Snažilky - marec/apríl 2015
Ahojte dievcence je tu nejaka co sa prave snazi?? 🙂
Nech v tom nke som sama, spolu ide vsetko lahsie a veselsie 🙂
Ja este ovulku len cakam, dnes som 13.DC tak sup sup piste nech tu nie som dlho sama 🙂
@nicolettka2126 Vidim tam taky maly naznak... tak budeme cakat na dalsi... a krajsi 😉 Ja tiež čakam tetu postarku s testami 🙂 akurát ze už neponahlam, lebo cervena navseva prichadza
@misicka35 neviem no pochybujem že budu // 😕
@misicka35 mne uz ich priniesla..a test snehobiely ☹
Tak bavy ako som tusila, mozem ocakavat cervenu...testy od rybky uz prisli a je snehobiely ☹
@nicolettka2126 je mi to luto lae MAJ bude nas budeme v maji spolu testovat lebo ach ten moj muz ja plodne obdobie konecne je keksik a on to mi dal na brusko nie do bruska a púotom mi povie ze on zabudol ze chceme babo 😒
@nicolettka2126 to mi je lutoo.. ☹ ...ale treba s chuťou do ďalšieho snaženia 😉
@petty12 ahoj prvy sup to nebol ale druhy ano 🙂
@butterfly333 prečo? Nemas ziadne príznaky?
@misicka35 noo ako si nič necítim no sem tam to podbruško. No a dnes mi klesla ta teplota z 37,1 a dnes 36,8
@nicolettka2126 Mne truba nezazvonila a bola som pred chvilou so psami a mala som žltý lístok, tak musim ísť na postu... To ma mrzi, ze je biely... a kedy mas dostat ms?
@butterfly333 Síce sa v tom moc nevyznam, ale asi neni dobre, ze klesla, ci? Ci pri uhniezdeni klesa? A prsia nebolia?
@misicka35 ano pri uhniezdení klesa. No nieje to vždy u každeho. A ja mám do ms ešte tyždeň. Pozri si tu na mk vytazne grafy tam uvidiš ako taky graf vyzerá.
@nicolettka2126 Netreba vešať hlavu. V máji to vide- máj lásky čas. 🙂
No ale ms zatial nikde a to je dobre znamenie 🙂
Tak babulky ja 1DC ... bola som chvilocku sklamanaa ale len chvilocku 🙂 🙂 drzím palce cakajucim snazilkam a gratulujem vsetkym tehulkam 🙂
@weronika94 juuuj mrcha mrchata prisla presne ako hodinky?? Hnusoba jedna...dalsi mesiac sa zadari uvidis 🙂
Mne tiez by mala dnes prist ale zatial chvalabohu nic tak uvidime ako dalej 🙂
@nicolettka2126 ....sledujem zlaticko a dufam ze ti ani nepride 🙂
@weronika94 Tak sme na tom rovnako... aj mne dnes zacina mršina cervena... aj ja som bola smutna trochu ale bola som na ňu pripravena, tak v pohode celkom. Tak zasceme v maji a to už určite vyjde 🙂
@butterfly333 Tak to by mohlo byt ďalšie dobre znamenie 😉
Ja mam od včera večera nenormálne stavy dievčatá...ako v deň ms sa cítim:( neviem čím to je...do ms zostáva ešte presne týždeň a od včera mám bolesti v krížoch a v podbrušku, bolí ma hlava a som ako zbitý pes:( a k tomu odpor k jedlu..taktiež mokro ako pri ovu...Kiež by to boli príznaky tehu, ale toto mi pripadá že sa ma skôr niečo zlé chytá ako dobrý príznak :(
@misicka35 a to ešte keby si videla moje stravovanie :D Grilovaný kurací steak som robila s dusenou zeleninou...všetci sa zalizovali a mna napínalo pri pohlade na to jedlo :D tak som si dala dve čokoladky, lebo len na tie som mala chuť..Ale od večera ta bolesť podbruška a krížov bola riadne zla, ani spať sa mi nedalo kvôli tomu
Niee, mne sa nechce veriť, že by sa nam zadarilo na prvý krát...keď som dnes 26DC a mám 33dňový cyklus, kedy môžem vyskúšať test?
@misicka35 🙂)) kieeež by...ja by som bola najšťastnejšia, keby to vyšlo na prvý ,,pokus,,. Ovulku asi 3.-4.4. ..Mám trošku dlhší cyklus ako je bežné..tak 33dní, ale stáva sa že aj 36..takže uvidíme, asi len musim čakať, ale je to ťažké..každý deň mám nutkanie spraviť si test, no viem, že by ešte neukázal nič.
@red_cat uz by ti test mohlol ukazat 🙂

@butterfly333 Tak to by si veru asi mala ozaj skôr. No mala som. 14.3. A teraz sa mi uz zacina rozbiehat 😒 Ja som tiež čakala, ci dostanem, lebo chcem zacat cvicit. A kedy by si chcela skusit test?