní príbalového letáku som ostala v pomykove, pretože je to na posilnenie imunity, a vôbec ma potom neprestalo štípať v hrdle, ale na druhý deň od užívania, a to som vycmúľala 5 tabliet, ma v hrdle prestalo štípať. No začala som kašľať :-/
@majjka1985 ešte skúsim teplé mlieko s medom a maslom večer a uvidím...
@ladynaamah Nechce sa mi všetko čítať, ale prepokladám, že úspešná snažilka, či?
@majjka1985 podarilo sa nám plánovane ale nečakane 🙂
@ladynaamah Tak je to najlepšie, nie? Tak blahoželám. Už si bola pri Dr.? Ja ešte nie, v pondelok idem, aj keď neviem, či to ešte nie je skoro. V ponddelok to budú 2 týždne, čo mi mešká mrcha.
@majjka1985 písala som gynekologičke, kedy mám prísť a krátky popis s údajmi a odpísala mi , že o dva týždne po meškaní, takže idem 20.4,..už sa neviem dočkať 🙂
@ladynaamah Tak potom som sa vcelku dobre rozhodla, ísť v pondelok 😉 Aj ja sa strašne teším a zároveň mám obavy, či je všetko v poriadku, či je to tam, kde to má byť...

@veronikaax nikola, zmen si nick 😀